Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz LógaGéza #14442 üzenetére

Alig egy napja volt az országban az autó...a találkozás mondhatni "véletlen" volt, mert mára egyeztettük,de mivel kiderült, ők kvára ráérnek, és épp ott vannak a melóhelyem környékén, fussunk össze egy pacsira, meg dumálunk személyesen pár mondatot a gépről....
    Szóval, sajnos nem volt a farzsebemben hirtelen fél milka,(de még 250 sem 10%-ra) hogy kidobjam foglalóba...
    Ráadásul asszony a fent leírt okok miatt még nem is látta az autót...

Magyarul, foglalózni még csak esélyem sem volt...

MIndezek tetejében mennyi esélyem van egy olyan vevővel szemben, aki épp ilyen típust akar venni, meglátja ezt, és odamegy a zsebében a vételárral :(
    Hangsúlyozom, tegnap ért be délután az autó az országba...
    Nincs mit ragozni,,,becoptam...de ,mára már kicsit múlt a szomorúság...
    csak amiért igazán fáj, (épp ezt ragoztam asszonynak is), hogy kb úgy éreztem magam mint aki megtalálta a tűt a szénakazalban...ebben a magyarországi, szemét átb@szós használtautó piacon, úgy tűnt sikerült egy igazán korrekt eladóba/hirdetésbe/autóba futni... és az azért jó érzéssel tölti el az embert, ha nem kérdőjelekkel a fejében ül bele egy használt autóba, hanem szinte biztosra...főleg, ha valaki annyira segg hülye az autókhoz, mint én...
    pont...keseregni már nincs értelme....

ellenben mivel most nem lesz vásárlás,kitaláltam, hogy azt az összeget, amit erre az autóra fordítottunk volna havonta, azt elkezdem jövő hónaptól félre rakni...így kockázatok nélkül kiderül, hogyan működött volna a családi büdzsében a havi kiadás, ha pedig normálisan működik, jövő ilyenkor több mint fél gurigával beljebb leszünk, azaz könnyebben válogatok az autók között... :U

szerk:
    Boti-nak meg abban igaza van, hogy a foglalót bukod, ha nem jön létre az üzlet a vásárló "hibájából"..

Új hozzászólás Aktív témák