Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ha jól tudom a Pokémon játékok is ilyenek, csak egy játékmentésre van lehetőség.
-
Faterkam
addikt
Van itt valaki, aki otthon van az Animal Crossing New Leaf játékban? A gond az, hogy van két gyerek, és nem tudják megoldani, hogy egy játékon belül, két külön mentés legyen. :/ Ha A létrehoz egy várost (pl. Big city), akkor B.-nek enged új profilt létrehozni, (fiú, lány) de ugyan úgy Big cityben fog tevékenykedni, ami persze az A játékost idegesíti :/ Nincs erre valami ötlet? (Tudom, vegyem meg még egyszer a játékot
) -
RangerFox
veterán
Androidon ez a TerraMonsters nevű játék nagyon meghozta a kedvem egy kis Pokémon játékhoz. Sajnos lemaradtam a GamePark-os akcióról, így megrendeltem a Kz-ból.
-
ldave
félisten
Jön EU-ba is a Persona Q! Ráadásul megkapjuk a teljes USA csomagot!

-
ldave
félisten
-
adalbert1
veterán
Szerintetek van rá esély, hogy valaha jöjjön egy Warioland 5? Ti olvastatok valamilyen információt ezzel kapcsolatban? Kb. 13 éve adták ki az utolsó platformer Wario játékot (Warioland 4), igazából már DS-re is kihozhattak volna egyet (igaz akkor 3 év alatt adták ki a Warioland II-3-4-et).
Media Markt-ban úgy tűnik, hogy még jobban leépítik a készleteket, eléggé sovány a Nintendo választék, és pár helyen akcióznak is játékokat - így sikerült 5k-ért hozzájutni egy Dream Team Bros-hoz.
Az egyik helyen rákerestetve az eladóval pár címre láttam, hogy Paper Mario Sticker Stars-nak az utolsó ára abban az üzletben (talán pólus mm) 2k volt! - vajon ezeket már a munkatársak felvásárolják ilyen áron? Mindenesetre annyiból sajnálnám ha teljesen kikopna a Nintendo választék tőlük, hogy egy forgalmazóval kevesebb lenne itthon (nem tudom, hogy a forgalmazó váltásnak ehhez mennyi köze lehet). -
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
free to play játék, próbálkozik a nintendo követni a mostani piacot...
-
ImpersonatoR
addikt
Ezt mire fel kaptuk lehet tudni? Most nézem csak

-
szpal17
őstag
Sikerült végigérnem a New Super Mario Bros 2 játékon. 22 és fél órába telt az összes pálya és összes star és moon coin.
Az elején is tetszett a játék, de a vége felé már teljesen belemerültem. Tökéletes Mario hangulat. A 3d Land-hoz képest jóval nehezebbnek tűnt. Itt már tényleg szükség van a régi marios tudásra
A 3D-t nem igazán használtam a játék során, de a kastélyos pályákon nagyon jól mutat az égő parázs.Nem emlékszem mikor tettem bele ennyi órát egy-egy játékba...
Jöhet a következő játék...Paper Mario vagy Donkey kong vagy Luigi Mansion

-
moli.hu
őstag
azert a nintendo neha csinal olyan hujesegeket.. miert nem raktak nfc-t a 3ds-be? ki fogja magaval hurcolaszni ezt a korongot?
-
moli.hu
őstag
-
törölt tag
3DS XL -hez milyen töltő megy? Sima usb vagy valamilyen speciális csatlakozós? Köszi
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Minden küldetésnél meg van határozva, maximum mennyi embert vihetsz magaddal. Ennél vihetsz kevesebbet, de többet nem tudsz. A karakterfejlesztésnek két lényeges szabálya van: egyfelől NE használd Fredericket, a lovagot. Próbálj az elején az Avatar karakterrel és Chrommal megölni mindenkit. Másodszor, ne kezdj el fejleszteni minden új embert, hanem ki kell szelektálni kábé egy tucatot, akiket harcoltatsz. Így a játék végére lesz egy nem nagy létszámú, de ütőképes csapatod.
-
boost
veterán
Fire emblemnél hogy lehet növelni a velem harcolók számát? Meg mire érdemes figyelni a karakterfejlesztésnél?

