Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Flashback #719 üzenetére
Előzőleg 3 éve első hónapban Boardinghouseban voltunk, oda bejelentettek meghatalmazással a Covid csúcsán, majd a végleges helyünkre személyesen jelentkeztünk be a Rathausnál, de mivel már 2 hete nem voltunk az országban, meghatalmazással jelentkeztettek ki.
Mi kell a bejelentkezéshez? Albérleti szerződés, vagy mi? Már nem emlékszem.
Adózás tekintetében (5/3) viszont okozhat gondot ha az első 1-2 hétben nincs még oda bejelenetve a feleségem, ugye? Akkor addig csak Steuerklass 4-re vagyok jogosult?A dolgot bonyolítja, hogy november 1 a kezdődátum, ami akárcsak itthon, munkaszüneti nap. Ez okozhat gondot akár a munkakezdés, akár a bérleti szerződés, és a kulcs megkapása, akár a lakcímre bejelentkezés tekintetében, nagyon jó lenne 31-én már előre bejelenteni a másnaptól élő címet, elmenni legalább valami ágyat venni, este megkapni a kulcsot és miután egyet aludtam szállodában elsején ráérnék összerakni.
Sajnos a környéken csak XXXLutz van, nincs Ikea, 90km-re van, talán az egyik leg "Ikeaszegényebb" környék Németországban, bár azért Berlin-Hamburg közt sem jó a helyzet. Előzőleg a Ludwigsburgi gyalog 1,6km volt.
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest