- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
neongorack
senior tag
válasz
neongorack #878 üzenetére
Haveromtól vettem egy piros neont és beraktam elölre a rászhoz, igen jól néz ki!
Majd feltöltöm az elemeket és csinálok képet, ha valaki még egyáltalán érdekelLassan már úgy néz ki ez a topic mintha blog lenne! Kész vicc!
-
neongorack
senior tag
Végre beszereztem egy akkumlátoros fúrót! Ugyhogy, most már egyel több szerszámom van ami alkalmas a moddolásra! Most épp töltőn van, reggelre fel is töltődik! aztán jajneked gépház
-
neongorack
senior tag
Kéne vennem egy minifúrót, praktikus az a cucc, mert sajna nincs itthon fúróm és ez leszűkiti az átalakítások lehetőségét
-
neongorack
senior tag
-
fero02
nagyúr
válasz
neongorack #873 üzenetére
Ok, ok.
Még1szer bocsi a történtekért, tényleg az én saram...
Közben sikerült megcsinálnom, amiről korábban beszéltünk[link]
Asszem igy pont jó lesz
Majd néha besaslohatsz, ha lesz kedved!
Üdv! -
neongorack
senior tag
Az egy dolog, hogy belinkelsz valamit ide ami nem a tiéd és megvitatjuk, hogy: Igen igen szép, jó, ütős!Meg megint más az, hogy a saját gépházadat linkeled és leírod részletesen!
Legalább is szerintem!
Ok, majd, szolj, hogy mikor leszel online meg a topicot mikor csinálod! -
fero02
nagyúr
válasz
neongorack #869 üzenetére
Hy!
Nem kellet sokat visszamenni, a #837-es [link]hsz.-ben található a link.
Üdv!
Szerk: Délután/este folyamán intézem a topikomat, majd irok ha online leszek!
[Szerkesztve] -
fero02
nagyúr
válasz
neongorack #869 üzenetére
Bocsi,de most nincs időm keresgélni!
De hnap mindent elintézek (topiknyitás, innen hsz töröltetés).
Aztán várlak majd a topikomba!
Üdv!
Ésa pozitiv véleményt!
-
neongorack
senior tag
Doomos?hányadik post az?nem találom...
Én nem kötekedésből mondtam, csak szerintem nyiss neki egy topicot , mert láttam, hogy milyen részletességgel leírtad a hsz-t, de tudod mit te majd eldöntöd,én csak javasoltam! hogy ne csak off is legyek, szerintem nagyon jól néz ki a géped! bejönSok sikert a folytatáshoz! A kivágás is gyönyörű/igényes! Grat!
-
fero02
nagyúr
válasz
neongorack #867 üzenetére
Hy!
Tisztában vagyok vele, h ez a Te topikod.
De mivel láttam a Doom-os ház linkjét, ami viszont nem a Tied, így bátorkodtam belinkelni az én gépem képeit.
Tehát ha ennyire ragaszkodsz a topikod egyediségéhez, akkor a Doom-os linket is szedesd ki onnan.
És természetesen kitöröltetem a saját cuccaimat.
Üdv! -
fero02
nagyúr
Tisztelet az uraknak és a házigazdának!
Látván mások gépeit, itt is közzéteszem az én moddolásaim és a folyamatban lévő modom képeit
Tehát akkor először a jelenleg használatban lévő gépem házát mutatnám be:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]
10. [link]
11. [link]
12. [link]
13. [link]
A változás a képek készülése óta, h másik tápot kapott a kicsike, rend lett téve a vezetékek ügyében, 1 Zalman előlapi panelt és egy plussz vinyót kapott. Továbbá tettem még bele szinten hangérzékeny UV-s neont, valamint a piros sata kábelek ki lettek cserélve narancssárgára... ( a többi apróságot nem mondom, mert a képeken úgysem látszódik )
Ezek után 1ik ciborámnál megláttam 1 hatalmas régebbi szerver házat, amire azonnal lecsaptam. Addig rágtam a fülét, míg el nem adta nekem.
Gondoljatok bele, 6 db 5,25' helyKÁNAÁÁÁN!
Teli lehet tömni mindenféle okossággal
Sokáiog gondolkoztam azon, h mit is kezdjek azzal a hatalmas oldallappal, míg végül arra gondoltam, h az egyik oldalába az AMD Athlon64 logóját, a másikba a lap gyártójának EPoX logóját vágom majd ki a felső felébe, az alsó felében maradok a jóöreg és bevált ablakos kivágásnál
Azért mondom, h két ''fele'' van, mert a ház magasságának durván a felénél van keresztirányban 1 merevítő lemez (gyárilag persze), és én arra nem vagyok kíváncsi, tehát ott nem lesz semmi kivágás.
És a lényeg! Most itt tartok:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Voltak még vhol képek, de azokat most égen-földön nem találom
Természetsen ez még messze van a végső állapottól...rögtön a kivágás után csináltam őket.
Na most így hertelen ennyi, mert nagyon megéheztem közben
Várom a véleményeket!
Üdv! -
shteer
titán
válasz
neongorack #864 üzenetére
, és ugyanilyen házikót moddoltam én is
-
shteer
titán
válasz
neongorack #852 üzenetére
hát igen, ilyen házból lehet alkotni
faja a kivágás! -
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack #859 üzenetére
Pedig elolvastam... úgy tűnik, hogy nem fogtam fel.
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. Az enyémet láttad már, mióta át lett festve? -
Gh0sT
addikt
Barbár-ember!
Szétvágja a Chieftec házát...
Nem akarsz festetni valamit a házad oldalára? -
neongorack
senior tag
Huhh, nahh márcsak száradnia kell a házam másik oldallapjának!
Ráfújtam, hogy Gorack, kékkel!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd ha megszárad!
Kint szárad folyosón remélem senki nem lép rá holnapigpormentesen letakartam!
Holnap, csinálok róla képeket aztán dobok fel! Félek, hogy elcsesztem! -
neongorack
senior tag
Táp modot terveztem, csak plexi kell meg vágás, meg egy fúró!Meg persze kéne valami mini fényforrás! Meg ami még kéne az egy légáramlat elvezető görbített cső!
Nem tudom, hogy miből tudnék ilyet csinálni, amibe egy venti is beleférne! Van egy 5letem, azt akarom megcsinálni!
Egy erős venti kéne ami jól szívja a port és ahoz kéne az a bizonyos cső! Ha meg tudom csinálni a második felét is akkor megmutatom
szerk: Végülis egy nagy méretű porszűrőről van szó, aminek már a külsejét meg is csináltam dizájnosraMárcsak ez a venti+cső dolog kéne, aztán majd egy jó hónapos használat után majd beírom, hogy bejött e az elképzelésem és működik vagy nem! Én is kíváncsi vagyok...
[kísérleti státusz]
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Érdekes nekem mennek! Ezek friss képek!
Ha valakit érdekelnek a régi képeim akkor ittvannak, meg a régi házikóm is megtalálható!
[link]
Yushchenko: thx!Örülök, hogy teccik, a matricát egyik haverom adta, aztmondta, hogy valahonnan lehúzta
Végre megint beindulóban látszik a totyik!Ennek örülök! -
Yushchenko
őstag
válasz
Hol szereztél rádióaktív matricát?
Ammm cool a géped -
Lucif-R
senior tag
válasz
Hi,
Szivesen megnéztem volna a linkjeidet, de nem mennek a linkjeindReparáld meg pls érdekelnének
üdv, -
neongorack
senior tag
Hosszú idő után, megint elkezdem csinosítani a házikóm!Most jobban ráérek, mert kezdődik a tél!
Jelenleg így néz ki a házikóm, kivettem belőlle a pirosakat, szal most egyszerű kék!
[link]
[link]
[link]
Ma lesz portalanítás, meg egy kicsit rendbe akarom szedni a kábeleket!Mert olyan dzsungel van a gépházban, hogy nem látni semmitAztán majd nekikezdek a többinek is csak, meg kéne keresnem a cuccaimat
Van már pár elég hülye 5letem, ha összehozom akkor egyből rakok fel képet!
-
bzoley
veterán
Hajrá!
-
neongorack
senior tag
Meg még maradt 3db átlátszó gumicsövem hasonló mint ami a vízhűtésekben van...
Gondolom mindenki látott már olyan kis díszkutat amiből füst jött ki, na én is valami ilyesmire gondoltam csak nemtudom, hogy pontosan mik a feltételei.Úgyértem, hogy nemtudom,hogy mi csinálja és annak a valaminek mennyi áram kell meg egyáltalán mi kell hozzá (Nahh ezt most jól megaszontam)
Már látom képzeletben magam előtt ahogy a kék megvilágítású rohadtnagy Chieftec Dragonom füstben úszik....Hmm jól is nézne ki!
A kábelezést is megoldottam a nyár folyamán szal most nincs olyan, hogy ajtó kinyit és folyik az összes kábel kifelé
Szal most teljes rend és csöndesség uralkodik a házamban...
Valami különleges festésbe is gondolkodok, de ahoz is valami szakértő kell mert nem akarok mindent összegányolni!
Habár már sokszor azon is gondolkodtam, hogy a G-Nome példájára én is saját erőből összehozok egy házat, de arról is lemontam pedig voltak nagyon durva 5leteim! (vagyishát még mindíg megvannak)
Ha mégis nekikezdenék vagyis folytatnám akkor:
1. bevásárolnék (barkácsbolt,meg inden világító sz@rság...stb)
2. Kiszornám a házból a kiszorható cuccokat (lap kivételével)
3. Eszközök beszerzése
4. 5letezés,szerkeztés, mérés
5. És végül nekiállnék!
De persze ez mind feltételes módba...
Nahh majd meglátom, hogy nekiállok é vagy sem...
Üdv:neongorack -
neongorack
senior tag
UP!
Habár szinte felesleges mivel nem nagyon foglalkozok a gépemmel külsőleg...ennyi volt, szép volt, és kész...vagy nemtom, de most inkább szervezem a LAN partymat!
Mindenkinek kellemes nyarat meg stb.! -
neongorack
senior tag
Sajna én pesti beszerzésekben nem nagyon tudok segíteni csak a zegi boltokat ismerem jobban....
Egyébként nekem is Revoltec neonjaim vannak és még mindíg müxenek!
[Szerkesztve] -
Side_
aktív tag
válasz
Gabeszku #845 üzenetére
Nekem csak cső kéne (2db zöld ~30centis)
Azért, mert van egy dietz-neonos inverterem(csak neon nélkül), és (ha működik vele) akkor azzal szeretném vezérelni. És ezért kellene nekem úgy, hogy inverter nélkül, csak 2 cső!
Ilyet nem tudsz? (vagy nem tud valaki).
Ja, és fontos lenne, hogy minél töb üzemúrát bírjon.
Valahol olvastam, hogy a TT kb 10x annyi ideig bírja, mint a revoltec. (Ez igaz?) -
Gabeszku
senior tag
Hali!
Nekem Revoltec neonjaim vannak darabja 1500ft volt (kisker bruttó) inveretrrel meg ilyesmivel. Haverom bömösének csomijába is beszereltünk egyet. Semmi extra, piros vezeték a volt izzó + oldalára - meg a kasznira. És már világított is (persze az invertert nem szedtük le). Most azon gondolkodunk, hogy a verda aljára is rögzíthetnénk csövet alumínium hálóval védve a kavicsoktól. -
Side_
aktív tag
Hi! Tud valaki 3kerben, vagy a közelében olcsó neont? (Csak neon, minden nélkül. Se inverter se semmi fölösleges cucc.) Kikötések: 2x30cm, zöld szín.
///Egyébként szerintetek ez működik autóneonnak (Dietz) a vezérléséről? (mert elvileg kéne neki)_még villogtatni is tudná elvileg///
Ha valaki tud, segítsen pls!
ThnX! -
neongorack
senior tag
Én meg a fekete oldallapom kivágásán gondolkodtam.....
SlipknoT logót kéne belevágni mivel nagy Slipknot fan vagyok....
Még azért gondolkozom máson is habár mostanába nem nagyon moddolok
lefoglalnak más tevékenységek......
Neked viszont jó moddolást
Egyébként ma van a szülinapom, most jöttem meg buliból....tovább már nem volt kedvem maradni, de ez nem lényeg! -
Kobe
veterán
egy végleges theme kezd körvonalazódni. Arra gondoltam hogy fából egy stílusosan szép keretet kéne csinálni, az oldalakra meg szolíd festés kerülhetne Gyűrűk Ura filmből, ami a diszítés csúcsa lenne az meg a házon végigvezetett sárgaréz tünde minta lehetne ....ezt olyan szép és jó megálmodni..de megvalósítani nehéz, se megfelelő eszközök se píz rá
-
Kobe
veterán
válasz
Gergello #838 üzenetére
én is anyagiakkal küzködök így halasztva van ...elsőre a gép tuningolása lenne a cél (memória meg dvd író) úgyhogy majd nyáron....gondoltam olyanra is hogy akkor egy teljes házat SW vagy vmilyen témában építeni, pl egy fekete egyszerűbb házat megcsinálni
de ez a doom 3 as nagyon odaszab -
Gergello
addikt
hi!
amit lentebb linkeltél már láttam nagy profi
ehez meg :rohadt jó nézne ki, és ha nyomtatott matrica lenne csak az SW szereplő? Ph!-n van is neki topic ház matriczásra keress rá !
Én most majd prine of persia-ás mdot akarok, van az a loading képernyője, ahol a háromszög van , nah egy olyan /persze csak a kerete/ plexivel mögé neon, az előlapra meg egy piros ledes venti aztán még egy 5.25-ös lemez pár leddel POP felírattal.
ez még olcsó lenne, de most még cipőt tartót is építenem kell azt 1 ezresem van az egészre, érdekes lesz -
Kobe
veterán
Bővebben: link
lehet már láttátok....de ez igazi HC modding -
Kobe
veterán
támadt egy olyan jó ötletem amit sztem hosszútávon kellene kivitelezni...egy SW témájú házra gondoltam vagy legalábbis oldallap festésre...egy képet felragasztani vmelyik szereplőről, és a lézerkard helyét dekopírral kivágni, a helyébe meg egy revoltec csövet illeszteni ...sztem zsír lenne csak sokba lenne rendesen megcsinálni
-
Hikvision
senior tag
azért mert annak más a nyitófeszültsége.
-
Kobe
veterán
mért kellene pirosra más ?
-
Hikvision
senior tag
jaaaaaa, NEmtom mér mindig a piros jut az eszembe
kékre 300Ohm körüli cucc kell.
-
Hikvision
senior tag
a piros ledekre 5voltra olyan 350Ohm-ossal próbálkoznék.
-
Kobe
veterán
válasz
Hikvision #829 üzenetére
párhuzamosan van, a molexen az 5 V re kötöttem őket, asszem 500 as ellenálllással anno...de akkor emg rohadt halványan világitott
utána megnéztem elbirja e a többlet 0,5 V t, az egyik igen, többi nem, de ez elég ingadozó, a lényeg h vmitól mindig kisülnek vagy elhalványodnak -
Hikvision
senior tag
nem párhuzamosan kötöd? Én amikor csináltam a piros ledeket akkor 12volton asszem 800Ohm ellenálással nyomultam, minden led elé egy ellenálás és nemlesz gond. (ja és a soros kapcsolást felejtsd el)
-
Kobe
veterán
is is
egyik esetben igen msikban nem
az eredmény mindig ugyanaz
3 ból 1 v2 bírja a feszkót a többi elszáll egy idő után ...az egyik led elég strapabíró mert tisztán megkinálod csak azt 5 v vel semmi baja, általában ez az ami talpon marad ha párhuzamosan van több bekötve -
Kobe
veterán
nem nem és nem mukodik az a rohadt vilagitas
van 3 erős fényű led, rákötöm 5 V re őket, a 3 ból 1 vagy 2 mindig jól bírja egy vagy elrobbban vagy elhalványodik :/
pedi ugyanolyan ledek -...rák a mejjükbe -
neongorack
senior tag
UP!
-
Petya25
őstag
Én Revoltek invertert keresek, valaki tud segíten?
-
Kobe
veterán
válasz
neongorack #820 üzenetére
tudom
ingyenweb az érzékeny erre a linkelésre...na de majd felrakom másik serverre -
Kobe
veterán
Bővebben: link
[Szerkesztve]
sry a link csak tesztjelleg volt
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
sörösrekeszbe van a házam mer más nem vót (alaplapdoboz se ) ez a p2esemre vonatkozik
-
neongorack
senior tag
UP!
-
neongorack
senior tag
válasz
Achill3uS #814 üzenetére
Hát remélem még nem halt ki teljesen!
Csak most én is el vagyok foglalva mert robogóre gyüjtök,nomeg le akarom tenni a jogsit is....!
Ezérthát ritkán nézek errefelé!
Ha bárkinek bármi kérdése vagy hozzáfűznivalója lenne a házammal vagy valamivel kapcsban akkor az mail-be írjon mert azt minden nap megnézem!
(vagy akár SMS-be) és akkor megpróbálok felnézni PH!-ra!
Meg most főleg sisakot festek, fényezek,matricázok és nincs időm moddolni meg mostanába kedvem sincs!
Majd ha meglesz a robogó akkor visszatérek rá, de addig még nem!
Jöhatnek a hsz.-ek hogy addig se haljon ki a topic, ha tudok akkor feltétlen válaszolok rá.....!
Üdv:Neongorack -
Achill3uS
nagyúr
halott totyik
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
neongorack #806 üzenetére
pedig jó kis topic, most figyeltem csak fel rá, majd olvasok vissza lassan
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
neongorack #805 üzenetére
Na végre a házigazda
thx
sima piros hűtőfolyadék (autóba való deszt.víz + fagyálló) de a csöveket akarom lecserélni uv-sra mer ez sima narancs..
Ezért kérdeztem h m1 e valaki Computermode-be, mer kéne 2m ebből -
ReJim
őstag
válasz
Hunterevil #808 üzenetére
csupáncsak hogy a pc az vagy inteles vagy amd-s, az apple gépék meg macintos alapúak...
300k körül kezdődik egy G5 ös ára (dual 1800mhz) és mondjuk ha létezne athlon64ből duálos, akkor azért lehet verné azt is...)
nem tudod a kettőt igazándiból összehasonlitani:
az apple-re mac os-t tudsz felrakni, pcre meg linux, winfos, osx y ,stb..
szóval maceket használnak pontosabb, fontosabb munkákhoz:
Design cégeknél a grafikusok nem pc-n szenvednek...
aki egyszer egy posszabb távon használt macintost, az tudja, hogy mennyire jó.. (igaz én nem használtam még)
Nem fagy annyit, nem lassúl be, meg szebb is, nem kell rá moddingos csúfítás, mint amit egyesek csinálnak gépeikkel!
de van egy PC vs. MAC topik itt a ph-n, nézz be abba...
off off -
ReJim
őstag
ezt lexan-nak hívjak(és aszem így kell írni is
)
egyik haveromnak van ilyenből az erősítőjének a burkolata... ők táblaollóval vágták ki(monstrum lemezvágó gép), és lemezjahlítóval hajlították meg...
elég jól néz ki!nem törik, meg azért kevésbé karcolódik mint a plexi....
(bocsesz az offért)
###
egybekonfigról:
Van egy kis különbség az apple meg ibm között...
szóval a pcbe minden szart te választhatsz ki...
na de macintosba is választhatsz... az más dolog, hogy piszok drága és más vále dolgozni...
de abba is választhatsz pl. 9800pro-t, rakhatsz bele plusz ramot... winyót, optikai drájvot,stb...
de mondom azt ne vegyétek egy kalap alá a ti pc-tekkel.. (meg az ibmmel sem, mivel az is pc-t gyárt, nem macet! )
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
válasz
Achill3uS #804 üzenetére
Osztom!
Én sem vagyok az ''egybekonfigokhíve''!Egyébként meg lassan kezd átmenni ez a topic modding topicból egyéb hardverek topicjává
Libria:Egyébkéntmeg tudom, hogy csak PMPO, de akkor is jól szólnak!
Nomeg van még mellette 2*200W (PMPO)
A házimozinkat viszont nem lehet felülmúlni (mármint a lakásban található hangcuccok zajszintjét illetően)1000W RMS-be(Panasonic)
Üdv:Neongorack -
Achill3uS
nagyúr
válasz
p a s s e r #802 üzenetére
hú ezt nem hallottam
érdekes lehet, de nem vagyok az ilyen ''egybe'' apple meg ibm... gépek híve, magam szeretem megválasztani egyenként mi kerüljön bele
-
Kobe
veterán
na ...felfabrikáltam az 5 V os vezetékre 3 db 4,5 V os ledet, párhuzamosan...2 db bírta azt a +0.5 V ot, az egyik viszont szószerint felrobbant
füst, büdös, egyebek, a másik 2 tesztüzemel hogy bírja hosszú távon...nem szeretném ha a gépben robbanna el, de lehet hogy csak selejtes volt az a ledecske
-
p a s s e r
őstag
Igazad van, ízlések.
Viszont az én gépem így sem csúnya, semmiképp sem vajszínű. Egyben ezüst fekete, az egértől a hangfalakon át a monitorig.
Azt nem tudom, hogy hallottad-e, de a Macintosh következő generációs házai interaktívak lesznek? Kismillió apró fényforrás és az egész ház sokmindentől függően mást-mást rajzol ki. Ha leveled jött, mondjuk zölden fluktál... -
Achill3uS
nagyúr
válasz
p a s s e r #800 üzenetére
izlések és pofonok, sztem nagyon jól néznek ki így a gépek, és nem csak egy ronda fehér doboz a szoba sarkában hanem az első számú látványosság a szoba közepén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest