Új hozzászólás Aktív témák

• zseko
    veterán

Hát már a most említett sok és az először mondott nagyja sem ugyanazt jelenti. A James Bond, Harry Potter, Indiana Jones és a Vissza Jövőbe filmekre emlékszem, ezek megjártak pár szolgáltatót, ezen kívül a kisebbekre nem nagyon, igaz tudatosan sosem kerestem még az azonosságokat. De például én ázsiai tartalmakat nézek rengeteget, és amíg a Netflix tele van vele, nagy örömömre, addig a többin elvétve találni. A HBO és a Netflix dokumentumfilmjei sem ugyanazok, van egy-kettő egyezés, ami viszont nem éppen a sok, de főleg nem a nagyja. Arról nem is szólva, hogy amíg a HBO-n szinte kizárólag magyarul vannak tartalmak, addig a Netflixen viszont csak angolul elérhetően még több tartalom van fent.
    Az igaz, hogy a Netflix tartalma eléggé felhígult, találtam már rajta, ha jól emlékszem, imdb 4 pont alatti tartalmat is :U Az utóbbi időben meglett szórva rendesen pl. hatvanas-hetvenes évekbeli fekete-fehér angol filmekkel is, és hát... nem a legjobbak.
    A kép a helyzetet valóban jól szemlélteti, de pont nem azt erősíti meg, hogy mindegyiken megtalálható a tartalmak nagyja. :)

Új hozzászólás Aktív témák