Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
Atish19 #4554 üzenetére
Nem csak neked, pár HSZ előbb volt N5 nem meri valaki tok nélkül.
AMióta okostelefonom van én is ilyen voltam. Betonfólia, betontok, tokot is tokba.
Most úgy vagyok vele: f@k this sh!7. Nem érdekel. Azt akarom kényelmes legyen fogni, könnyű legyen, vékony. Csak 1 fólia van rajta. Ha leejtem majd fagyalllo rak bele új kijelzőt, a hátlapot eladás előtt max. lecserélem.
Nem akarok folyton azon izgulni, hogy jahj mi lesz most vele. Egyedül a 4 melóm közül az egyik nem szellemi munka, hanem félig meddig fizikai és oda szoktam rakni rá tokot ( 1500 Ft kamuspiegen) , nehogy összezúzzam, de az csak ritkán van hál' égnek.Nem fogok mindig ezen izgulni, rájöttem már. Főleg, hogy olyan gyorsan romlik az értéke az N5-nek.....
-
DeathAdder
veterán
válasz
Atish19 #4386 üzenetére
A nyest ismérve az ürüléke (google képek, elég egyedi
)
Én találtam már az udvaron baromfi fejet, igen csak a fejét, ez jellemző rájuk, hogy a fejét hagyja csak meg a többit magával viszi (szomszéd baromfi, áthozta valahogy a kerítésen és ott tollazta ki).
Láttam is párszor keresztbe futni a teraszon, pár méterre előttem. Állítólag az embernek is nekimegy gond nélkül, nos én ilyet még nem tapasztaltam, de hallottam már megtörtént eseteket.
Illetve van egy kijárós macskánk, őt sem bántotta még.... -
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #4222 üzenetére
Változó geós turbó, ez a hátránya. Kollégám is ezzel kínlódik, időnként le kell szedni takarítani, vagy kettesben padlógázon felkergetni egy hegyre. Nekem ezzel sincs gondom, cserébe viszont 1700ig meg se nyikkan. Mondjuk egy kis szoftveres bütykölésre már gondoltam, hogy valamivel hamarabb kezdjen ébredni.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Atish19 #4096 üzenetére
Komolyan mondom, ne sajnalj ra egy kicsit tobb penzt, legalabb lesz egy kurva jo cuccod eleted vegeig ha csak ossze nem torod.
Ugy is fogalmaznek, megnyit egy uj dimenziot, es ehhez viszonyitva mar nem draga. Az a baj, hogy nem tudom neked megmutatni, igy marad az iras, de ha lehetoseged van ra, hallgasd meg valahol, meg jobb volna egyet kolcsonkerni.
En ugy jartam ezzel, hogy vettem egyet, utana kiprobaltam egy masikat is amit ajanlottak (szinten ettol a gyartotol), az olyan 20 rongy korul volt, ment is a haztol gyorsan, aztan lett helyette egy S330D a pc-hez.
Mellesleg a szomszedom, aki hangmernok, nem akarta elhinni, hogy 120€-ert vettem...Andras: mar vartam hogy betalalj valamivel.
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #4090 üzenetére
Én is rá tudok pörögni azért dolgokra, ismerem az érzést.
Még csodálkozom amúgy, hogy jelenleg tudom magamat tűrtőztetni, ugyanis én meg épp egy Alienware M18x-et készülök vásárolni. (Persze csak miután tisztázódnak a dolgok a biztosítóval és a kamion által leborotvált autóm jó kezekbe kerül.)
a hangszóró téma nálam mindig elhal. A gond, hogy nekem a hangszóróról ilyenek jutnak eszembe. Egy igényes hangkártya + erősítő és... itt lép be a képbe az asszony, aztán veszek egy jó minőségű fejhallgatót.
Egy Logitech X-230-as csomag is itt porosodik valahol kihasználatlanul, pedig meglepően vad hangja van.
-
twine
veterán
válasz
Atish19 #4066 üzenetére
Egy időben rákaptak
Mercisben láttad már?Utolsó hetes hajtás f@sza...
Megyek beállok a kamera mögé , és majd valamikor este 6-7 körül lesz vége....
Nagyjából ez lesz egész héten...
Nem tudom savazni W333-at....
Pedig mondanám, hogy látom fertőz, mint a pestis...
G2-t mindenkinek.....Csak nekem nem
Haver innen a fórumról már egyszer megpróbált beoltani,,, de a végén addig jutottunk, hogy megkaptam tőle hogy szemellenzős Nexus Fanboy lettem
Pedig az érveit elfogadtam...(el)hiszem hogy jó készülék...
De mit tegyek...zavar az Lg logó az elejénLegyetek rosszak....
Friss apukának meg kitartás
-
DeathAdder
veterán
válasz
Atish19 #3976 üzenetére
Tehát megállapítható, hogy szintetikus tesztekben kb. a dupláját nyújtja írásban, mint 2.0 -án, a gyakorlat már egy másik kérdés..
Nagyban függ a fájl méretétől, hogy a pen mennyire van már terhelve adatokkal etc..
De igazából csak olvasásban jó ill. jobb lényegesen, tehát ha róla másolsz egy másik eszközre (aminek legalább 100-110 mb/s írási sebessége van). Mondjuk én nem sok ilyennel találkozom az életben, inkább rá másolok, majd törlök általában..Egy szó mint száz másmilyen pen úgy sem kell, még ha gyorsabb is, szóval én is viszek ilyet, köszi a méréseket
w333 - Akkor most nézzünk egy feketét is
-
DeathAdder
veterán
válasz
Atish19 #3959 üzenetére
Nagyon OP cucc
Nekem is kell ilyen. Szóval azt mondod usb 3.0 -án leesik 16 mb/s -re?
Nem volt már nagyon leterhelve fájlokkal amikor másoltál rá?
Ez a 100+ mb/s szintetikus teszt nagyon jó, és még jobb volna ha így is funkcionálnaCrystalDiscMark-al mérted?
Ezen videó szerint messze nem tudja azokat az értékeket, amiket Te szintetikus teszten mértél
-
-
w333
félisten
válasz
Atish19 #3791 üzenetére
Itthon a 32GB -s nem volt forgalmazva csak szürke importból, szóval gyári 1 év garanciával sehol nem fogsz kapni ...
Ugyan ez a helyzet N5 -el is, csak a 16GB-s van hivatalosan itthon forgalomban !
Nekem pedig kétes származásból (pl. Ázsia) modell nem kell, csak az EU -s !
-
w333
félisten
válasz
Atish19 #3590 üzenetére
Tényleg bitang jó telefon a G2 ...
(#3591) DeathAdder
Pontosan ! én sem vagyok egy fémb*zi de azért valjuk be őszintén a lepattogzó műanyagtól azért 1000X sokkal jobb, fogása is teljesen más és nem érződik az hogy egy játéktelefont fogsz a kezedben, a hátlap meg kit érdekel hogy gagyi erősen bepattan és ha összekarcolódik olcsón lehet cserélni !
Nem dicsérem tovább, de nem vagyok elvakult és mint mondtam én annyira nem szeretem a Samut de bárhogy is fáj ez bárkinek, most tényleg oda tették magukat!
Nem vagyok az a tipikus "gyártó fan" csak azt veszem meg ami ár/érték arányban nagyon jó és tényleg megéri az árát, őszintén a kutyát nem érdekli hogy Samu, LG, Nokia, Huawei, ZTE, stb. telefonról van szó
-
trance89
őstag
válasz
Atish19 #3513 üzenetére
nem, bármikor törölheted a hozzácsatolt kártyát minden következmény nélkül, amiket megvettél azok már örökre a google kontódhoz vannak kötve mint megvásárolt appok, mindaddig amíg az adott appo(ka)t ki nem szedik a playről
az a cca 1 euró pedig amit levett megerősítéshez kell, 1-2 napon belül visszautalják, ezzel azt tesztelik hogy valós kártyát adtál e meg, paypal is ugyanígy csinálja -
w333
félisten
válasz
Atish19 #2675 üzenetére
Ha külföldről hozták akkor reálisan 300-400e km lehet benne, de ez egyáltalán nem vészes, láttam én már olyan 110LE Golfot amiben 900 ezer volt, és mégis úgy ment mint a golyó, szóval a világból is kivisz, a legigénytelenebbek ezek a TDi motorok, nem nagyon van velük semmi baj
(#2676) Krisztián
Kíváncsi vagyok az 5.0 -ra hogyan fog menni a Nexus 4 -en, ha gyors és jó lesz minden akkor még egy darabig biztosan maradni fog, pedig úgy terveztem hogy karácsony köröl beszerzem az utódját csak hát jelenleg semmi olyan telefon nincs ami lázba hoz és méltó utód lehetne
(#2679) horvathkrisz
Ez pontosan így van
-
w333
félisten
válasz
Atish19 #2645 üzenetére
Én kb. fél évig használtam egy ilyen Leon -t és azóta is nagyon vágyom rá ... minden tetszik, külső + formaterv + belső + TDi motor, egyszóval nagyon király kis autó, ha majd anyagilag kicsit jobban fogok állni biztosan veszek egyet ami szép + megkímélt állapotban van
Érdekes viszont az újabb Leon már nem tetszik, motorikusan az ugye már PDTDi, külsőre nem rossz, viszont a belső ... az a szürke nagy csúnya középkonzol egy rémálom, így marad a szép klasszikus kis forma, egy ilyen ni
Amit még hosszabb ideig használtam, az a Lexus iS 250, istenkirály egy autó, csak hát az már kicsit drága, és a fenntartása is egy kicsit húzós ... viszont megy mint egy golyó + nagyon komfortos és kényelmes, a fogyasztása nem olyan vészes, városban 7-8l között simán megáll, padlógázzal + pillangóváltással kicsit verseny üzemmódban 9.4l volt a max. amit kicsavartam belőle, szerintem nem is olyan rossz !
-
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #2647 üzenetére
Mondjuk én hegyen is keresztül, tempomat nélkül járok az A4-el napi 100km-t, és lényegében végig lakott terület. Ahol meg nem lakott, ott meg 100al szabálytalankodok.
Van különbség, na. Viszont van még pár A4-es az ismerősi körben, mindenkinek 4,9-5,2 között van. Az 1400kiló sem kevés egy 90lovas nagy dögnek.
Lassan váltani is kéne már, az első generációs 8szelepes pd-n agyalok. Az még... vagy inkább mostanra már vállalható. -
NTonee
veterán
válasz
Atish19 #2506 üzenetére
Ezt a konfigot rakta össze. Szerinted mire kellhet?
-
mtcob
senior tag
válasz
Atish19 #1732 üzenetére
Azért (szerintem) egy CM-el vagy valami hasonlóan megbízható rommal a G2 is tudja hozni a Nexusok szintjét stabilitásban, sebességben, megbízhatóságban.
Én nekem pl pont az N4-el voltak gondjaim, kamera reboot, darálás, gyenge akksi idő stb, valami kis baja majdnem mindig volt, de ettől függetlenül nagyon szerettem.
Ha választhatnék, én is G2-t vennék mivel szoftveresen elérhető rá közel ugyanaz mint egy Nexusra, viszont mellé jobb specifikációja van az N5-nél, értem ez alatt a kamerát, kijelzőt és legfőképp az akksit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest