Új hozzászólás Aktív témák

• azbest
    félisten

egyébként a chromecast ultra is usb-lan adaptert használ, csak ahhoz gyárilag adják.

Viszont akár mibox, akáb firetv stick, mindegyikkel működik hasonló megoldás. Még akár a chromecast usb-lan adapteres töltője is megy firetv-vel. De y usb kábelt és asix chipsetes usb-lan adapert összesen 5 dolcsi körül lehet kapni kínából is.

A firetv esetén azért éredmesebb a 4k változatot venni, mert gördülékenyebb a kezelőfelülete és mivel újabb android (sima stick 5ös, 4k stick 7es alapú) ezért könnyebb találni rá jól működő androidos appokat is, ha valamit még pluszba fel szeretnél tenni.

Netflix mind a háromon jól tud menni. A chromecast viszont nem önálló eszköz, kell hozzá egy másik is, amivel irányítod. Ár-értékben az akciós firetv 4k stick a legjobb szerintem most, gyakran akciós német/osztrák részen, a topicjában volt szó róla, hogyan lehet ide rendelni közvetítővel. A mibox egyébként chromecast módot is tud, közel hasonló képességű mint a chromecast ultra, csak a szoftvere kicsit bugos és ezért van aki panaszkodik rá. Ennek is van külön topicja.

A kadenciahelyes lejátszás érdekes téma, mert tudtommal a chromecast nem tud olyat. A mibox és a firetv 4k stick tud olyat (a sima fire tv stick talán, de nem biztos). Viszont ez nem csak úgy működik, hanem az alkalmazásnak is támogatnia kell. Ha jól tudom a netflix hivatalos app nem támogatja ezt androidon. Nekem úgy tűnik, hogy fire tv 4k sticken sem támogatja - a sticken bekapcsoltam, de az app nem vált frissítést.

Amúgy, mivel a netflix eszköztámogatása nagyon jó, így a három közül bármelyikkel jól mehet. Nekem most a 4k stick a kedvenc.

Új hozzászólás Aktív témák