- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
huu azert majd foglaljatok ossze a vegen mi a gaz ok?nagyon varom az eredmenyeket.sajnalom hogy erdemben nem tudtam hozza szolni a dologhoz, de azert remelem megoldodik
na szunya! -
bogingrol
aktív tag
...ez valami rohasztoan software problemanak tuno dolog...esetleg masik xp beszerzese (teszt celokkal persze) ami nem home?
-
bogingrol
aktív tag
es siman csak ugy nvidia driverek nelkul?xp feldob grafkartya meg hang driver aztan meg ami a csovon kifer?
-
bogingrol
aktív tag
...na most neztem utana egyket dolognak.tavaj osszesen 6 gepet raktam ossze ehez hasonlo konfigokat, de gaz nem volt egyikkel sem.mondjuk mindegyiken sp1 van...nem tom ennek koze lehet e hozza.aztan egy tortenet (ezzel kapcs toyik is volt nyitva, na nem porgott) havernak raktunk egy kt880 ba bele egy gf fx5700 le-et, meg sem mozdult vele a gep, aztan raktunk bele egy 5600-ast amivel ment de furan dobalta a kekhalalt szinte minden jatekban. most ati van benne es igaz ezzel sem megy tokeletesen, de lenyegesen jobban mint massal, de erdekes hogy az en geforce 460-ommal meg ment rajta minden hiba nelkul.mindenhol gyari drajver, legujabb drajver, meg minden ki lett probalva.hat vannak erdekes dolgok...ez a 256 vs 512 nagyon erdekes...
-
bogingrol
aktív tag
...ez nagy szopasnak tunik.nem tudom van e ember aki tud erre valami hasznalhatot lepni.de minden esetre erdekes.oszd meg velunk a tapasztalataidat okvetlen.amugy jol vettem ki a dolgokat, 256mb-vel viszont mukszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest