- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Predator666
aktív tag
Nah meglett a hiba, télleg a táp let a hibás...most mennek venni egy újat..
-
wiziloo
tag
válasz
Predator666 #3 üzenetére
Lehet érzékelni....
-
Pópa
senior tag
Nagyjából válaszoltál is a saját kérdéseidre...
Más nekem sem jut eszembe... kb ezek lehetnek a hibák.
Ha nem megy, akkor szét kell kapni.
Proci ki a foglalatból, vissza, rá venti, ramokat ellenőrízni, tápot megvizslatni, kondikat ellenőrízni. (Lehet, hogy ''elsült'' valamelyik) -
Predator666
aktív tag
nah az a lényeg, hogy haver megkért, hogy segítsek
Az a lényeg, hogy van egy gépük, amivel mai nap játszottak, egyik pillanatról a másikra semmi jelzés nelkül kikapcsolt
sűrű bekapcs gombnyomogatásra se válaszolt. CSkaz alaplapi led világított hogy azért még van benne áram. Egyből persze a tápkábelt kérdeztem, de nem volt kihúzva...
Én egyből a tápra gyanakodtam, de sajna még nem tudtuk kipróbálni, mert nincs másik tápjuk
Csak holnap tudom átvinni, hogy kipróbáljuk.
Amúgy szerintetek lehet valami más probléma is?
Mert én aszontam, hogy ez akár alaplapi, és proc hiba is lehet. De szerinte nem valószínű.
Tehát az kérdése, hogy akkor is lehet-e a 12 voltot mérni a táp 20 és 4 pines csatinál, ha csak simán a konnektorba van bedugva, vagy akkor nem??
Szóval. Szerintetek mi lehet a baj?
MErt elvileg csak proccal táppal és lappal kéne hogy reakció legyen ha a bekapcs gombot megnyomod vagy nem?
NAh ha vmi nem tiszta akkor kérdezzétek, mert fontos lenne, hogy segíteni tudjatok...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Hegesztés topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged