- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
Zwiebel
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Sikerült megoldani a problémát (egyelőre legalábbis, lehet hogy csak ameddig le nem szedem megint az Avirát
) ! Újra telepítettem internet nélküli módban, és most működik rendesen. Köszönöm szépen! (Pano-nak is köszönöm a segítséget, és a tippet!)
Meghalnék e nélkül az oldal nélkül és nélkületek
Még 1x köszi a gyorsaságot is!
-
eziskamu
addikt
Egy másik lehetséges parancs:
netsh winsock reset
Szintén parancssorból (futtatás->cmd)
Ja és újraindítani a gépet. -
-
Zwiebel
tag
Sziasztok
Nagyon sürgősen kellene a segítségetek. Valamit elrontottam az Avira telepítése közben, ugyanis azóta sem a tűzfalam, sem az internetem nem jó. A gép indításánál azt írja ki, hogy a TCP/IP hálózati átvitel nincs telepítve. Utána néztem neten és azt írták, hogy tegyem újra hálókártya drivert, de attól sajnos nem lett jó (nem nekem írták). Az Avirát egyébként szokásos módon frissíteni szerettem volna, attól eltérően, hogy nem indítottam újra a rendszert, a törlés után. A telepítő lefutott, de közben kidobott valamilyen hibát, de utána végig ment. Majd mikor feltette, megkérdezte, hogy újraindítom-e a gépet, mondom igen újra. Belépésnél hiba üzenetet dob fel, hogy valamilyen exe-t nem tud olvasni. Ezzel nem is foglalkoztam mert Avira újratelepítésnél már volt ilyenem, de nem lett vele semmi, OK és ment tovább. Op. rendszer mikor bejön egyszerre hibaablak, majd TCP/IP hálózati átvitel nincs telepítve. Pedig hálózati kapcsolatok között helyi kapcsolatnál ott van, hogy TCP/IP protokoll.
Légyszíves segítsetek ha tudtuk!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Zwiebel
Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged