Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- CES 2026: Meglepően sok haszna van egy okostalpbetétnek
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hadam98
üzenetére
Sajnos a gép ára és játékok (ha megjelentek már) tények. Simán mindenki elmondja, amit gondol - van olyan, aki nagyon nem ért egyet, van olyan is, aki csak szomorúan tudomásul veszi, gondolom senki nem örül az árak emelkedésének (különösen ilyen arányban).
Ahogy moby korábban írta, ilyen a Nintendo. Nem vagyok pénzügyi szakember, nagyot tévedhetek, nem ismerem az előrendelési adatok jelenlegi állását sem, de úgy gondolom, hogy a Nintendo-nak simán belefér egy kevésbé sikeres konzol a pénzügyeibe - az én tippem szerint nem lesz akkora siker, mint a Switch, de nagy bukta sem várható.
Én biztosan megveszem, de én hülye vagyok (wii-vel léptem be, wii U, Switch v1, Switch OLED... minden megvan még, a 2/3DS-ekről nem is beszélve - ez nyilván nem normális).
Ha normális lennék és most épp lenne egy OLED-em/sok kijátszatlan játékom (különösen ha nem várható S2 upgrade hozzájuk), lehet hogy megvárnám az első leértékelést. Vagy az OLED S2-t. Persze a világgazdaság irányát sem tudom, mennyire szól bele az infláció az árakba... (a N vezér elsősorban ezzel magyarázta a árak emelkedését). -
Scarletiel
őstag
válasz
hadam98
üzenetére
A játékok árával van a legtöbb probléma illetve nézhetjük bárhogy de a Nintendo hozzáállásával főleg ami az Eshop-ot és akciókat érinti.
Jelenlegi árak: Cyberpunk 2077 Steam: 60 EUR Lowest price: 24 EUR
RDR2 Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUR (jelenleg is ennyi)
Elden Ring Steam: 60 EUR Lowest price: 36 EUR
Hogwarts Legacy Steam: 60 EUR Lowest price: 15 EUREzek az akciók az év során Steam-en olyan 3214 alkalommal elérhetőek. Nintendon mi lesz? Mi szokott lenni? Ehhez képest nagyjából semmi, legjobb esetben is 60 EUR lesz Switch 2-n és majd arról le lesz évente 2x árazva 45 EUR-ra. Ha pedig követik a saját trendjüket amit még persze nem tudhatunk, akkor 70-80 EUR lesz nyitáskor és akcióban 60 EUR. Nekem ez a problémám. Értem hogy a védelem felhozza majd, hogy de handheld és azt meg kell fizetni, de akkor Steam Deck-en, Rog Ally-n miért nem kell? Ráadásul egy Steam store-t böngészni 1000000x kényelmesebb és átláthatóbb és sokkal kevésbé fusztrálóbb mint egy eShop-ot ami akad, nincs rendes szűrés, tele van szeméttel és vérzik minden oldalról.
De még egyszer leírom, fasza lesz a Switch 2 könyörgöm senki ne vegye alázásnak amit írok, én is fogok venni egyet csak nem nyitáskor és sajnos én is együtt fogok élni ezekkel a hiányosságokkal, mert csak itt tudok játszani Xenoblade Chronicles-el, Zeldával, Marioval meg azzal a tömérdek fain játékkal amit kiadnak. De igenis ennyi pénzért elvárnám, hogy szoftveresen és sales-ek terén is fejlődjenek és ne használják ki pofátlanul, hogy máshol nincs játékuk ezért az alamizsna is elég a népnek, mert nekik úgy olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Autós topik
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sirandrish