- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Asszem csevegő vagy mi. Bázis volt, de a megkérdezésem nélkül egyszer csak kaptam egy levelet, hogy mennyire örülnek hogy a csevegőre váltottam, jól fölhúztam magam, de aztán láttam hogy nem kerül egy fillérrel se többe úgyhogy hagytam a fenébe.
Úgy érted éjfélkor újra kell tárcsázni? Hát elvileg igen, bár ha csak pár percről van szó akkor általában nem szoktam. Ugyanaz a számlálóprogi nem bír két példányban figyelni, és amiket én próbáltam azok nem is tudnak csak egy kapcsolatot mérni, pont ez a bajom. Különben elég volna csak egy is, a matáv nyílt internetnek, a freenet-et nincs okom figyelni, annyit nem netezek otthonról hogy gond lehessen belőle. -
Yaye
őstag
Nem forgalmi hanem forint-limit. A havi előfizetési díjad 50%-a erejéig (valami16xx ft) ingyen használhatod a nyílt internetet, tehát percdíj nélkül. A telefonszámlán feltüntetik hogy mennyi volt a nyílt internet percdíja, aztán a végén egy külön negatív tétellel (''nyílt internet kedvezmény'' megjelöléssel) levonják belőle azt a bizonyos 16xx forintot. Tehát én azt szeretném mérni, hogy csak és kizárólag a nyílt internetes kapcsolatom hány forintnál tart, mert ha elérem a limitet akkor már hülye lennék tovább is azt használni. De a számlálóprogik minden kapcsolatot egybe mérnek, akármelyikkel megyek ki a netre, márpedig éjfél után nem a nyílt internetet használom, akkor sem ha amúgy még nem értem el a limitet, mert a nyílt internet kedvezményét jobban megéri napközben ellőni.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest