- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
antikomcsi #27 üzenetére
ne is tedd. annyit nem ér egy progi se (bár én 1-2x voltam már elég közel hozzá. pl SimCity4 előző win telepítéssel dobálta hangkártya driver miatt a kékhalált. most ugyanúgy van felrakva (sorrend is azonos!) és tök hibátlanul megy. franc se érti a gépem lelkivilágát!) -
anulu
félisten
válasz
antikomcsi #21 üzenetére
nekem is van ilyenem, de ha utána lefuttatom, akkor nekem nem rak fel semmit, és minden tökéletesen megy
-
anulu
félisten
válasz
antikomcsi #17 üzenetére
részemről olyan telepítőt javallanék, ami menet közben felrakja SP2-t, így nem kell külön a Dx9.0c-vel szenvedni
-
anulu
félisten
RAM időzítéseket próbálták kézzel beállítani? elő szokott fordulni, hogy SPD-be erősebb időzítéseket, programoznak, mint amit a memó valójában bír, emiatt kilépegethet játékból.
javaslat: SuperPi 32M 2x egymás utáni futtatása. ha lefut, akkor memó OK, ha konvergencia hiba, akkor időzítés gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debian GNU/Linux
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest