- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HantekDSO
tag
"megkeresi a számára valóban tartalmas szórakozást nyújtó játékokat, akkor azok azért egy pár tízezerből összerakható 10-15 éves gépen is elfutnak. "
Egyéne válogatja, kinek melyik játék nyújt "tartalmas szórakozást". Nekem pl. az MSFS 2020 jelenti ezt - és nagyon meg lennék lepődve, ha egy pár tízezerből összerakható gépen akár csak el is indulna!
-
hapakj
őstag
Uh vagy a Mafia: Definitive Edition.
Egyszerűen ehhez a történethez kell ez a visual fidelity. Az eredeti változatot sose tudott lekötni illetve tudtam komolyan venni, meg hogy a sok balta arcú embert nem lehet megkülönböztetni.
-
hapakj
őstag
kinda igaz. Én pl kiadtam százezreket, hogy Fallout 4 menjen 4K-ban
Azért utána Doom Eternal, Detroit Become Human, Red Dead Redemption 2, GTA V, Mortal Kombat 1 s még egyebek is jó élményt adtak. S ehhez kellett a kraft ami egy 1080 Ti-ban van meg a hw-es képességek. S úgyérzem időarányban abszolút megtérült a dolog + még sok minden másra is használtam a cuccot.Illetve régebbi címekkel is marha kellemes, hogy konstans 144FPS/Hz-zel megy. Most Blood remaket toltam végig s marha jó, hogy olyan smooth
Ha lenne olyan cím, aminél zavar, hogy nem látom teljes pompájában valszeg megint bővítenék, de nem igazán van ami annyira lekötne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest