- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Nem, ez egy okj-s szakképzés ahol pénzért leadják neked az anyagot, elmehetsz vizsgázni és ennyi. Általában felnőtt emberek számára és mindennemü nevelési szándéktól mentesen. Egyszerű szolgáltatás. Aki nem tud élni az itt megszerzett papír biztosította lehetőségekkel ilyen, vagy olyan okból az az ő problémája, az intézménynek nem feladata erre felhívni a figyelmét és főleg nem szankcionálni bármit is. Főleg, hogy ez saját érdekeivel is ellenkezik.
Ha középiskoláról beszélnénk, akkor igazatok lenne, de ez nem az.
Amúgy az is érdekes, hogy a felsőoktatásban mennyire nem jellemző, hogy ilyeneken vernék magukat... Nyílván hozzászoktak. -
Vamp
senior tag
Hidd el, ha turizmusban akar dolgozni, jóval a tanulmányai befejezése előtt el kell kezdjen majd gyakorlatot keresni magának. Hosszú távon háttérmelóban nem fog számítani hogy néz ki.
mod: Persze ha vendégfogadással nyomul majd, lelke rajta mit aggat magára, azonban úgy tapasztaltam, a fiatalabbik korosztálynak mindegy hogy nézel ki, elfogadnak (főleg a németek), az idősebbik felét pedig majdnem kizárólag az érdekli, hogy szakmailag milyen szinten állsz.
[Szerkesztve] -
-
EQMontoya
veterán
miért venné ki? ha az iskola felvételi tájékoztató füzetecskéjéban ott szerepel, hogy nem veszünk fel senkit, aki piercing-el rendelkezik, akkor igen, kiveszi, bemegy. ellenben ez esetben az illetékes szervnek lesz egy-két szava a felvételi tájékoztatóhoz, és azon dolgozókhoz, akikhez annak kiadása köthető, tehát ez az eset nem fog előferdülni. igy marad az első variáció, hogy mégis ki az édes jó k anyukája az igazgatónő, hogy eldöntheti valakiről ránézésre, hogy beiratkozhat-e, avagy sem, ha minden felvételi követelményt teljesitett?
a kritikámról meg annyit, hogy aki nem bir egy feltett kérdésre értelmes választ adni, csak másokat fikázni és megjegyzéseket tenni, az olyan, mint eunuch a háremben. csak belepofázni tud, érdemi tevékenységet nem végez.
[Szerkesztve] -
m3tr0
őstag
de milyen első 5 percről beszélünk...náluk érettségiztem le..SŐT egy rendőrségi nyomozásban is segédkeztem amikor az iskolában volt balhé..és akkor is behívatott u.e. az igazgatónő...bár visszagoldolva...akkor is érdekes szavakkal illetett
tehát ..ez nekem nem egy új közeg. ismétlem az ülők, dolgozók ,tanárok is elfordított fejjel mosolyogtak amikor kifakadt az igazgatónő -
törölt tag
Már épp indulófélben vagyok, de (és itt érezd magad megtiszelve) neked még válaszolok. Érveidre nem reagálok, csak annyit mondanék, hogy először nézz magadba, aztán gondolt át, micsoda ámokfutást végzel itt a ph-n. Mára elértél odáig, hogy mindenkivel csak vitában vagy, senki nem vesz komolyan, a legtöbben szánakozva, vagy röhögve néznek rád. Ennek ellenére te folytatod a dolgot, tényleg nem tudom, mennyi időnek kell még eltelnie, hogy észrevedd magad. Szvsz reggelj egy új nicket, a mostanit már soha az életben nem mosod tisztára.
Kalandor: hogy is gondolhattam, hogy megérted amit mondani akarok....
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Miért? Miért vegye ki? Attól, hogy van neki, mivel kevesebb, rosszabb vagy jobb, mint te,én, vagy az a primitív igazgatónő??? Te melyik világban élsz ember? Akkor vegye ki azt, ha az bármelyik másik embert akadályoz a szabadságában! Addig amíg csak a szemed sérti, addig a kutyát nem érdekli. Ha nem tetszik lehet másfele tekintgetni.
-
m3tr0
őstag
tudom.
csak az a baj, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozik ez a nő ahelyett,hogy megnézte volna a papírjaimat..
plusz úgy beszélt velem mint egy kutyával...és mivel függök tőle...alázkodjak meg...
és ez engem bánt,és pont azért amiket áléltem és bántottak,megaláztak...pont azért vagyok ilyen amilyen...és megyek az igazam után.
kompromisszumot kötök...1napig. -
EQMontoya
veterán
kutya nem kért, hogy gyere ide és pofázz idiótaságokat. látom, a matematikai logika ismeretlen.
beiratkozni ment: teljesitette az elvárt követelményeket, felvételt nyert.
piercingje van: valakinek nem tetszik, teljesen szubjektiv dolog.
kérdem én, szerinted a két állitásnak mennyiben van köze egymáshoz, és milyen összefüggés alapján indokolható ezekből a beiratkozás megtagadása? inkább gondolkozz, mielőtt osztod itt a hülyeségedet, nem kértem, hogy minősitsd a mondanivalóm stilusát. köszi. -
Vandit.
addikt
Az,hogy kinek mi a standard az mindenkinek a saját értékítéletén múlik.A tárgyalásai többsége sikerrel zárul,bár lehet,hogy ez nem a piercingen múlik,hanem a szakmai tudásán.
És az is lehet,hogy egy nőn jobban megtűrik,mivel fülbevalót is hord így ez fel sem tűnik.
[Szerkesztve] -
m3tr0
őstag
nos..nem kéne megítélni..de nem véletlenül nemírtam róla többet..és ha hiszed ha nem..
aki oda jár-járt iskolába,ott DOLGOZIK...90%-uk hasonló véleménnyel vannak róla..
és valóban az itt leírt vélemények közel állhatnak a valósághoz.az igazgató nőnek ha jól tudom még gyereke sin...bár nem vagyok benne biztos.
pedig elég sokat jártam oda...de nem egy olyan ember akit meg lehetne ismerni,adna esélyt rá,pont azért ahogy videlkedik...mindenkivel
a savanyú helyzetekről meg annyit,hogy elég fiatalon tapasztaltam meg olyan dolgokat,amiket más ember egy életen keresztül.persze nem azt mondom,hogy ezzel egyedül vagyok,biztos sokan vannak még így az életben.
''Az iskola nem pelenkázó, lehetnek elvárásai.''
Ezt tudom---------------------, legyenek is-----------,ez nem elvárás...inkább parancs..vagy nem is tudom mit mondanék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest