- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Csárlibráun #19169 üzenetére
Haverom meg a párja tolja PS-en, nekem 5 perc bőven elég volt belőle.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Csárlibráun #19141 üzenetére
Az emberekben pontosan azért marad kétség a különféle töltők használatát illetően, mert rendszerint olyan válaszokat kapnak, hogy "szerintem töltheted X típussal", vagy "én évek óta gond nélkül használom Y típust". Amint képbe kerül egy Z típus, rögtön felmerül a kérdés, hogy vajon ez is biztonságos-e. Ezért írtam korábban, hogy célszerűbb lenne végre megérteni, és elfogadni, hogy az USB-C az egy szabvány, aminek pont a különböző eszközök közötti kompatibilitás a lényege.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Csárlibráun #9219 üzenetére
Jól értem ez 2 pár joy cont tud egyszerre tölteni vagy 1 pár + 1 pro controller vagy maga a gép?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Csárlibráun #8588 üzenetére
Most ugyan nem veszek semmit, de örülök, h már most vannak ekkora digit akciók switchre, jó lesz ez
-
grosy
senior tag
válasz
Csárlibráun #8422 üzenetére
Ezt próbáld meg:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest