Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
modflow
üzenetére
Nekem már akkor is rossz volt, több készüléken is, jó netsebesség mellett. Főleg behatárolható esti időpontokban.
USA fiókom van, valódi címmel, az ottani kártyámmal fizetve. Itthon VPN nélkül használom normálisan. Elképzelhető hogy emiatt is “kaptam meg tesztelésre” a butítást. Nem tudom. Lehet a netszolgáltató tesztelt valamit nálunk, ki tudja. De sz@r volt és itt hülyéztetek, hazugoztatok kb. Lehet hogy egy 32”-es HD Ready TV-n, tableten jónak tűnhet ez a mostani bitráta, de 65”-ös UHD, Dolby, HDR mellett nagyon látszik a különbség. Én azért (is) fizettem elő, hogy Blu-Ray lemez közeli minőséget lássak. De jelen pillanatban sehol nincs ahhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25