Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
w751230 #5303 üzenetére
Sim Üzletkötőhöz van kötve, ha már van nálad abban nem tudok segíteni.
Abban tudok hogy nulláról elindultunk neked egy igényt Telekom hálós csomagra. Ha ez neked ok akkor keress meg privátban.
És Telekomos sim továbbra sincs kint senkinél ami volt is vissza kellett már adni. Csak vodás van.
-
Zssom
tag
válasz
w751230 #5296 üzenetére
Keresd MadMancs-ot nyugodtan, nekem is segített, 3 előfizetésnél is, én is pesti vagyok, nem okozott gondot a távolság.
Ezek aztán igazi kreatív munkatársak lehettek... Még most is mosolygok, illetve egy kicsit bizonytalan is vagyok, hogy ők ennyire jól tájékozottak, vagy a betérő ügyfél-jelöltet nézik ennyire agyilag alultápláltnak... -
MadMancs
veterán
válasz
w751230 #5296 üzenetére
Na szép embereket fogtál ki.
Nálam speciel van sim bár Voda halós. Bár nem pesti vagyok.
Szerződni bárkinek tudsz, miért akarod személyesen?
Telekom csomag van még 1 és 4Gb os március 31-ig.
Telekom csomag ami még elérhető egy árban van vodással.
Hülyeség hogy Voda sim Telekom hálót tud használni, és fordítva (Telekom csomag <--> Voda csomagváltás ) is sim cserével jár.
Viszonteladó üzlet nem fog neked Telekom hálós simet adni, mert azt jóideje nem adnak ki. Telekom hálós sim már csak és kizárólag üzletkötőnél köthető még 20 napig (még központban sem). Viszont a simet központ küldi ki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest