Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz zseko #11294 üzenetére

Azon most kár vitázni, hogy kinek mi a sok és a kevés, meg , hogy valakinek az a stilusu filmből mindig talál magának valami nézhetőt, de más meg már honapok ota nem a saját igényeinek megfelelöt.

De még 1 évvel ezelöttig meg korábban, minden honapban volt leaglább 1-2 nagyobb film ami mindenki meg tudott nézni. aztán ahogy szaporodtak a streaming szolgáltatok, kezdtek elmaradni vagy épp már nem azon a helyen lehettt elérni.
    Vagy ahogy elöttem is irták, volt, hogy az egyik rész még itt a másik máshol vagy épp sehol sem lehetett megtalálni.
    A helyzetet meg rontja, hogy mindez még meg van keverve , hogy ország vagy régioktol is fugg, hogy mit látsz.

De ebben az évben még nem találtam egy nézhető filmet sem sem itt sem másik helyen. igy meg már nem éri meg .
    Ahogy irtam évekkel ezelött elöfitzettél a netzflixre és mindig volt valamit nézni a pénzedést, de most meg szinte rá vagy kényszeritve, hogy egyszerre többre is elöfizess a fenti okok miatt, de nem kapsz érte semmit sem .

Például a fast and furios sorozat is fenn volt , de az utolsot sehol sem találom a 9est. ha a keresobe beirom akkor feladja, a találatot ,de nem lehet sehol sem elinditani, egyiket sem, pedig régebben itt néztem meg pár részét ami kimaradt.

Új hozzászólás Aktív témák