-
etnies
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Side story 24 talán. Vagy hatvan ellenség zúdul a nyakamba.
-
etnies
senior tag
Kijátszottam a Fire emblemet. Egyelőre a kezdőnek való szintet toltam, minden könnyen megvolt, de a legutolsó sidestory-t nem tudtam az Istennek sem megcsinálni..
Mondjuk az elején elrontottam a karakter fejlődést, meg pár apróságot, most neki esek egyel erősebb szinten.
Van valami oldal, ahol részletesen foglalkoznak az játékkal, harcrendszerrel, karakter építéssel? -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Megnéztem most a majd 50 perces bemutatót a játékról (Nintendo Treehouse: Live). Számomra egyértelműen az egyik kedvenc PS3 játékomat idézi, a Valkyria Chronicles-t. Maga az art style annyira nem jön be így elsőre, de a játékmenet tetszetős.
-
boost
veterán
válasz
slick-adam
üzenetére
köszönöm.
-
boost
veterán
Nincs valakinek egy Tomadachi demó kódja véletlenül? Ha elég jó a cucc, akkor megvenném a nyárra.
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szerintem pont most megy

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Nem tudtam ma nézni a Treehouse-t, volt erről a STEAM-ről szó?
-
ViharVadász
őstag
válasz
slick-adam
üzenetére
Trailer-ek alapján tetszett, amiket mondtál, azok alapján egy érdekes "interaktív filmnek" tűnik így a játék, legalábbis nekem
Köszi az infót. Egyszer tuti beszerzem, csak legyen valami munkám, plusz pótoljam be a kellő játékokat még 
-
slick-adam
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
elöszöris jobb, ha innentöl kezdve nem jatekkent tekintunk ra. minimalisan menedzselni kell az eletet a szigeten, de inkabb megfigyelö a jatekos. amik vannak benne minijatekok, azok szerintem hamar unalmasak lesznek, szoval ez tenyleg arra jo, hogy 15-20 percre (nem több!!!) lecsekkolja az ember, hogy aznap epp milyen beteg dolgok törtennek. ha ilyen kis "nincs cel / sosincs vege" (wario ware x animal crossing lite x lsd) agymenesre vagyik az ember ÉS mar a trailerek is TETSZETTEK, akkor ja, ajanlom. maskülönben csak ovatosan vele.

// megcsinaltam Dr. Gonzo-t is (katt), bar nem sikerült tökeletesre

-
ViharVadász
őstag
válasz
slick-adam
üzenetére
Tudnád ajánlani másoknak is a játékot akkor ezek szerint?

Egyszer én is tervezem venni, csak még előtte bepótolok majd más játékokat is
-
slick-adam
aktív tag
nnna megjött a Tomodachi-m.
egyelöre nem törtent semmi bizarr, de tetszik. van egy fura "szemelyisege" a jateknak, de ezt mar az elsö trailer ota tudjuk.
rajtam kivul eddig gy baratom, Shigeru Miyamoto, a YT / TheBitblock-os Josh Thomas (ö videoi erösitettek meg a jatekkal kapcsolatban) es Bill Murray el a szigeten.
jöhetnek a lanyok! -
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szerintem igen, éjjel mutatták be. A beszámolók szerint a játékmenet leginkább az új XCOM-ot és a PS3-as Valkyria Chronicles-t idézi.
-
ldave
félisten
Feri!
Új stratégiai játék az Intelligent Systems-től: S.T.E.A.M. avagy Strike Team Eliminating the Alien Menace.
Örülünk?
-
boost
veterán
zuzu, nem PÜ elég régóta van gamepod-on.

Nézitek a Nintendo Treehouse-t? Már negyedik órája Streamelik a játékokat E3ról, meg mennek a beszélgetések:
-
PHM
addikt
válasz
zuzu000
üzenetére
Ha atomerőmű alatt a power plantot érted, oda el sem tudok jutni.
Egyébként a kamerakezelést a városban leginkább a katasztrofális
jelzővel tudnám illetni. És nem csak ott...
Anno N64-en a Banjo-Kazooie játékban (Személyes kedvencem.)
az egyik flippergombbal a hátad mögé vihetted a kamerát.
Ezt folyamatosan nyomva a kamera állandóan a hátad mögött volt.
Egy hasonló megoldást itt is díjaztam volna.(#3749) szgergely: E-mail-ben nem jó?

