Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Ja hogy az a modem
Akkor nem kell eltávolítani semmit, csak azthittem, hogy valami feltelepülő dolog, de te a modemről beszéltél...
Nemtudom akkor, hogy miért gyorsabb a dolog, ha modem ki van kapcsolva. Általában amiatt szokott lenni, hogy nincs fix IP, de nálad már az is van. Talán rosszalkodik a modem, vagy a hálókártya... Igazából tényleg nincs nagyon már ötletem. Mondhatnék ilyen Xp reinstall-t, de sztem máshogy is meg lehet oldani a dologt és nem kell ilyen drasztikus lépést végezni
Majd szólok, ha találok valamit, vagy lesz jó 5letem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor nem kell eltávolítani semmit, csak azthittem, hogy valami feltelepülő dolog, de te a modemről beszéltél...