Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
Aktív témák
-
ttttt
csendes tag
Hello!
Nekem is voltak hasonlo problemaim mas iroval, de kesobb kiderult, hogy a memoria volt rossz. Leirom mit tapasztaltam.
Uj gep osszerakasa utan minden 2-3 CD-t hibasan irt meg az iro. Cak nehany byte valtozott meg, de hat az is megengedhetetlen. Ezt neha kimutatta a nero iras utani automatikus ellenorzese (ahogy a te esetedben is) , de neha csak egy segedprogram (Directory Toolkit vagy Araxis Merge) jelezte a hibat (-kat). Az ellenorzesek soran az is erdekes volt, hogy nehany hiba mindig megvolt, nehany elojott es eltunt ha ujra ellenoriztem.
Ezutan egy halom file-t, (tobb mint 1GB) atmasoltam a wincsim egyik teruleterol a masikra es osszehasonlitottam a ket file-halmazt. Megint elojottek hibak, de mindig kulonbozo helyeken. Csak nehany byte volt hibas, es jellemzoen mindegyiknel ugyan az a bit valtozott 0-rol 1-re.
Ezutan felteteleztem, hogy az adatmozgatas soran a memoriaban valtozik meg az adat. Jott a MemTest86 es az szepen kimutatta, hogy tenyleg memoria gondom van. De a memtest is csak akkor jelezte a hibat, ha az extended tesztet futtattam (8..11). A standard teszt (1..7) hibatlannak mondta a memot.
Viszzavittem a boltba, ott is leteszteltek es ki is csereltek.
Azota minden szuper es a CD iro is hibatlanul ir. Erdekes, hogy a hibas memoval is fel tudtam telepiteni az XP-t, jatszottam Q3-al, es nem volt rendszerosszeomlasom. Persze az uj memoval mindent ujratelepitettem, es leellenoriztem ahol meg tudtam az adathalmazaimataimat (fotok, MP3, filmek, backup).
Szoval szerintem csekkold le te is valami hasonlo modon, hogy nem e memo gondod van.
Aktív témák
- Witcher topik
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motoros topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest