Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben a zenében 2:53-tól hallható gitárszóló külön hol található meg?

-
CYBERIA
őstag
Régen, úgy 15-20 éve volt egy műsor a Magyar Televízióban, aminek a főcímzenéje Dave Brubeck Take Five-ja volt. Nem tudom emlékszik-e valaki még annak a műsornak a címére, arra lennék kíváncsi!
-
válasz
werszomjas
üzenetére
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
A következő videoban hallható zenére lennék kíváncsi.
Ami a kocsiban megy, gyerek picit beleröhög, de azért remélem tudtok segíteni.köszi

-
Ifju
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
Mag__
tag
ennek vki megmondená a cimét:
a cime nem a zene alapján van,hanem a videonak a cime amiben használták.
kösz
-
becso13
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kéne, olyan sokat nem tudok a számról. Olyan 90-es évekre saccolom, férfi előadó.
So many ....
So many people
Tü tü türütütü.Nagyjából ennyi
Ha valaki mégis tudná, azt megköszönném... 
-
pintyesz
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Üdv. Ma nyír1en az electrow*rldben nyomtak valami zenét, a monitoron csak "deepforces" volt olvasható, tehát az előadó már megvan, viszont a zene maga az minimalnak hatott, nem ilyen techno-trance féleség mint amit ők nyomnak. Iszonyat jó zene volt, deadmau5 stílusára hasonlított, (felette volt 2 deadmau5 album, szóval onnan ugrott be ez)
Ehhez hasonlított nagyon:
[link]
Szóval Deepforces, és minimal.
Előre kösz a segítséget, ha valaki tudná mire gondolok
.
Szerk: és nem a Wake Up. -
szatocs
őstag
Sziasztok! Olyan zenéket-előadókat keresek, amik hasonlóak, nem is tudom, hogy hogyan fogalmazhatnám meg, kellően dinamikus, és van benne ilyen hasonló, gregorián vagy mi ez.

-
sp@rtan
senior tag
Többször is hallottam már a Rádió1en egy számot..A Disco*sHit-ben szokott lenni.Tegnap ezzel kezdték a saturday night shit-et(vagy az elején volt.).Túl sok szövege nincs benne,ahol van,ott egy csaj mondogat valami 'get'-et meg 'out"-ot meg 'me'-t (azthiszem...).agyonkeresrtem már youtube-on,a tracklistákat végighallgattam de semmi...valaki nem ismeri?

-
Viktor77
titán
Érdekes volt megtalálnom. Tudtam, hogy ismerem a számot, meg is van, de nem akart beugrani. Aztán ahogy néztem a videót, láttam, hogy a telefonban benne van Dahlback-tól a Blink (ahogy lépked a menükben). Na, akkor nézzük meg az albumát, és meg is lett.

-
Edward Maya Feat. Alicia - Stereo Love
pintyesz: visszamennyé
| Gyorsabb voltál... 
Prof01: John Dahlback - Everywhere
D.O.N.S. remixben sokat játszották. -
pintyesz
senior tag
-
Prof01
veterán
-
Lajkó
őstag
Ennek a számnak kellene az előadója és címe.
A csajosnak kell, nem nekem, nyugi!
-
zenefan
aktív tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Mindössze annyit találtam hogy ezt a dalt maga Tila Tequila írta egy show-hoz... nem tudom hogy kiadott-e.
Idézek:
I honestly can say I have never seen her dance or do anything, for that matter other than that show. I heard one of her songs, something like I'm crazy bitch or some such nonsense and it was kinda funny.
********************************LOL! She just played a song that I LIKED!!! She should call this the "I wrote this six years ago" show cuz that's what she keeps saying...
It goes:
I'm just a gold diggin bitch
You would sit up in my room
You would sit up in my room
So when I'm kissing on you
You can touch my hips
You can lick my lips
But you can't have shit
Til you spend clipIf she was REALLY smart - which, obviously, she is not - she would go straight to being a stipper/rapper. She's not a bad rapper - she's a shit singer but her rapping's not bad and she has LOTS of words for what it means to be a whore.
Ennyi az össz infó... hátha el tudsz rajta indulni.
-
skrabi
senior tag
Amy Grant - Sing Your Praise To The Lord
a végén van egy olyan hogy singsing

-
Apollo17hu
őstag
Korhatáros videó. A 10:22-től hallható számnak ki az előadója és mi a címe?
-
qdak
addikt
válasz
pintyesz
üzenetére
PREZIOSO FEAT. MARVIN - ROCK THE DISCOTHEK
na viszont nekem: vmi iylesmi az elöadó h "ÉMI" és singing song? iylesmi van benne
Ndruu bizok benned

-
pintyesz
senior tag
Hali mindenki!
Elég nehezet kérdeznék....
Van itt egy youtube-os video,egy srác szintetizátoron játszik,sztem elég jól 90-es évek slágereit.
Egy szám előadója érdekelne,a szám címét már nem is merem kérni.
A MIX
A kérdéses szám pedig 3:02-től 3:56-ig tart.
Kösz előre is
-
Zagaran
tag
Clash of titans betét dalának tudja valaki címét? Vagy valakinek ismerős ez a zene?

-
válasz
lala456
üzenetére
01(starfm): Love Unlimited Orchestra - Love's Theme
4(mr2): DelaDap - Amaro Shavo
5(youtube link): The Martinez Bros körül keresgélj, ők pörgetnek a videóban. -
lala456
csendes tag
Udv!
Megint én.Innen talán könnyebb leszedni [link], ebben van pár régebbi ismeretlen zene is mellette, hátha valamelyiket netán felismeritek, v a szöveget kihalljátok belőle.
(itt főként a 2.-ra gondolok) Az is nagy segitség lenne.Mégegyszer köszi

-
lala456
csendes tag
Udv all!
Esetleg ennek a zenének a cimét megtudnátok mondani?
[link]
Bocs a minőségért...
Előre is köszi -
asthma
tag
Csáó, ennek a számnak kéne az előadója és a címe
Jó ideje keresem, de semmi... -
sanyixXx
senior tag
hali!
magyar csodanótát keresek. ska-punk szerű és feltételezem, hogy pina vagy ilyesmi lesz a címe

annyit tudtunk összerakni, "pinapinapina hééé // pinapinapina hóóó" van benne.
tippek?
köszi
-
troland26
őstag
sziasztok
Én is keresnék 1 zenét . Az előadó és a dal szövege olasz , a klippben paedig nagy munkapépeknek vezényel.., mintha karmester lenne . Valamelyik zeneadón láttam és megtetszett .
-
Zoli1222
addikt
Keresek egy számot, már korábban lett linkelve itt is, de nem találom. Annyit tudok, h egy faszi jóformán csak dünnyög egész zene alatt. A klippben 2 csaj van mellette. Köszi.
-
nikica85
újonc
Hali!
http://www.youtube.com/watch?v=zZ6x4xqAGKY&feature=related
Nem tudjátok véletlenül hogy mi ez a zene ami a videó alatt megy???? A 2007-es Red Bull Air race-en volt.
-
@Töki15
tag
Elvileg ez az, de mégsem tudom az előadóját...

-
C^^
őstag
-
@Töki15
tag
Hali.
Nem tudjátok véletlen, hogy ezt a zenét ki csinálta? -
Skizz
addikt
Valaki tudja esetleg, hogy itt milyen zene megy a teszt alatt?

-
Snooker
senior tag
Sajnos nem ez az
Ezt ismerem
De amúgy köszi, hogy utánna néztél 
-
skrabi
senior tag
háát most hogy megin meghallgattam, már nemvagyok benne annyira biztos hogy ezt keresed, de hátha

-
zenefan
aktív tag
válasz
gergely101
üzenetére
Lehet hogy az az all right nem is all right, hanem all rise

-
Thusor
őstag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a barátnőm már napok óta dúdol egy dalt, aminek sajnos nem tudj a a címét. Annyit tud róla hogy pop szám, aminek a videoklippében egy cirkuszban fekete bőrű nők és férfiak énekelnek.
Remélem ilyen kevés infóból is tudtok segíteni nekem, hogy melyik dalról lehet szó.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Valed
tag
a californication S03E12-bol keresem azt a számot amit Becca énekelt a medence mellett
-
Snooker
senior tag
Hali!
Én egy olyan számot keresek, amiben kb ennyi a szöveg a többi kemény disco... " Musica....la tektonika.... " (kissé mély hangon mondja a csávó, kb olyasmi, mint a Javi Mula - Come on, vagy a Gotta let you go ) tudom kicsit kevés az informácio.. de hátha tudjátok

ja és ma a TV6-on láttam egy Star Trek reklámot, na az az alatt szóló zenének is megmondhatnátok a cimét...

-
gergely101
újonc
Hello!
Már régen, talán egy fél éve hallottam egy számot, stílusát tekintve, egy dallamoos rap,
férfihang énekli, egy háttérvokál előtt:"One for the... (valami...)
Two for the...
Three for the ..."Majd zárásként, minden két sor után:
"All right, All right..."Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
Gergely
-
hejesírásó
senior tag
vki tudja esetleg ezt?
-
skrabi
senior tag
boldog új évet mindenkinek!
-
Viktor77
titán
válasz
MusT@nG|HUN|
üzenetére
Ott van a kommentek közt. Placebo - Running Up That Hill
-
MusT@nG|HUN|
csendes tag
Hali !!! Valaki tudna adni egy sound címet Daybreakers - Official Trailer [HD] 1:37 -nél
Előre is köszönöm

-
Aladdin
aktív tag
válasz
englandfan
üzenetére
-
@rglaaf
veterán
Hi
ma reggel 9 előtt pár perccel ment egy szám a neo fm-n ,egy csaj énekelte valaki esetleg tudja kiről van szó? thx
-
englandfan
csendes tag
Hi,
Van ez a videó. Ennek a számnak a címét/előadóját nem tudja véletlenül valaki? Előre is köszönöm.
-
hejesírásó
senior tag
segítséget szeretnék kérni.
van egy magyar szám kb 2-3 éves nem több.
a szövegében vmi olyasmi van h Ő ( az énekes aki egy magyar csóka) csak egy angy fiú és h sosem nő fel mert ő rossz gyerek marad vmi ilyesmi. elég jól ismert magyar zenész, talán ketten vannak vagy vmi ilyesmi.
a másik számuk meg vmi bohócos dolog az is néhány éves.
többet nem tudok

-
kangörcs
csendes tag
Sziasztok! 2002/2003 környékén volt egy szám ami tök tetszett, de csak a klipjére emlékszem. Animációs volt, volt benne vmi tejgyár meg egy csaj aki ment dolgozni. Elektronikus-féleség volt és picit depis. Tudom, ez nem vmi konkrét, de csak ennyi maradt meg
Ha vki segítene, hálás lennék 
-
Viktor77
titán
válasz
MusT@nG|HUN|
üzenetére
A második szám Xample feat. Lomax - Contra (a Prodigy beütéses).
De rákeresve a videó nevére, és a Tek9 oldalára rátalálva
:1. Krooked - Be with me (Intro song)
2. Tactix - Requiem for a Dream (First part)
3. Xample - Contra (Second Part)
4. BComplex - Beautiful Lies (Last part)
5. BComplex - Hide and Seek (Outro) -
kisboxi
tag
-
MusT@nG|HUN|
csendes tag
Bocsika
Reggel volt még 
-
qdak
addikt
válasz
MusT@nG|HUN|
üzenetére
ez elöbb nem volt link ...
-
MusT@nG|HUN|
csendes tag
Sziasztok, valaki segítsen pls ebböl a videóból kellene az összes sound , de egyiket sem ismerem ! Nagyon leköteleznétek, ha tudatnátok velem a zeneszámok címeit

Ezer kösz előre is! -
chata
újonc
Hello! Olyan személy segítségét keresem,aki járatos a zenei palettákon és akinek elküldhetnék egy részletet annak a zenének egy részét, amelynek keresem a címét, előadóját (második nem fontos) e-mailban. Ugyanis nem rakhatom fel a teljes zenét,mivel személyes szöveg is van alatta.Nagyon fontos lenne. A tengerentúl szeretnék valakinek video formájában örömet szerezni.
-
Pötyi
őstag
Hát bazz! Ilyen nyegle hangú lányt, ilyen rettenetes angol kiejtéssel talán nem kéne adás közelébe engedni! (Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez a lány nyegle, csak az orrhangja olyan, mintha az lenne! Olyan beleszarok-nem igazán érdekel-hangja van... A hangszín igenis fontos, hallgasd meg Szalóczy Pál, vagy Cintula érces hangját!)

-
14adam
addikt
Hello mindenki. Ha netán valaki tudja,hogy ami a video alatt menő zenének mi a címe az írja le.Válaszokat előre is köszönöm

-
skrabi
senior tag
válasz
kiccsajka_
üzenetére
azért nemakartam mondani az n-trance-t mrt mondtad hogy szőke a csaj

-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok! Havernak kéne egy szám címe. A felvétel nagyon ratyi minőségű de aki ismeri a számot az ígyis megtudja mondani. Olyan manu chao beütése van a zenének. Na itt a link
[link]
Na köszi!
-
qdak
addikt
válasz
kiccsajka_
üzenetére
na ebböl aztán mársemmit nem értek
h mos tmi van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Házimozi belépő szinten
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha valaki mégis tudná, azt megköszönném... 

Jó ideje keresem, de semmi...