Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadernagyúr
senior tag
Moddolásról szabad itt beszélni?
Ps2 témában talán igen, elnézést, ha itt nem
Gondolkozom, hogy rendelek egy cubeode cuccost, de akkor viszont nem lesz meghajtó.. Na nem mintha szükség lenne rá, de legalább lenne benne.. Ugyanakkor van egy picoboot nevű, nem tudom melyikkel járnék jobban.. A meghajtó bármikor visszatehető, viszont a másik megoldás macerásabb.. De mégis melyik lenne a jobb? 
-
NIceh
junior tag
Sziasztok!
Lila Gamecube-ot keresek.
Kèrem ìrjon akinek van
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
A wii-nek talán 1 előnye van, hogy sokkal többet eladtak belőle mint GameCube-ból (amit már ugye kb. 10 éve nem gyártanak), így jó eséllyel még később is le lehet akasztani egy működő példányt, ha az ember GameCube játékokkal szeretne játszani.
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Közben rájöttem, hogy RGB kábellel használom a Cube-ot, nem kompozittal (az is van, de azzal a SNES megy
). Nem vettem észre, hogy Wii-n rosszabb lenne (de azt sem, hogy annyival jobb, mint RGB-vel. Hát igen, nem autentikus, de legalább lehet Gamecube kontrollert használni hozzá. -
n000rbi
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Azt honnan tudhatom, hogy képes-e a tv RGB jelet fogadni scarton?
-
MasterMark
titán
válasz
adalbert1
üzenetére
Olcsóbbnak olcsóbb, de nem autentikus!

30-40k, hát úgy már rögtön megéri.
Az RGB Scart kábel az ésszerű egyébként szerintem Gamecube-hoz. Minőségben csak annyival marad le a komponens mögött, hogy ez nem tud progresszív pásztázást. (Játékok nagy része se.)Viszont ha jól tudom a sima Wii-nek nem épp teljesen oké a Gamecube kompatibilitása. Sok játék rosszabbul néz ki, vannak bugjai, stb.
-
adalbert1
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Múltkor a hardverapron is hirdetett valaki komponens kábelt, ha jól emlékszem olyan 30-40k környékén valahol. Ugyan van Gamecube-om (kompozit kábellel), de inkább az olcsóbb utat választottam, egy régebbi Wii -ami még Gamecube kompatibilis- egy hozzá való komponens kábellel, jóval olcsóbban, mint a Gamecube komponens kábel.
-
MasterMark
titán
Én ezt vettem: [link] Ahogy adják nem volt jó. Át kellet forrasztani egy lábat, és akkor jó lett.
Amit linkeltél tényleg RGB kábel, akkor jó lehet.Ha már van egy valahogy bekötött kábel, ami nem kompozitra van bekötve, akkor már el lehet indulni, még ha nem is teljesen jól működik ahogy kellene. (Erre oda kell figyelni, mert ha simán csak a kompozit jel van átkötve scart-ra, akkor semmit nem ér, ugyanolyan lesz mint a gyári kompozit kábel! Én is szétszedtem az üzletben ránéztem.)
Nem mondtad, de komponens kábelt, honnan szereznél? Nekem is kellene egy ha tudsz.

szerk.: Ja igen, az fontos, hogy ehhez a kábelhez a TV-nek is tudnia kell RGB jelet fogadnia Scart-on!
-
n000rbi
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Erre gondolsz?
-
MasterMark
titán
És honnan szerzelt hozzá kábelt?

Ebay-en kb. 70 ezertől indul!Egyébként simán lenne értelme, a kompozithoz képest ég és föld lehet. Az RGB Scart szinte majdnem ugyanolyan mint a komponens minőségre, én ezért vettem azt, mivel olcsó, könnyen beszerezhető, és a kompozit emelett is okádéknak néz ki.

-
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
szeretnék hamarosan egy Gamecube-ot és lenne pár kérdésem:
Innen bárki használ komponens kábelt hozzá? Van egyáltalán értelme pal-os géphez, pal-os játékokhoz komponens kábelt venni?
Akinek esetleg Zelda Limited gépe van: van rajta digital av out, vagy nincs? (tehát DOL-001 vagy DOL-101 a gép modellszáma?)Jelenleg a Rogue Squadron II. és III. van úton ebayről, tervezem még a Super Mario Sunshine-t, Eternal Darkness-t (a Metroid Prime Trilogy megvan Wii-re, amit a WiiU-n tudok játszani, a Wind Waker HD pedig WiiUra, szóval ezek kimaradnak), más hirtelen nem jut eszembe

Köszi!
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Na, végül is csak lett.

-
Nayrobi
őstag
A mai nappal beléptem a Gamecube tulajdonosok igen csekély hazai táborába

-
mirci18
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Jelen 1 kockaval 30 jatekkal
-
MasterMark
titán
Hu van itt még valaki? Lehet hogy beszerzek egy GameCube-ot, lenne pár kérdésem.

-
mirci18
addikt
Szevasztok
Nemrég eldöntöttem hogy újra befektetek egy ilyen konzolba mert van még benne potencia.
Így 13 év után is.
És érdekelne hogy milyen kábellel érem el a legjobb képminőséget.
A 3 ágúval vagy a 100 lábúval.
Továbbá az érdekelne hogy a wii key itt működik e? -
Big Bopper
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Lenovo Legion Go S 16/512GB Z1 Extreme
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- XBOX Series S 512 GB
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ps2 témában talán igen, elnézést, ha itt nem
). Nem vettem észre, hogy Wii-n rosszabb lenne (de azt sem, hogy annyival jobb, mint RGB-vel. Hát igen, nem autentikus, de legalább lehet Gamecube kontrollert használni hozzá.

Az RGB Scart kábel az ésszerű egyébként szerintem Gamecube-hoz. Minőségben csak annyival marad le a komponens mögött, hogy ez nem tud progresszív pásztázást. (Játékok nagy része se.)