Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neurotoxin

őstag

válasz Montanaxy #14 üzenetére

MK1: Brutál jó lesz, már most imádom, egyedül egy helyszínnel volt problémám, mikor Johnny Cage-el ment valami szövegelés/bunyó, valami Playboy mansionra hajazó háttér előtt....óriásra fújt flamingóval, ami körözött a medencében... :((( Egyébként ebből nekem előrendelés lesz, a téma/hangulat nagyon adja, imádtam az origi MK1-2-őt is gyerekkoromban. Ezt a Liu Kangos, "I'm a god now" idővonalat nem tudom továbbra se értelmezni, de annyi baj legyen, Raiden odavág majd!

A Remnant II fasza volt, de nem az én világom, ami még érdekes volt számomra az a Sonic: Superstars, az Alan "John Wick" Wake 2 ;] , a Toxic Commando (a Bon Jovi-s aláfestéssel, azért nagyon adta!). Oké, rendben, a Warhammer is rendben volt. Fortnite? Ha 12 éves lennék oda lennék meg vissza, de egyébként meh.

Egyébként nagyon fasza volt a show, nekem bejött, megnyugodtam, hogy lesz mivel játszanom. ;) Bontottam egy italt is, kellemes volt. (Sokkal inkább, mint a nevetséges PS showcase....) Még vasárnap tegye oda magát a Micro az Xboxxal és hétfőn az Ubi Forward, a Mirage-al és én boldog leszek.

Új hozzászólás Aktív témák