- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Azt olvastam az espn-en,hogy benne van a pakliban,hogy a gyereke miatt lett öngyilkos.Amerikában igy nem számít bűnösnek,mert nem volt jogerős az èletfogytiglanja(az első ügyèből).
Így a New England-nek ki kell fizetnie a családjának a szerződèsèből fix 15millát.
Ez csak találgatás persze! -
rlazol
veterán
-
-
anulu
félisten
Gronk pl egyáltalán nem játszott. 1. félidőben Brady is Tymmsnek dobált leginkább. felállások megnézése volt a lényeg, 2. félidőben már Gerappa volt a QB, Revis, DMC, LaFell is a padon ült. BB-t mind tudjuk, nem érdeklik a statisztikák, így az sem, h asszem 17 év után engedett egy W-t a Billsnek Foxboroban.
remélem, szép menetelés lesz, és a Pro Bowlt csak TV-n nézik a srácok majd, milvehogy ugye az SB résztvevő játékosok nem lépnek PB-n pályára.
részemről Pats vs Seahawks/Packers SB-t várok. -
Face8814
őstag
És ott is van.
Az eleje jól indult, de azóta akadozik a gépezet. Sok a hiba, és a védelmen is elég könnyen átmasíroztak ebben a drive-ban. Az offense-nél sok a pontatlanság, Brady is hibázik, sok a rossz átadás. Félidőben kicsit össze kéne kapni magunkat, mert én egy nyugis estére vágytam, nem akarom a körmeim lerágni. -
rlazol
veterán
egyrészt azt mondja Sanchez, hogy másik play volt a fejében, vagyis agyilag nem volt volt. Másrészt ő csúszni akart, nem eljátszani a RBt, de Wilfork hátralépésre késztette az OL-t, ami épp elég volt.
Amúgy érdekes a kontraszt, ha megnézitek Brady és Sanchez bármelyik sajtótájékoztatóját. Most pl Brady: kijön a legjobb öltönyében (mégiscsak hálaadás, de amúgy is a nyakkendő nála minimum), és azt elemzi, hogy mi kell még javulnia a csapatának.
Aztán megnézed Sanchezt, kijön egy JETS pólóban és magyarázza, hogy tulajdonképp megint csak pechük volt, és túl kell rajta lépni.
A testbeszédükről nem is beszélve.
Amikor a NE hátrányban van és el kell puntolni a labdát, Brady mindenkivel üvölt, Sanchez behúzza fülét-farkát és lesomfordál. Ha INT-et dobnak, Brady gratulál az ellenfél játékosának ("he made a great play") és ostorozza magát, Sancheznél az csak egy szerencsétlen play.Suh legújabb akciójához mit szóltok?
Most mi lesz eltiltják a hátralévő meccsekre vagy -mivel a bírók a meccsen nem látták- megúszhatja? -
rlazol
veterán
nagyon szép volt
mondjuk felhúztam a szemöldököm, amikor 14-0-nál, a második negyed közepén bejött Hoyer... Aztán még visszajött a 12-es, lett egy 97 yardos punt return Edelmantól, azt csá.
Ami gáz: Woodhead megsérült (fej) - reméljük két alatt kiheveri...ki a jobb nekünk, ha a GIANTS jut tovább vagy ha a Packers?
-
anulu
félisten
-
maláj
addikt
jh átéléssel közvetít
a kedvenc sportága ezt már mondotta annó
a Sanyi gyerek még ilyen - gyermeki örömmel tud közvetíteni 1qrvanagy ütközést amit bírok benne nemkicsit
a magas srác a legófrizurával aki kint élt 13 évig is jó csak ilyen kicsit lightosan nyomja
az a fiatal irányító gyerek talán valamilyen Márk + még fiatal az ilyen közvetítésekhez sztem -
rlazol
veterán
nem azon múlt.
kezdtek egy 83 yardos TD futással - első play. Innentől mentünk az eredmény után. Az első 3-4 passzkísérletnél sackelték brady, ebből egy Fuzmble volt a saját 10 esünknél. 21 pontot kaptunk kb 6 perc alatt. utána már csak futottunk az eredmény után
a második negyedben kerültünk először az ellenfél térfelére, akkor is egy ellenoldali hibából. -
-
Face8814
őstag
-
-
Face8814
őstag
Valami nagyon nem stimmel mostanság.
Nagyon látványosan összeszakad a csapat a meccs második felére.
Kiengednek, vagy elfáradnak, esetleg fejben nincsenek ott, ... nem tudom, de a jövőre vetítve ha ez így megy tovább nagy bajban lehetünk.Egyébként meg jól rászóltam korábban.
Ha megvan a NO illetve a MIA elleni két meccs, benn vagyunk a PO-ban.
Erre kikapunk mindkettőtől.Ajajajajaj.....
-
-
Face8814
őstag
Itt egy link, hogy képet is láss hozzá!
Bár én lassan az idegösszeroppanás szélén állok! Főleg az előző Brady INT után! -
Face8814
őstag
És mennyire örülök hogy nem néztem!
Mert ha látom, főleg az utolsó pár percet, és BB utolsó play hívását, valószínűleg idegösszeomlással a szétütött TV előtt feküdtem volna egész reggel!
Most olvasgatok a meccsről, de már ez is felidegelt, így inkább nem akarok többet tudni!
Ráadásul a Colts ellen!Ezt még egy Detroit ellen is könnyebben viselném....
-
rlazol
veterán
jah a fene vigye el.
kevesebb mint 2 perccel a vége előtt a 34-27-nél a COLTS 29-eséről 4&2 szituban futottunk. Nem lett meg és nem volt már challange lehetőség (elfogyott az időkérés, erősen kérdéses, hova rakták).Érdekes döntés.
BB bizonyára úgy számolt, h Manning ennyi idő alatt behozza a TD-t (igaza is lett) és a 46 yardos FG-t bizonytalannak érezte (pedig ha bemegy +9 az előny). Ha sikerül, lepörgetjük az órát és kész. Sajna nem sikerült. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest