Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
LógaGéza #14442 üzenetére
Alig egy napja volt az országban az autó...a találkozás mondhatni "véletlen" volt, mert mára egyeztettük,de mivel kiderült, ők kvára ráérnek, és épp ott vannak a melóhelyem környékén, fussunk össze egy pacsira, meg dumálunk személyesen pár mondatot a gépről....
Szóval, sajnos nem volt a farzsebemben hirtelen fél milka,(de még 250 sem 10%-ra) hogy kidobjam foglalóba...
Ráadásul asszony a fent leírt okok miatt még nem is látta az autót...Magyarul, foglalózni még csak esélyem sem volt...
MIndezek tetejében mennyi esélyem van egy olyan vevővel szemben, aki épp ilyen típust akar venni, meglátja ezt, és odamegy a zsebében a vételárral
Hangsúlyozom, tegnap ért be délután az autó az országba...
Nincs mit ragozni,,,becoptam...de ,mára már kicsit múlt a szomorúság...
csak amiért igazán fáj, (épp ezt ragoztam asszonynak is), hogy kb úgy éreztem magam mint aki megtalálta a tűt a szénakazalban...ebben a magyarországi, szemét átb@szós használtautó piacon, úgy tűnt sikerült egy igazán korrekt eladóba/hirdetésbe/autóba futni... és az azért jó érzéssel tölti el az embert, ha nem kérdőjelekkel a fejében ül bele egy használt autóba, hanem szinte biztosra...főleg, ha valaki annyira segg hülye az autókhoz, mint én...
pont...keseregni már nincs értelme....ellenben mivel most nem lesz vásárlás,kitaláltam, hogy azt az összeget, amit erre az autóra fordítottunk volna havonta, azt elkezdem jövő hónaptól félre rakni...így kockázatok nélkül kiderül, hogyan működött volna a családi büdzsében a havi kiadás, ha pedig normálisan működik, jövő ilyenkor több mint fél gurigával beljebb leszünk, azaz könnyebben válogatok az autók között...
szerk:
Boti-nak meg abban igaza van, hogy a foglalót bukod, ha nem jön létre az üzlet a vásárló "hibájából"..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest