Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
powerup2
üzenetére
Azért ennyire nem vagyok minőségb..i (elnézést érte
), ezért nyilván nem fogok milliókat ölni abba, hogy szórakozásként megnézek valamit
Mamám kapott karácsonyra egy 80 centis Hitachi tévét, amin kiderült, hogy van Netflix, aztán rokon vett ugyanezt 110 centisben, amin ment a 4k hdr is, nem éreztem rosszabbnak a haver 300+e forintos lg tévéjénél (de nyilván nem én nézem azt napi szinten), az otthoni, monitornak használt tévémtől ellenben jobb volt. A telefonom és a tabletem is oled, így ez valóban fájó pont lehet, de ha eddig elvoltam egy mezei 24"-es sima LCD tévén, azt hiszem tudok ennyi kompromisszumot kötni, ha érdemes... 
Bár ez a vírus most eléggé kinyírta a lehetőségeket, személyesen tesztelni a minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Le Mans Ultimate
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), ezért nyilván nem fogok milliókat ölni abba, hogy szórakozásként megnézek valamit
l.skywalker
kmarci25