- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Ezek szerint az igazgatónő egy igazi seggfej. Szerintem kicsit etikátlan beleszólni, abba, hogy ki mivel díszíti magát. Kinn Angliában, teljesen elfogadott a piercing illetve tetkó.
Addig amíg egy van rajtad (max kettő), de csak egy látszik, semmi gond nincs. jól néz ki, szolid, diszkrét, és mégis ütős.
de ettől nem szabad mást megítélni. Az természetesen más kédés, hogy ha van rajtad mondjuk 10 pierce, meg van 8 tetkód, ahol mondjuk látják is és kompromittáló lehet.
ergo. Egy hülye, ostoba szánalmas paraszt az aki nem hajlandó a világgal együtt csiszolódni, és fejlődni. Ehelyett inkább él a saját múltjában és konzervatív világában.Részemről ennyi a véleményem. Hamarosan én is visszatetetem a piercingemet és szerintem egy kis tetkót is csináltatok. Azért mert tetszik. És mindenki azt gondol amit akar. én leszarom.
Előítélet barátaim. előítélet. diplomám van, nyelvvizsgám, és piercingem is volt.Ja, tökéletesen egyetértek. csak kicsit hosszú
lett
Új hozzászólás Aktív témák
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest