- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
Az engem is érdekel hogy hogy tudnék feliratot rakni a filmbe a nero vision el.
-
The DJ
addikt
Segítség!
Ha berakok efgy wmv videó fájlt és alárakok egy mp3-as zenét, akkor lejátszásnál miért recseg annyira???
Szeretnék összevágni egy kis videót, de ez olyan idegesítő és illúzióromboló.
Előtte a Windows Movie Makert akartam használni, de az meg kilép
Ez használhatónak tűnik és boldogulnék is vele, de ez a recsegés...
Mi lehet a gond? -
Sundesz
addikt
Van egy nagy gondom a Vision Express 3-al. Összevágok frankón egy videót és elmentem project fájlba, viszont azt a fájlt nem képes a NVE visszaolvasni, mert amikor betölti rögtön ki is lép. Azért ez elég idegesítő, nem 2 perc egy ilyet összedobni. És más hibákat is szokott csinálni ez a *** NVE. PLS HELP és előre is THX.
-
Agyasima
őstag
Valaki vágja-e, hogy Nero Vision Expressel feliratot lehet-e hozzáadni a videjóhoz? És ha igen, hogyan?
-
Monoton
tag
A nero vision express 3 -hoz valaki magyar nyelvi fájlt tud?
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Az lenne a gondom, hogy elindítottam a progit és szépen el is kezdte konvertálni az avi-t, de kb 35 perc után megállt és nem csinált semmit, csak az eltelt időt számolta. Ez miért van? Ezt már csinálta párszor, csak azt nem tudom, hogy miért? -
Gery85
tag
Sziasztok,nekem az lenne a gondom,hogy hogy lehetne úgy kiírni egy filmet a nero vision-nal,hogy közben csatolok hozzá feliratot is,ilyet nemtud ez a szerencsétlen?
-
pyrannha
senior tag
UP!
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Azt hogy lehet megcsinálni NeroVision Express 2-ben, hogy ne legyen menü? Tehát amikor beteszem a lemezt a lejátszóba, akkor rögtön kezdje el lejátszani a filmet.
Előre is köszi! -
Dufresne
addikt
A warezt mellőzük, ha lehet. Alapszbály
-
Izsvan2
csendes tag
Üdvözlet!
Egy kis help desk-re vanik szükségem! Naon szeretnék tudni Svideo CDt írni, de hiányzik hozzája a vision express nevű őrület! S eztet nem találom sehol ahonnan letölthetném! A nerom 6316-os verziójú!! Léciléccciléccci... Ha tudjátok küldjétek el ekem a kacsa@fibermail.hu címre! Vagy legaláb egy linet küldjetek ahonna leszedhetném! Vagy egyébb megoldást ami megoldja azt hogy nem tok Svideo cdt írni!
Előre is köszönöm...
Izsván -
Dufresne
addikt
válasz
MoP_FX 57 #41 üzenetére
Ja hogy az a modem
Akkor nem kell eltávolítani semmit, csak azthittem, hogy valami feltelepülő dolog, de te a modemről beszéltél...
Nemtudom akkor, hogy miért gyorsabb a dolog, ha modem ki van kapcsolva. Általában amiatt szokott lenni, hogy nincs fix IP, de nálad már az is van. Talán rosszalkodik a modem, vagy a hálókártya... Igazából tényleg nincs nagyon már ötletem. Mondhatnék ilyen Xp reinstall-t, de sztem máshogy is meg lehet oldani a dologt és nem kell ilyen drasztikus lépést végezni
Majd szólok, ha találok valamit, vagy lesz jó 5letem... -
Dufresne
addikt
ADSL bridge? MAC hídra gondolsz, vagy modemre, vagy csak én vagyok most lökött
Ha MAC hídra gondolsz, ami szintén ott a hálózati helyek között található, akkor az nem kell, simán ki lehet törölni. Egyszer nekem is feltelepült autómatikusan, nemtom miért, de tök fölösleges... -
Dufresne
addikt
Van fenn esetleg valamilyen autómatikusan induló virusrtó, mint pl NAV 2003, mert ilyennel is volt már bajom, hogy lassan bootolt miatta és mivel erre gyanakodtam leszedtem, majd újraraktam systemworks-t és ez megoldotta a problémát.
-
Dufresne
addikt
Majd szólj, hogy segítette-e a sebességben valamit...
-
Dufresne
addikt
Nálam 12 progi van bejelölve. Nemtudom ADSL-t használsz-e, mert ha igen, akkor nézd meg, hogy a hálókártyának fix IP cím van-e megadva, mert ha nem, akkor az sokat lassít a rendszer felállásán, persze, ha van előtte router, akkor az más téma már asszem...
-
Christoph
aktív tag
Én ajánlanám az Adobe Encore-t, garantáltan müxik, és te adhatod meg, hogy hol legyenek a chapterek. Ő elfogadja a vobokat, illetve a megfelelő felbontásu avikat is, de én azt ajánlom hogy inkább magad konvertálj mpeg2-be mondjuk cce-vel vagy mainconcept mpeg encoderrel.
-
Dufresne
addikt
Itt szinte minden van Bővebben: link
Jó válogatást -
Dufresne
addikt
Ez mondjuk nem kis hátrány, de még azért körbenézek majd...
-
Dufresne
addikt
Szóval akkor most csinálhatok belőle mpeg-et, aztán meg utána dvd author
Mert ez így elvisz 1 fél napot... -
Dufresne
addikt
Nah ja, én sima tmpgenc-el, nem a dvd author-ossal próbálkoztam, de ezzel már én is látom mi a helyzet
És nem kell azt a trial version-t komolyan venni ám
Köszi
De ez a mocsok avi-t nem akar kezelni, merthogy illegal video file vagy mi
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
pontos cimet tudok tmpgenc DVD author
1.Trial version
2.Create new project
3.Add file -amit akarsz
4.Bejott egy uj ablak-font Chapter Cut edit
5.Oda tekesz ahol akarod a chaptereket s arra mesz Add current frame to chapter
6.OK-tovabb megyunk font Create Menu-ezt Neked kell eldontened hogy,hogy legyen
7.Output font-kijelolod hova rakja a VIDEO_TS es az AUDIO_TS konyvtarat.
Ennyi az egesz-utana a ket konyvtarat ird ki neroval DVD video-kent
Remelem segitettem -
Dufresne
addikt
Ez így frankó lenne, thx. Most én viszont lelépek, de majd délután visszajövök és megnézem mit hogyan
Köszi. -
Dufresne
addikt
THX
Szóval a fenti kérdés adott.
Jó az, ha ezt a két file-t csinálja? (DVD-t szeretnék belőle csinálni) -
Dufresne
addikt
Na most éppen ezzel a progival csinálok elvileg avi-ból DVD-t, de azt nemtudom hol darabolja chapterekre, legalábbis nemláttam ilyen lehetőséget, csak olyasmi volt, ahol be lehet jelülni a film kezdő és végpontjait. Lehet ott kell több szakaszt beállítani
Meg most egy mv2 és wav file-t csinál az avi-ból...ebből fog majd aztán DVD formátumot csinálni, vagy valamit másképp kéne beállítani -
Dufresne
addikt
Ok thx, majd megpróbálom
-
Dufresne
addikt
No itt 1 UP, hátha valaki látott már ilyet
-
Dufresne
addikt
Na kipróbáltam, hogy vob-ot szúrok be és azt próbálom darabolni, de a jelenség ugyanaz
Csináltam már azt is, hogy auto detect chapters, az végig is futott az avi-n, talált 18 chaptert, aztán mikor next-re nyomtam meghalt a progi.
Na mostmár tényleg nemtom mi a gond -
Dufresne
addikt
Na szóval a problémám az lenne, hogy mikor DVD videót csinálnék és beszúrok 1 avi-t, amit utána chapterekre szeretnék vágni, akkor mikor elkezdem a darabolást folyton befagy a program (nem válaszol) índíthatom újra és nemtom mi a magoldás
Lehet először meg kéne csinálnom simán a filmet dvd-video formátumba és utána szabdalni, mert az avi-t nem tudja normálisan lekezelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest