- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz bollokcs80 #26 üzenetére
Tényleg, el is felejtettem, pedig az öcsém fiának Xiaomi Pad 5 van, és én ajánlottam neki.
A Xiaomi Pad 5 és 6 valóban simán felveszi a versenyt az iPadekkel, nagyon jó minőségű tabletek. -
Jhonny06
veterán
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Nyilván nem ugyanaz a chip lesz az asztali gépekben. Kétlem, hogy bármiben érintené azt a réteget, aki komoly munkára veszi majd. Nem fognak egy iPad-et venni helyette csak azért, mert M4 van benne.
-
válasz bollokcs80 #19 üzenetére
Nem lett jobb, de azért köszi
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bkiky01
senior tag
válasz bollokcs80 #13 üzenetére
Nekem hozta volna, ha nem lenne drágább, mint macbook air..
-
bmakszim
senior tag
Az M4 egy új generációs 3nm-es chip, aminek gyártósorára minél hamarabb szeretnének átállni. Év végéig lecserélik a Mac-eket, jön az új iPhone Pro széria (a Prokat mindig csak egy évig forgalmazzák) és nem kell már a korábbi 3nm-es gyártósort használni, az összes chip az újabban, vagy az 5nm-en fog készülni. Valszeg ezért sem kapott M3-at az iPad Air.
-
nozs23
addikt
válasz bollokcs80 #7 üzenetére
Egy Macbook Air sokkal olcsóbb, mint egy iPad Pro billentyűzettel. A Macbook Prok teljesítményét/üzemidejét/hűtését pedig nem tudják hozni az iPad Pro-k, tehát simán lenne ott rés egy ilyen termékre.
-
nozs23
addikt
Szerintem itthon nem igazán változott a Pro ára, főleg ha azonos tárhellyel veted össze. Csinálták a szokásos árfolyam korrekciójukat.