-
boost
veterán
Nem tudna valaki PÜ-ben küldeni egy 3DS tölto"t? Sikerült otthon hagynom.
-
zuzu000
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
megkapod automatikusan a sztori elején. csak még nem tartasz ott

-
zuzu000
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
En egyetlen Charizarddal vittem vegig, es nem volt baj

De fogsz kapni egy exp share nevu itemet, ezzel az osszes pokemonod fejlodik, ami nalad van. -
ImpersonatoR
addikt
Pokemon X ben 6 pokemon om lehet egyszerre ahogy nézem. De gondolom érdemes lenne mindegyiket húzni mert most csak egy tűz alapút fejlesztek az mar 13 as a a többiek meg 2-3-4-5 max. Akik jönnek ellenem azok is. Gondolom később leszek bajban ha nincs minden fajtából igaz?
-
boost
veterán
Az októberben megjeleno" FantasyLife bitang jól néz ki, kár, hogy nem nyárra jön. Szuper nyaralós játék lett volna. Októberben már jönnek a nagykonzolos AAA címek. :S
-
ldave
félisten
Olyan rémhírt olvastam, hogy a Shin Megami Tensei 4 csak digitálisan jön eShop-ra Európában
Nem lesz dobozos kiadás. Ennek most nem örülök, mint dobozgyűjtő. -
BulletBill27
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Online mérheted össze a tudásod másokkal, hogy milyen tréner is vagy. Nagyon komplex a játék, minden Pokémonnak (718+1 db) külön képességei, erősségei, gyengéi vannak, nyilván idő kell, hogy ezeket megtanuld, ill. megtapasztald, de neten találsz oldalakat, amik segítenek (Pokéwiki német, Bulbapedia angol nyelven stb). Vagy, ha gyűjtöd a Pokémonokat, akkor meg ugye cserélned kell. Más értelme nem nagyon van.
-
g@bo
nagyúr
én még nem bontottam ki a fehér wii um... még kell a kézire fólia és gumi bugyi.
érdekel valakit egy kék sima wii?

mario 8-at árulnak bontottan itt, van akinek nem jön be?
-
ImpersonatoR
addikt
Soha nem játszottam meg Pokemon játékkal de most megvettem az "X" -et. Ahogy nézem itt egész komoly hangsúlyt kap a friend és az online rész. Bar hogy mi lesz a gyakorlati haszna azt nem tudom.
Vagy csak igazából arra jó hogy összemérjed a tudásod valaki mással és, vagy cseréljetek?A new super mario bros 2 meg tényleg sárga kazettát kapott és nekem személy szerint jobban tetszett mint a 3D Land mert ott sokszor nem láttam hova ugrok valahogy elveszett szegény Mario a térben (jó az árnyékot ha figyeltem az sokat segített) Valóban nem nehéz de szórakoztató mindenképpen.
-
slick-adam
aktív tag
no, csurognak a Tomodachi tesztek. ugy tunik nagyon megoszto jatek lett. vagyis naggyabol mindenki ugyanazt irja: nagyon random es vicces es szorakoztato (GAF-on jol irtak: "Nintendogs with Mii's on drugs" / "LSD simulator"
), de mint jatek (gameplay) nem nagyon valtozatos, söt repetitiv, inkabb megfigyelö a jatekos. különbseg az, hogy melyik tesztelönek melyik aspektus fontosabb...
szoval van itt mindenfele pontszam:
- Detructoid - 9
- IGN - 8.4
- Nintendo Life - 8
- Edge - 7
- Eurogamer - 5
...
holnap elvileg Gamer365 teszt is lesz.szerintem en bevallalom.

-
ldave
félisten
válasz
slick-adam
üzenetére
7-est adtak rá. Lényegében egy LSD-s szappanopera, pl a tesztelő tanúja volt, amikor egy jelenetben C3PO és Iwata együtt rappeltek.
-
ldave
félisten
Az új EDGE-ben már van teszt erről a Tomodachi Life izéről, elolvasva se értettem meg, hogy miről is szól ez a játék
És ezt nem negatívumként mondom. -
etnies
senior tag
Megjött a Maria, fut simán.
Fire Emblem DLC pályákat próbálta valaki?
-
boost
veterán
válasz
szpal17
üzenetére
szia, ez azt jelenti, hogy nyomták már a játékot. A sima mentés törlése a 30ezer coint nem törli, de van erre valami speckó reset. Amit én vettem játékot, azon megvolt az egymillió coin. Persze reseteltem, most valahol 6-8ezernél tartok. Miközben a játék tölt be, indításkor, nyomd egyszerre a ABXY gombokat, és akkor mindent resetel. Az eddigi mentéseidet is.
Bocs, látom már leírták. Elkezdtem írni, csak közbe elaltattam a gyerkőcöt, és mire végeztem, már megelőztek.

-
tybaa
csendes tag
válasz
szpal17
üzenetére
A mentések törlése nem nullázza a számlálót, de lehet resetelni a játékot, e-manualban benne van, hogy hogyan. Ha jól emlékszem, a betöltő képernyő megjelenésekor kell egyszerre megnyomni az A, B, X és Y gombokat. Nekem elsőre nem sikerült, csak többszöri próbálkozása, de nem tudom, hogy a négy gombot nem nyomtam le jól, vagy csak nem a megfelelő pillanatban, szóval kell egy kis türelem hozzá. Én is használtan vettem, és ideges lettem, amikor nem nullázódott a mentések törlésével, de érdemes a kézikönyvet átnézni ilyenkor, nekem másik játéknál is segített.
-
szpal17
őstag
Na én most próbáltam ki a gamét. Pár pályán vagyok túl és nagyon tetszik. Tényleg arany színű a doboza.

Az az érdekes, hogy nekem alapból 30 ezer coin-t ide rakott a jobb alsó sarokba. Ez hogyan lehetséges? A konzolt is használtan vettem és most a játékot is. Lehet, hogy ezen a konzolon már nyomták ezt a játékot? Még egy mentés is volt talán. (pedig teljes reset lett nyomva rajta)
Ezt meg lehet valahol nézni? -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
BulletBill27
üzenetére
Köszi, akkor majd meglátom-kategória. A túl könnyű játékokat nem szeretem különösebben.
@szpal: valószínűleg a játék saját kártyáján tárolja a mentéseket, ezen nem segít a gép-reset. Majd azért írhatnál róla egy pár soros élménybeszámolót, ha végigjátszottad.

-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Én végigjátszottam. Nos, nem rossz játék, a DLC-k is jók hozzá, de sajnos nagyon könnyű
Ez az egyetlen problémája szerintem. Egyébként hangulatos, szórakoztató. Ha nem annyira szereted a kihívásokat, akkor ajánlom, egyéb esetben inkább nem, mert lehet, hogy csalódás lesz. -
RangerFox
veterán
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen.

-
ldave
félisten
Új 2DS bunlde Európának:

Július 4-től kapható, a játék digitális formában lesz rajta a mellékelt 4 GB-os SD kártyán. Ráadásul ha minden igaz, akkor az összes eShop DLC ( Coin Rush ) is jár majd a csomaghoz.
-
Gigicuci
senior tag
válasz
slick-adam
üzenetére
Jó akkor muszáj lesz megnéznem élőben őket! Utána el tudom dönteni.
-
szpal17
őstag
válasz
Gigicuci
üzenetére
Na én is emiatt az életérzés miatt vettem 3ds-t...és az első Super mario 3d Land pálya után tudtam, hogy nem bántam meg.
Pedig volt boxom, mindig jó gépem van, amin sorakoznak a játékok, de valahogy egyre kevésbé tudtak/tudnak lekötni.
Ma megyek a new super mario bros 2-ért..

-
Gigicuci
senior tag
Köszi a válaszokat.
A helyzet klasszikus, beleuntam már nagygépes portokba, meg a nagygépekbe. Van PS4, de nagyon nem köt le. Pedig volt Killzone, meg Infamous meg WD is. Októberig nem is lesz semmi számomra. Szóval megcsömörlöttem.
Aztán nézegettem a Wii U-t, de még egy nagygépet nem szeretnék..Viszont hiányzik egy-két jó RPG meg platformer és szimpatikus a Nintendo.
Régen, a 90-es években imádtam a Kirby-t, a Kart-ot stb. még a NES, SNES időben. Lehet h annyira belefeledkeznék, hogy nem zavarnának a pixelek. Visszahozná az életérzést ami kiveszett...Egy Yoshi-s zöld géppel kezdenék + Fire emblem. Na majd még megálmodom.

-
RangerFox
veterán
válasz
Gigicuci
üzenetére
Nekem van Vita is, 3DS is. Abban igaza van ldave-nek, hogy nem egy kategória a kettő konzol kijelzője. Tény és való, hogy a Vita kijelzője köröket ver a 3DS-ére, de ha felhúzod a 3D csúszkát, akkor mintha élesebben rajzolná ki a karaktereket a játékban. Eltűnnek a recék és teljesen jó képet ad. És a videókban nem nagyon lehet bízni, élőben jobban néznek ki a játékok. A fényereje viszont nagyon jó, napsütésben jobban lehet olvasni erről a kijelzőről, mint a Vitáéról. Amúgy miért váltasz Vitáról? Mármint ha nem vagyok túl indiszkrét.

-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy 3DS XL-en. Néztem sok youtube videót azokról amiket megvennék hozzá (Zelda LBTW, Fire Emblem, Mario 3d), de egy kicsit pixelesnek, recésnek tűnik a képe így felvételről. Vitáról váltanék amúgy...
Élőben esetleg más a helyzet? Sajnos működés közben még nem láttam egyet sem.Köszi
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi mindenkinek! A hibákat kijavítottam, csak gyorsan ki akartam rakni a posztot, így nem maradt időm rá. Nekem azért akadt gondom az irányítással, de hát ahány gamer, annyi szokás. Amúgy most nézem az Activity Log-omat, 24 óra 34 percet mutat, át is írtam a blogban. És igen, én is any*ztam párszor, de inkább magamra erőltettem azt az érzést, hogy élvezzem a játékot, és mindig amikor meghaltam, erőből mosolyogtam, így enyhítettem a stresszt.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox
üzenetére
"Viszont a kimaxolás sem tarthat 20 óránál tovább"
Akkor én nagyon hülye vagyok ehhez a játékhoz, mert ~25 óra után dobtam le az egészet valahol a speciel 5 vagy 6 világ tájékán. Nem tudtam kiigazodni a térben, hogy hol a bánatban vagyok, állandóan meghaltam. Még a Monster Hunter alatt sem anyáztam ennyit, ebben a 3D Land a rekorder nálam.
Aranyos kis cikk lett, de azért egy korrektorral nézesd át legközelebb, mielőtt publikálsz valamit.

-
szpal17
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
Csak sikerült a 6-os speciális pálya?

Jó írás lett, hasonló véleményen vagyok én is. Nekem az irányítással annyi volt a gondom, hogy a kis analogról mindig lecsúszott az ujjam...bosszús perceket okozva.

Közben nekem is sikerült az utolsó pályát megcsinálni, így ahogy a videón van. (segítség nélkül is meg akartam csinálni)
Vigyázat spoiler!!
Final stage -
RangerFox
veterán
Köszi a Game Parkos linkért, ennyiért bevállalom szerintem, sokat nem veszthetek.
Amúgy most sikerült befejeznem a Super Mario 3DL-t, írtam is egy rövidke szösszenetet, ha valakit érdekel. -
PHM
addikt
válasz
gyuszaa
üzenetére
Konkrétan a Fire red-Leaf green, Sapphire-Ruby-Emerald GBA
játékokra gondoltam. Ezekben szerintem simán van annyi tartalom,
mint a GB/GBC epizódokban, pörgősebb játékmenet és kellemesebb
grafika mellett. + személy szerint mindegyiket újrajátszottam már
egyszer-kétszer, ellentétben érdekes mód a DS kiadásokkal.
(Azok közül a Platinumot érdemes kipróbálni.)
A Red-Blue-Yellow és a Gold-Silver-Crystal (különösen az előbbiek)
kissé vontatottabb játékmenete akkor feltűnő egyébként,
ha az ember ad-hoc hasonlítja össze például az Emeraldéval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Pedig valóban nem lenne rossz azért több várost is irányítani.

Olyan megoldások vannak a Nintendonál, amire így elsőre nem is gondol az ember...folyamatos meglepődés..
)