Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
-
zuzu000
őstag
20-25-re gondoltam, szóval akkor az nagyon esélytelen lesz boltban

-
zuzu000
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi
Azt tudjátok, hogy melyik üzletekben vesznek be használt 3DS-eket? A mostanit eladnám, és XL-re cserélném, de eddig itt aprón nem nagyon jártam sikerrel.
-
-
nauro
aktív tag
válasz
slick-adam
üzenetére
Mondjuk igaz, a sima Wii volt egyszerre 360/PS3 párossal. Mindenesetre jó áron van, el is bizonytalanodtam, de 3DS lesz ebből szerintem
Egy dolgot nem szeretek Nintendoban, mivel nem pörög annyira, nehezebb használtan kifogni, illetve az új árak is be vannak betonozva évekig
(lásd 3D Land két és fél éves, és még mindig azonos áron megy) -
zuzu000
őstag
Sziasztok!
A mentések hogy működnek? Van egy ocarina of time-om, és ha egy új gépbe beletenném, akkor tudnám folytatni? Tehát a kártyán tárolja a mentéseket, vagy a gépen?
-
RangerFox
veterán
Jaj de nehéz választani! Fire Emblem Awakening, Pokémon Y vagy Animal Crossing New Leaf.. A legjobb lenne mind a három, de most csak egyre futja.. Valami komolyabb, időzabáló RPG kéne. Egy kérdésem lenne: A Pokémon X-hez jár egy Magmar letöltőkód, az Y-hoz pedig egy Electrabuzz, az Y-ban megtalálható Magmar? Az egyik kedvenc Pokémonom!

-
nauro
aktív tag
Eddig is ilyen olcsó volt a Wii U? Erősen elgondolkodtam 3DS helyett
bár arra sajnos nincsen pokemon..
Bár ha belegondolok az még előző generációnak számít, akkor meg azonos áron van. -
nauro
aktív tag
E3 Nintendo bemutatások link
-
ayo
veterán
nekem van egy egyszínű tokom, de most rendeltem egy ilyen kisebb táskát neki 1 dollárért, csak hogy menő legyen kivenni belőle.
egyik oldala ocarina másikon majora mask, ha megjött majd tuti lefotózom
-
n000rbi
senior tag
Én ezt rendeltem a piros xl-emhez:
www.play-asia.com/3ds-xl-retro-mario-hard-pouch-paOS-13-49-en-70-7861.htmlNem olcsó, de Hori és nem mellesleg baromi jól néz ki
(ha megérkezett a tok és a gép, többet is írok róla
) -
nauro
aktív tag
Mit használtok XL-hez tárolásra/szállításra/védelemre?
Ezt találtam: Link, így egyben meglenne a kijelző védő fólia is. -
RangerFox
veterán
Végigjátszottam a DKCR-t. A kong betűket kigyűjtöttem, de az utolsó három világban nincs meg az összes Puzzle darabka, majd egyszer nekiesek, de most ennyi elég volt belőle. Amúgy azt mondják mindenhol hogy a Golden Temple pályái a legnehezebbek, szerintem meg pont azok voltak a legkönnyebbek..
-
adalbert1
veterán
"Azért bizzatok a Nintendoban, hogy nem ad ki gagyit" - ezt annyival cáfolnám, hogy a 3DS XL-em egyik csavarjáról lekopott a festék annyi igénybevételtől, hogy néha az izzadt mutatóujjam hozzáért, illetve a hangerő csúszka is eléggé a fail kategória rajta (persze ott inkább azt gondolom, hogy szándékos hiba, amivel egy újabb termék felé terelik majd a fogyasztókat
, ennyi tapasztalattal egy ekkora cég nem hiszem hogy ekkorát bakizna)... A 2DS design viszont nekem is nagyon tetszik, ha lenne valami jobb akcióban, akkor lehet, hogy a 3DS XL mellé is beszereznék egyet. 
-
nauro
aktív tag
Egy sima DS töltője jó lehet 3DS XL-hez? 5,2V-450mA van ráírva. A csatlakozó ugyan az? Van esetleg valakinek mind a kettő? Feleslegesen nem rendelnék még egyet

-
n000rbi
senior tag
válasz
slick-adam
üzenetére

-
n000rbi
senior tag
válasz
BulletBill27
üzenetére
Ami aggaszt, hogy a belső része is arany és ez már youtube-on nézve is zavar kicsit...
-
-
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
piros-fekete xl vagy Zelda bundle arany-fekete xl?

-
Picco
addikt
válasz
slick-adam
üzenetére
Epp miutan megvettem a 3ds xl-t, angliaban is volt egy durva 2ds akcio, valami 80£ korul szorta 1-2 nagyobb internetes aruhaz.
-
slick-adam
aktív tag
-
nauro
aktív tag
-
RangerFox
veterán
A nap híre: Novemberben új Pokémon-játékok érkeznek a 3DS-re - pontosabban régi-újak, merthogy a Pokémon Omega Ruby és a Pokémon Alpha Sapphire a 2003-as, Game Boy Advance-re megjelent Pokémon Ruby és Pokémon Sapphire újragondolt változata. Itt van egy előzetes róla, én már várom.

-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Ha használtan veszek egy 3DS XL-t, akkor a fiók adatokat át tudom írni a sajátomra? Vagy az eredetileg rá telepített játékok nem fiók függők? Ugyan ez a kérdés a ClubNintendora. Ha van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata kérem avasson be, ez tart még vissza a vásárlástól.
Köszönöm! -
Bogyi007
veterán
Tudom hogy egy újszülöttnek minden vicc új, de ez a Plants vs. Zombies DS-rer egy überf**za játék!!!!
Hogy maradhatott ez ki eddig az életemből?!
IMÁDOM!!!!

-
khron78
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ok, csak nem mindig tudok a sorok között olvasni.
Este kipróbálom, aztán lesz ami lesz.
Viszont az account törlése még mindig nem tiszta. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
khron78
üzenetére
Itt lesz a gyógyír a kérdésedre:
If I have registered a Nintendo Network ID on my Nintendo 3DS, can I transfer it to a new system?
If you have registered a Nintendo Network ID on a Nintendo 3DS family system, you can transfer this to a new system along with the usage rights to data saved on your SD card, Nintendo DSiWare, your Nintendo eShop user history and balance, any save data from software pre-installed on the system, and Nintendo DS software settings.
However, please note that if the target system already has a Nintendo Network ID registered on it, you will be unable perform a system transfer.
Tehát át tudod tenni a 2DS-re az egész hóbelevancot (nintendo id-t, játékokat, mentéseket, pénzegyenleget és minden beállítást is).
-
khron78
őstag
Segítséget szeretnék kérni eshop account és club nintendo account mozgatás miatt.
Adott egy 3DS, amire a Nintendo Network ID-m van regisztrálva. Az eshopon belül meg ehhez hozzá van linkelve a Club account-om.
Szeretnék egy system transfert erről a 3DS-ről -> 2DS-re.Simán system transferrel megoldhatom adatvesztés nélkül?
A club accountot, az eshop alól tudtam unlinkelni.
Ezt gondolom a 2DS-en majd újra hozzá tudom adni az ua. itt.Illetve a system transfer után a 3DS eladásra kerülne.
Mi a teendőm, hogy tiszta rendszer legyen?
Tehát, mi a menete annak, hogy az account-om ID-vel eshop-al, mindennel eltűnjön a gépről és azt tudjam tovább használni egy másik gépen?
A Wii U-nál beleütköztem olyan problémába, hogy először formáztam, anélkül, hogy unlinkeltem volna az ID-m.
Itt meg valami olyasmit ír, ha unlinkelni akarom az ID-t, hogy elég formázni, mert különben elvész az ID-m és máshol sem tudom használni.
Remélem érthetően sikerült leírnom. -
RangerFox
veterán
válasz
szpal17
üzenetére
Álmodik a nyomor!
Még rengeteg dolgot be kell pótolnom rajta, most végzem ki lassan a DKCR-t, még ott van az SM3DL Special world-je és még a kimaxolás is hátra van, utána meg új játékot kell vennem.
Jut eszembe, a Rabbids 3D-hez volt valakinek szerencséje? Milyen játék, megér 3k-t? -
slick-adam
aktív tag
pontosan emiatt vagyok összezavarva.
meg a menü is ugyanaz a ket jatekban.
nos az Untold jövöheten jön ki EU-ban, alap 40 euros arcedulaval. a IV mar tenyleg nem nagyon kaphato sehol, de talan 1-2 helyi aruhazban van meg hasonlo aron. Untold a sztori miatt vonz, a IV pedig a több apro, leghajoval megközelithetö dungeon-ök miatt.... hmmm.Dr.F.E.R.I.: valoszinu azert tetszenek a demok, mert ilyen klasszikus dungeon crawler-el meg sose jatszottam. mas, mint amiket ajanlasz. egyebkent megvannak azok, Fire Emblem-el lassan, de biztosan haladok, Bravely pedig meg foliasan varakozik a polcon.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
slick-adam
üzenetére
Üdv a köreinkben! Sajnos a "szakértőnk" fél éve nyomtalanul felszívódott, mi pedig annyira nem vagyunk toppon ezzel a sorozattal. Próbáltam a demóját, de stratégiai rpg-k közül inkább a Fire Emblem: awakening-et tudom ajánlani, az oldszkúl híveknek pedig a Bravely Default-ot. Engem személy szerint ez a rajzolgatás nem nagyon fogott meg, ettől eltekintve ez is egy régimódi rpg benyomását tette bennem, nem túl sok extrával. Csak annyit tudok javasolni, nézegesd őket youtube-on és ha az első két-három órát nem tartod nagyon unalmasnak, akkor vágj bele bátran.

-
ldave
félisten
válasz
slick-adam
üzenetére
Szia, üdv a klubban

Igen, az Untold: The Millennium Girl az első, DS-es rész 3DS remake-je. Én is csak a demókkal játszottam, de nekem úgy tűnt, hogy a játékmenet nagyon hasonló. Szerintem azt szerezd be, amelyiket olcsóbban megkapod, viszont ha jól tudom a 4. rész eléggé kis példányszámban jelent meg, lehet nehéz lesz találni egy dobozos példányt.
-
slick-adam
aktív tag
elöszöris üdv mindenkinek!
elsö hsz-om itt, eddig csak passziv modban voltam jelen.rögtön kerdessel kezdenek:
- volt mar dolgotok az Etrian Odyssey sorozattal? kiprobaltam 3DS-en a IV & Untold demokat, es nagyon megfogtak, pedig megjelenesre elegge... hmm... egyszerüek. erdemes lenne beleugrani valamelyikbe, s ha igen, melyik lenne jobb kezdesnek? Untold-nak van valami kis törtenete azt mondjak (valojaban az elsö resz remake-je(?))... -
johnny23
tag
Sziasztok! Lehet még vhol sima 3ds-t kapni normàlis àron? (egy helyen làttam,de XL àrban)
-
etnies
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én Londonban lakom, szóval nem gond a kiszállítás nekem.
-
etnies
senior tag
Megérkezett a Fire Emblem, holnap neki is kezdek
A demo nagyon tetszett, remélem a játék is fog és jó hosszú lesz, ha már 34 fontot kiadtam érte.A Zelda-t (link of the past remixet) kétszer kijátszottam, nagyon jó, ajánlom mindenkinek.
Vettem egy Super Street Fighter 4-et 4 fontért, azzal is eljátszottam, de a gép már unalmas, interneten meg állandóan szétgyaláznak, 10 vereség után megszoktam unni
Júliusban megyek haza, vásárolnék tőletek használt/megunt játékokat.
Érdekelne a Professor Layton, Bravely és Fifa 2013-2014
Csere és vásárlás is érdekel majd.
Más, van már 1250 csillagom a Nintendo Club-ban, de semmi értelmesre nem tudom költeni. Ti mire költöttétek?
-
ViharVadász
őstag
Már talán megvan miért utasította el az eShop a kártyámat, illetve a Nintendo UK Store is. Valami van a kártyával, mert ma próbáltam vásárolni Steam-en, erre kiírja, hogy a bankkártya kibocsátó elutasította a tranzakciót, majd a Google Wallet-nél is hibára jelzett, pluszba még a PayPal is
A pénz egyébként bőven megvan rajta amivel vásárolni szeretnék, szóval nem a pénzhiány a gond. Szóval szerintem tuti ott a banknál van valami gond, jövő héten beugrok a bankba megérdeklődni mi a gond
Köszi mindenkinek még egyszer aki segíteni próbált!
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Pár Insert Coin Egyesület rendezvényen

-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ó, köszi. 10 lakossal gyorsan épül a falu.
-
ldave
félisten
Bravely Default: a faluban felfejlesztett épületek tárgykínálatát hol lehet megvenni?
-
ViharVadász
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Hú köszi, ezt kerestem!
Nem jutott eszembe a neve, rá is érdeklődök
Mégegyszer köszi! 
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Próbáld őt [link] En soha nem vettem tőle meg de mar sok helyen láttam, hogy ajánlottak.
-
ViharVadász
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Van Wii U-ra meg 3DS-re is külön Prepaid Card is
Nekem Visa van, de valamiért elutasítja a rendszer :/ -
ImpersonatoR
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Az csak wii re meg DS re van szerintem.
Mondjuk MasterCard al tuti működni kell mert en mar UK -ra állított accomal vettem wii u ra is meg 3ds re is.
-
ViharVadász
őstag
Szerintetek ha a kártyát nem is fogadja el, egy ilyen Prepaid kártyát például 15 font értékbe ha vennék valahol, akkor azt elfogadná (természetesen a régiómnak megfelelő, UK változatot próbálnék szerezni
)?
Illetve nem tudtok ilyen megbízható helyet, ahol ilyent árulnak? Nézegettem néhány ilyen oldalt, csak hátha Ti tudtok valami megbízható oldalt ahol ilyet lehet venni
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Digitális terméket rendeltem, ott azt írták, hogy e-mailbe fogják lerendezni az ügyet

FragStaR nem, hogy örülnének, hogy akarnák tőlük vásárolni
Úgyis ritkán adódik, hogy Nintendo-ra veszek valamit (mindig másra kell a pénz:/) -
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nem kell a pénzed nekik.
-
ViharVadász
őstag
Az enyém bankkártya, de amikor lett kérve ezzel egy számla, akkor kértük, hogy olyan legyen ami Online is fizetőképes legyen. Eddig is ilyen kártyám volt, csak az előző lejárt, akkoriban jópár helyen lett fizetve (pl. Steam, HumbleBundle - Google Wallet). Akkor eddig úgy tűnik, hogy a Nintendo az ami nem akarja nagyon tolerálni a kártyám

-
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem a VISA-m mondjuk hitelkártya.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát akkor ez kilőve, még a Nintendo UK Store-ban megpróbálok egy játékot vásárolni, hátha

Ha az se jó, akkor legalább tudom, hogy minél nem szabad vásárolnom digitálisan
Köszi mindenkinek a segítséget!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Akkor sajnos tényleg kártyagondja van.
Nekem Erstés dombornyomott Mastercard-om van, azzal működik. Előtte ugyanilyen kártyám volt, csak OTP-nél, de azzal is ment. -
ldave
félisten
válasz
ViharVadász
üzenetére
Nekem csak a Visa kártyám szereti, a Maestro-t nem fogadta el, amikor beregisztráltam.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Köszi, mindjárt megint megpróbálom,ha most se, akkor este megpróbálom. Csak picikét megzavart, mert ez most új kártya amin keresztül szeretnék vásárolni,de nem tudom, hogy ez most az eShop-nál hiba, vagy a banknál intéztek el valamit igen profin

Szerk.: most megpróbáltam, ugyanezzel a hibával jön, mellé odaírja, hogy This credit card cannot be used. (Ha jól emlékszem) akkor ezek alapján gondolom esélyem sincs vásárolni, nemde?
Szerk2.: VISA kártyám van nekem is, dombornyomott ráadásul. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász
üzenetére
Próbálkozz kicsit később, mert a 3DS hálózatkezelése az ember tragédiája.

-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Ma próbáltam venni egy játékot az eShop-on, a pénz a kártyán megvolt bőven, ellenben az eShop ilyen hibaüzenettel kidob a pénz hozzáadását követően: 011-7511. Utánaolvastam, olyasmiket írnak, hogy nincs megfelelő internet meg ilyesmi, de akkor, hogy volt a 3DS képes felmenni egyáltalán az eShop-ra? Valakinek írt már ki ilyen kódot, és aztán sikerült valahogy megoldania?
-
ldave
félisten
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Amúgy a játék legelején az az AR-s jelenet nagyon jó volt, ilyesmit még nem láttam

-
ldave
félisten
Belenéztem a Bravely Defualt-ba és izé, vannak ezek a Nemesis szörnyek a faluban, amit építeni lehet. Na most nekem valami 99-es szintű izéket adott be, amik ellen esélytelen vagyok így a játék elején...
A demót pedig megérte kimaxolni, az összes alap job-hoz kaptam egy garnitúra felszerelést.
-
InterFox
senior tag
A Dragon Quest VII remake már kapható Angol nyelvterületen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- SzoftverPremium.hu
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes, bár szerintem csak a véletlen műve ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(ha megérkezett a tok és a gép, többet is írok róla