- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunterevil
tag
amugy a tápokat nem vágom nagyon mer mindenhol irnak hogy igy jo meg ugy nekem noname táp má 3éve megy a régi gépbe (p4 1.4) és még semmi baja nem volt felénk nem nagyonvan hálózati ingadozás (PFC-m sincs )ha villámlik akko meg lekapcsolom a gépet
másrészt a 300 W-os nonamemen má ment egyszerre 3 vinyó +az egész gép és no problem
emelettalkezdtek a nagy cégekl is kötegelni (főleg az alaplapi 20pint)
ugyhogy van sok jobb kötegelt is sztem csak azok 500Wkörül kezdödnek az meg 20-25 rugó -
Hunterevil
tag
ezzel megoldható a kábeldzsungel probléma + meglehet öket világítani leddel és akkor nagyon frankón néznek ki Bővebben: link meg nem gyürödnek össze-vissza hanem szépen ívesen állnak ja és sima csövl olcso is (A kötegelöhöz képest ami 4 rugó)
-
Hunterevil
tag
egyre több helyen látni tápkábel kötegelést (és néha elöfordul hogy ez nem szövettel hanem szilikon vagy PVC csövel történik (<--lehet hülyeséget írtam)
az én ötletem hogy ilyesmivel kötegelnék és a végét zsugorcsövel zárnám hopgy ne láccon a vágásnyom bár lehet hogy vmi fém kütyü jobban nézne ki a végén
na ehhez nemtudja valaki a sima csövek készölnek e több színben
(occcsón kb 200ft/m körül)?
amugy létezik UVreaktív is de az drága mef valoszinüleg vstag lenne 1 kicsit
amugy vízhűtésekhez lehet venni: Bővebben: link
de ez drága (nekem) -
Hunterevil
tag
válasz
neongorack #753 üzenetére
olvastam 1 kicsit visszafelé de nem értem mihez kell 5let
-
Hunterevil
tag
a comptermoson(computermod.hu 850ft ha számít az a 150 csak ök nemtim hol vannak lehet pesten de nem bizti mer én postán szoktam rendelni
-
Hunterevil
tag
flexibilis fényforrást elvileg auto tuning boltokban lehet venni (nemtom mi a neve)
menj be egy ujságoshó és nédd meg az tunning & stereoban mindig reklámolják)
meg lehet a computermodon is (http://www.computermode.hu/)
itt ilyen drót szerü van de létezik olyanban is mint a ragasztószalag.
de szerintem sok led sokra megy
[Szerkesztve] -
Hunterevil
tag
nekem a hangfalmod lenne a legeccerübb (mondtam milyen hangszorom van)
nos annak a front szatelitekröl le lehet szedni a védő hálót(műanyag kerete van)
azt akkor van négy lyuk fogsz egy acéllapot ráméred kifurod(kivágod a hangszóró helyét) lefujod aztá a lyukakba beleteszel 4 nagyfejű (szép krómszínű) csavart
és beteszed a helyére (persze ez csak 1 pár hangszórón mükszik amin van ilyen levehető elölap)
ha meg igen durvát akarsz akkor plexi doboz bele hangszóró+fénycsö (talán az is mehet az erösítőről azt akkor villog mind az állatde ehhez nem értek
ja és mindenkinek ajánlom a creative hangfalakat nem csak ezér hanem nagyon szépen szólnak -
Hunterevil
tag
Hello
1. a (neongorack) kivágás kurvajó lehetett egy macera
2.az előlap megvilágítása isten
3.a fényekről meg mindenki döntsön maga (a kék kezd elcsépelt lenni szerintem
de igy vegyitve már jobb)
4 a hangfal moddon én is gondolkoztam de én csak egy okker sárgára fújtacéllapot akarok a (creative t7700) front hangszóróimra
ja és asima egyszinü házak is kezdenek általánosulni én most fogom fújni a házat
és fele fekete(nem matt) másik fele meg olyan lessz mint a képen(remélem megtudom csinálni)
http://www.computermode.hu/items.php?todo=list&vap=2 iit egy link kb középtájt van egy sárga coolermaster olyan színt akarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged