- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Azon most kár vitázni, hogy kinek mi a sok és a kevés, meg , hogy valakinek az a stilusu filmből mindig talál magának valami nézhetőt, de más meg már honapok ota nem a saját igényeinek megfelelöt.
De még 1 évvel ezelöttig meg korábban, minden honapban volt leaglább 1-2 nagyobb film ami mindenki meg tudott nézni. aztán ahogy szaporodtak a streaming szolgáltatok, kezdtek elmaradni vagy épp már nem azon a helyen lehettt elérni.
Vagy ahogy elöttem is irták, volt, hogy az egyik rész még itt a másik máshol vagy épp sehol sem lehetett megtalálni.
A helyzetet meg rontja, hogy mindez még meg van keverve , hogy ország vagy régioktol is fugg, hogy mit látsz.De ebben az évben még nem találtam egy nézhető filmet sem sem itt sem másik helyen. igy meg már nem éri meg .
Ahogy irtam évekkel ezelött elöfitzettél a netzflixre és mindig volt valamit nézni a pénzedést, de most meg szinte rá vagy kényszeritve, hogy egyszerre többre is elöfizess a fenti okok miatt, de nem kapsz érte semmit sem .Például a fast and furios sorozat is fenn volt , de az utolsot sehol sem találom a 9est. ha a keresobe beirom akkor feladja, a találatot ,de nem lehet sehol sem elinditani, egyiket sem, pedig régebben itt néztem meg pár részét ami kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25