Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
aizen92 #1799 üzenetére
Sztem nem erdemes most a tozsdevel foglalkozni, ha jol emlekszem, tavaly vagy tavalyelott is hasonlo reakcio volt.
Szerintem ertheto a lepes, nagyobb kijelzo es finomitasok, meg az elmaradhatatlan ora ugye. El fogjak igy is adni az eszkozeiket.
En anno az iphone 3g-t nagyon-nagyon szerettem, bar akkor az android nagyon le volt maradva... azota nincs szemelyes tapasztalat, idokozben volt egy ipad mini (az elso verzio annak idejen) es nekem tetszett, bar android utan fura volt. Meg mindig nosztalgikusan vonzodom az apple termekeihez, de tularazottnak tartom az iphone-okat es egyszeruen sajnalok kiadni ra ennyi penzt. Es havonta sem akarok 50 EUR-t fizetni ugyanazert a csomagert, amiert most csak 20-at fizetek, csak mert iphone-ra valtanek (es ezzel kvazi havonta fizetnem a keszuleket). Szoval szerintem draga.
Egyebkent szivesen kiprobalnam az 5,5-os iphone-t mert a nagy kijelzo szimpatikus, meg jo lenne valami os valtozatossag az unalmasan jo nexus 5 utan.
-
aizen92
addikt
válasz
gzbotii #1798 üzenetére
Nekem az az érzésem, hogy "futnak" a konkurencia után, és úgy tesznek, hogy wáó ezt mi találtuk ki emberek!
Természetesen mindenki be fogja venni és zabálni,Ajánlom a tőzsdét.... erről beszélek. De jó látni a iForumokon, hogy sokan nem lelkesednek, és nem lesz ios8
-
aizen92
addikt
válasz
gzbotii #1796 üzenetére
és most van a kedvencem. Az NFC, mintha ők találták volna fel. aha APPLEPAY. omfg
Vicces story. Egyetemen van egy apple fan oktatónk. De nagyon kemény fan.
Valami órán kitértünk az információs forradalomra és szóbajött az NFC és mondta, hogy jahj ma mutatják be, az új iphone-nal fog jönni....Nem baj, hogy egy tucat telefon már ezzel jött ki, de ezt már nem akarta felfogni..... báááááh
-
gzbotii
nagyúr
Na srácok, iPhone vélemények?
-
gzbotii
nagyúr
Valaki temaban van itt az okosorakkal?
Foleg az olcsobakkal? -
aizen92
addikt
Az mi, hogy van egy csak google drive és keep telefonos szinkronizálásra használt fiókom, amivel soha sehova nem regeltem.! Sehol nem adtam meg, mint emailcím.
Nincs spam a mappámba, zéró nulla. Erre meg kapok egy PCKING-es emailt, hogy tisztítsam itt és ott ilyen meg olyan olcsón a PÍSZÍMET. WTF? -
w333
félisten
válasz
randras_83 #1789 üzenetére
Igen ... és ha megfigyeled ilyenkor még a telefon is jobban melegszik !
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #1787 üzenetére
Mondom engem sem érdekel ... csak úgy kíváncsiság miatt volt ez !
Különben még nagyban függ a térerőtől is, múltkorában Nyíregyházán voltam (úgy hogy WiFi -n), az akkustatisztikában narancs volt a térerő minősége, na ott pl. max. 2 óra kijelzőidőt bírt a telefon, gondolom kereste a hálózatot mint az állat !
-
randras_83
addikt
Ja mondom, hogy engem ezek a statok nem foglalkoztatnak csak mint írtam kíváncsi voltam. Azt nem gondolom hogy 6 órát nézted a kijelzőt
Nekem az N5 tudott 4 óra fölött wifin de mivel játszom is (CoC) illetve 4Gn van igy kb mindegy.Mondjuk az biztos hogy amint elkezdesz játszani valamivel az többnyire szívja az akksit
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #1785 üzenetére
Igen ez így van ... kikapcsolt kijelzővel is nő a "Telefon Tétlen" állapot mivel ilyenkor nagyon minimálisan működik a cpu, de ha 1 órát nézed a kijelzőt és nem csinálsz semmit elvileg azzal is nő a Tétlen állapot mivel ugye semmit nem csinálsz a telefonnal !
Különben fogalmam sincs hogy mi alapján számolja vagy hogy, viszont az akkustatisztikában ott van a bizonyíték hogy használva volt a cpu, szóval nem csak a kijelzőt bámultam, de miért is bámultam volna ? saját magamat azért nem vagyok még olyan h*lye hogy becsapjam
Tényleg mindegy ... nem szoktam ilyet akkuteszteket csinálni (vagyis nagyon ritkán) nálam átlagos használat mellett a Nexus 4 kb. 2 nap és 3 óra max. 3:30 perc kijelzőt bír, míg a Moto G kb. 3 nap és a 4 óra kijelző simán megvan (mindkét telefon vegyes Wifi + 3G -vel)
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #1782 üzenetére
Ha csak a kijelzőt nézed és a proci nem dolgozik akkor is nő a "Telefon tétlen" statisztika ... ezt a tegnap este vettem észre én is mivel akkor még Nexus 4 teszt volt, az elején elég sok weboldalon böngésztem + facebook és még nem volt az akku folyamatok között, majd mikor ilyen 1-2 oldalas cikkeket olvastam a végére mégis megjelent a "Telefon Tétlen" állapot mégpedig 3% volt, csak ugye ment a kijelző amíg a cikket olvastam a proci pedig ilyenkor "tétlen" volt
De simán le is tudod tesztelni ... most nézd meg hogy mennyi időt mutat a "Tétlen állapot", majd nézd csak úgy 5 percig a telefon kijelzőjét, és meglátod hogy ez a + 5 perc szerepelni fog a "Tétlen" statisztikában !
-
w333
félisten
válasz
randras_83 #1780 üzenetére
Ez Only Wifi + Autó fényerő volt ...
Médiaszervert is nézd (Böngésző html5 videók) az majdnem szintén + 1 óra !
Többi 1 óra az Android Rendszerben van valahol (Play Áruház telepítés és Facebook is volt kb. 10 perc csak ez olyan keveset evett hogy meg sem jelent) Opera + CM browser kb. 15+15 percet csak közben uninstall lett mivel kb. annyit zabáltak mint a Chrome !
Ha bámultam volna a kijelző akkor az szerepelne az Akku statisztikában, mégpedig a "Telefon tétlen" állapot
-
kenwood3
addikt
válasz
horvathkrisz #1772 üzenetére
Epölt kell venni
Szarnexus
Mindjart megnezem az Optimus G-n is, hogy ott is lehal-e
-
w333
félisten
Készen is vagyok ... Moto G / GPE akkuteszt
-
w333
félisten
Akkuteszt folytatódik ... most Moto G -ről vagyok eddig a chrome 30 perc alatt 7% akkut evett meg most áttértem Opera 22 -re kiváncsi vagyok mi lesz 30 perc után
-
kenwood3
addikt
válasz
horvathkrisz #1764 üzenetére
Igen az van fent. A telon meg stock minden, gravitybox nincs, sot meg root se
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #1760 üzenetére
Tökéletesen működik ...Link
-
pcnet
addikt
válasz
horvathkrisz #1764 üzenetére
37.0.2062.117
-
tybsen
addikt
válasz
Nalam is ugyanaz van.
(stock)
-
pcnet
addikt
válasz
Nálam jó! [link]
(Purity+HC)
-
kenwood3
addikt
válasz
Detto nalam is
-
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1750 üzenetére
Megneznetek ezt a linket is legyszi telorol az uj Chrome-mal?
Nalam igy szarja ossze magat, ha asztali nezetben kicsinyitem-nagyitgatom: [link], utana pedig egyszeruen kilep a Chrome.
Baratnomnel is ugyan ez, az o telefonja pedig nincs ugy mokolva mint az enyem.Szerk.: a link megnyitasa elott kapcsoljatok asztali nezetet, kulonben mobilnezetben nyitja meg, ugy pedig nem jon elo a hiba...
-
aizen92
addikt
Eldöntöttem. Csere lesz N5-re!
Vicces infó. Nézegetem a hirdetéseket, privát beszélgetek. Minden 2. ember iphonera cseréli az N5-öt.
Are you fuckin' serious? -
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #1755 üzenetére
Mennyi 2 óra ?
hát az tényleg nagyon kevés
Én volt már hogy 1 óra kijelzővel még 5 napot is elment Link
-
w333
félisten
Akkuteszt ...
-
Scooter74
őstag
Nekem eddig még nem kell Külső akku hál istennek, az 1 napot röhögve bírja az Nexus 5-m. A Nexus 4-m is bírta és a csere után is a közelemben maradt, mert a lányom nyomkodja aktívan és nagyon meg van vele elégedve, és én pedig mindig kitalálok valami ürügyet, hogy a kezembe vegyem és nyomkodjam egy kicsit, mert azért hiányzik. Igaz véleményem szerint a Nexus 4 az egy picivel nehezebb és így jobban kézre áll mint a Nexus 5 illetve szerintem prémiubb anyagból is van, de ennek ellenére nem bántam meg a cserét és imádom a Nexus 5-t.
-
tybsen
addikt
Lattatok az uj nexus pletykakat? Meg ma jon az android babu is elvileg illetve az L neve
(#1744) kovsol: n4-et en is nagyon szerettem, nagyon nehezen valtam meg tole, de az akksi tenyleg kevesebbet birt, mint a n5. Ez ill. a nagyobb kijelzo illetve kamera voltak a szempontok a cserenel. Nem banom a cseret de a n4-et tovabbra is nagyon sajnalom mert a szivemhez nott. Az elozo galaxy nexus sem volt rossz, az apamnak adtam es boldogan hasznalja.
Azt is szerettem.
(#1743) bAtt001: talan a nexus 6-ban vagy x-ben hatha...
(#1748) csabooooo: nekem is van egy kis kulso akksi meg a kocsiban illetve mindenhol toltom
-
w333
félisten
Hatalmas teszt van folyamatban, egésznap direkt telefonról vagyok kíváncsi leszek hogy meddig bírja még, annyit elárulhatok hogy a Chrome 37 eszméletlen mennyit zabál, de most már végig nyomom vele!
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #1749 üzenetére
nálam jó
-
horvathkrisz
addikt
Nezzetek meg legyetek szivesek az uj Chrome-ot, asztali nezetben. Az ebay-en ha valamire rakeresek, (eddig ok) aztan miutan kivalasztok valamilyen cuccot, fc-zik.
-
aizen92
addikt
válasz
horvathkrisz #1745 üzenetére
material design.
-
horvathkrisz
addikt
Szoval akkor miben lett jobb az uj Chrome, valamint a kamera?
-
-
tybsen
addikt
én valahogy úgy vagyok vele hogy mindig van új és újabb ebben vagy abban jobb specifikációval rendelkező készülék de valahogy a felhasználói élmény és a frissítések mindig a nexus felé hajtanak..
nekem fontos eleve az a tudat is hogy amikor kiad google egy új rendszert akkor elsőként megkapom és nem egy toldozott-foldozott akármit kapok hanem pont azt amit kitaláltak. mégha nem is olyan jelentősek a fejlesztések egy-egy frissítésnél, mégis megvan az az érzésem hogy a legújabb rendszet használom, beleértve a dolog biztonsági részét is, és ez engem megnyugtat
-
dnelb
veterán
válasz
horvathkrisz #1738 üzenetére
biztos nem.. ez ugyanaz mint az n5, annyi hogy s801, az meg kb ugyanaz
-
horvathkrisz
addikt
Ezek szerint valami hasonló lehet majd az uj nexus is? Szerintetek miben fog elterni a moto x-tol?
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #1735 üzenetére
innen a fórumról egy régi haver vett egy g2-t,,,nekem már megvolt az n5, ő meg n4ről váltott,,,
adok a véleményére, mert tudom hogy, reálisan gondolkodik,és hozzáértő...
miután összevetettük az n5-g2-t pár dologban, rá kellet jönnöm, hogy igaza van,,,talán logikusabb választás a g2,,,,,
DE NEM NEKEM!!!
lehet márkabuzinak hívni, és lehet hogy saját magam csapom be,,de annyira megszerettem a Nexus vonalat, hogy nem akarok másik telót,,,sajnos észérvekkel nem tudom alátámasztani,,,,de nem is akarom senkinek bizonygatni,,,nekem ez a jó,,,,pont...(Ráadásul később vett egy N5-öt a G2 mellé...kipróbálta egy hétig,,és átadta az asszonykájának,,,maradt a G2-nél...)
Kinek a pap.... -
mtcob
senior tag
válasz
Atish19 #1732 üzenetére
Azért (szerintem) egy CM-el vagy valami hasonlóan megbízható rommal a G2 is tudja hozni a Nexusok szintjét stabilitásban, sebességben, megbízhatóságban.
Én nekem pl pont az N4-el voltak gondjaim, kamera reboot, darálás, gyenge akksi idő stb, valami kis baja majdnem mindig volt, de ettől függetlenül nagyon szerettem.
Ha választhatnék, én is G2-t vennék mivel szoftveresen elérhető rá közel ugyanaz mint egy Nexusra, viszont mellé jobb specifikációja van az N5-nél, értem ez alatt a kamerát, kijelzőt és legfőképp az akksit -
Atish19
őstag
Nem is vitatkoztam. Kijelentettem, hogy én N5-t vennék és direkt oda is tettem, hogy én elfogult vagyok
és továbbra is tartom az álláspontom
több gyártó több telefonjában csalódtam már és az első telefon amit használhatónak mondhatok az a jelenlegi N4-em
bizton állíthatom, hogy én ezután csak nexus-t veszek
nyugodtan kövezz meg érte
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #1729 üzenetére
Kicsi?
Én lefele mennek, ha volna értelmes alternatíva.
Nekem az álom teló: HTC, 4" fHD AMOLED, Nexus, 64 bittes procival, 4GB RAM, 3.000+ aksi, 20mp kamera () és legyen jól csomagolva. Mondjuk magnézium, kerámia, puha tapintású masszív műanyag s 'esmik.
...majd meg belelóg a kezem a bilibe
-
randras_83
addikt
Ha sárgulni akarsz, akkor G2.
amúgy meg csakanexus.
Más: gyerekek jó ez az LG tablet. Qpair is ok. Ha feltolom a Google launchert akkor szinte nexus....
viszont rájöttem hogy kicsi az N5 kijelzője...
-
-
Stimpy001
aktív tag
Ide irányítottak a kérdéseimmel, akkor itt is felteszem:
Mostanában én is gondolkodom a váltáson, az N5 és a G2 a kiszemelt, viszont nem tudok dönteni. Bármelyikre esne a választás, CM vagy PA kerülne rá, szóval a szoftveres oldala hidegen hagy. Akksiban úgy tudom a G2 egyértelműen jobb, a N5 külsőleg viszont jobban tettszik. Az N4-ben is azt szeretem, hogy a kijelző szélessége nagyon jó a magasságához képest, nem csípem a hosszú de vékony kialakítást. A review videók és a képek alapján ebben is a G2 a jobb. Szóval tanácstalan vagyok...ki melyiket venné és miért?
Köszi! -
horvathkrisz
addikt
válasz
randras_83 #1719 üzenetére
Ehh, ot nem akarom.
-
randras_83
addikt
válasz
horvathkrisz #1718 üzenetére
Ezt inkabb az S5 topicban kérdezd...
-
horvathkrisz
addikt
Antireklám:
Ti hogy látjátok a galaksziessötöt matematikaiLagg? -
gzbotii
nagyúr
Kész, én meghaltam
[link]
-
w333
félisten
válasz
horvathkrisz #1713 üzenetére
Szerintem az X-Box jobb !
-
w333
félisten
Z3 Compact azért elégé ütős lett Link !
A méret a legfontosabb 4.6" kijelzővel ugyan akkora mint a Z1 Compact !
-
NTonee
veterán
ez a nő tényleg baromi idegesítő volt. Lapozzunk: Sony
-
w333
félisten
+1 LG G2 mérete felett már mindegy hogy 5.3" vagy 5.7" mert már egyik sem fér el a zsebemben ... Galaxy Alpha -ra élőben kíváncsi leszek 4.7" kijelző az is fémkeret, az Exynos Soc pedig erősebb a S805 -től is, mindez HD kijelzőn
Szerk.
16:00 élőben lesz az Xperia Z3 és Compat, az is jó lesz !
-
gzbotii
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest