Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
2025 augusztus
Lepörgött két COD, az MW 2019 meg viszonylag tűrhető trophy listtel bírt, úgyhogy abból a platina is meglett. Az MW2-ről kisregényt tudnék írni, mármint arról hogy milyen körülményes játékra bírni a lemezt, mennyire macera telepíteni, mekkora egy bugos fos stb.
Maga a játék amúgy nem lett volna rossz, de talán az MW 2019 jobban bejött. Switchen lement a GTA Trilogy utolsó része is, a San Andreas. Ezt nagyon élveztem, 35 óra belement, egy 82% overall completion lett meg, aztán ott letettem, megcsináltam mindent ami érdekelt benne. Kis iOS géming is volt, Balatonon rövidebb játékokat játszottam végig mobilon. Most az SW Outlaws pörög, az nagyon tetszik.Végigjátszás:
- Call of Duty: Modern Warfare (2019) (PS4)
- Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) (PS5)
- Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Edition (Nintendo Switch)
- Pilgrims (iOS)
- Valiant Hearts - Coming Home (iOS)Eladás: -
Vásárlás: -
Havi összes: +5
2025 összes: 4
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Adobe Lightroom topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Maga a játék amúgy nem lett volna rossz, de talán az MW 2019 jobban bejött. Switchen lement a GTA Trilogy utolsó része is, a San Andreas. Ezt nagyon élveztem, 35 óra belement, egy 82% overall completion lett meg, aztán ott letettem, megcsináltam mindent ami érdekelt benne. Kis iOS géming is volt, Balatonon rövidebb játékokat játszottam végig mobilon. Most az SW Outlaws pörög, az nagyon tetszik.