Új hozzászólás Aktív témák

• janos666
    nagyúr
    válasz #20749568 üzenetére #1824

Disenchantment? Ránézésre azt hittem pont nekem való, de unalmasnak találtam az első pár rész alapján. Nem elég "agyament", hogy a puszta abszurditása elég szórakoztató legyen. Az alapkoncepcióból következik, hogy rengeteg az elcsépelt klisé elem, és nincs eléggé megfűszerezve, hogy ezen átüssön. Kimondott poénokban sem épp gazdag (mert nem is így próbál vicces lenni, ami OK).
    Magamtól soha nem is jöttem volna rá, hogy a Futurama rokona, azt már legalább az alapötlet viszonylag érdekessé tette különösebben jó story-k vagy viccek nélkül is.
    Egyedül a démon tetszik igazán, az nagyon "cukira" sikerült. :B ;]
    Az "emó tünde" már sokkal laposabb, és a királylány sem díjnyertes karakter szerintem, a többi meg csak üres báb. :(

(#1819) ΞΔGLΞ

Még még csak ismerkedem vele, de úgy tűnt ha beírom a kereső, hogy HDR, akkor jórészt csak ilyen tartalmakat listáz és viszonylag sokat.
    Tipp: ne kezdd el az új Star Trek-et (Discovery), elcsábít aztán lelohasztja a vágyaid. :P
    Tegnap belenéztem pár percig a Maniac-ba, az viszonylag érdekesnek tűnt (látványosan a képernyőre hozzák a hallucinációkat, illetve szép a képminőség DolbyVision-el, ezerszer jobb mint a Star Trek volt), bár hamar megunható lehet később (tippre vagy sohova nem megy majd a story, vagy elkezd felbosszantani).

Új hozzászólás Aktív témák