- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3tr0
őstag
válasz
Foglalt név #159 üzenetére
még annyit,hogy annyira osztod itt hogy hibázni a munkában,meg vezetés közben,mintha te soha nem hibáztál volna....bármiben is...
az előbb eírtam : votl=volt
Foglalt név kedvéért -
m3tr0
őstag
válasz
Foglalt név #159 üzenetére
ember...csak most vettem észre hogy ban-t írtam és nem ba...de igazad van tényleg ezzel kell foglalkozni ,mert akkor az votl ám a lényeg...nem az hogy minél gyorsabban induljon a topik és elolvashassam mások véleményét...szóval igen.
elírtam...de nem azért ,mert nem tudok helyesen írni... -
m3tr0
őstag
nah..sikerült beiratkoznom...
és az egyik óra után a szünetben beleolvastam a házirendbe..amiben benne van,hogy tilos testékszert viselni látható helyen...<------ há ez most milyen?
gondolom ez ellen nincs mit tenni -
m3tr0
őstag
én éppen vendég fogadással ill. vendégek regisztrálásával foglalkoztam.
emellett a szállásdíjak kifizettetése is az én feladatom volt,néha még a vendégeket is meg kellett látogatnom intézeten belül,hogy van-e probléma,minden renben van-e stb.
érdekes, ott senkinek nem szúrta a szemét a piercing. -
-
m3tr0
őstag
tényleg csak ennyi történt.
tényleg nem volt más...jah azt elfelejtettem,hogy éppen akkor raktam el azt a papírt amire már ki volt nyomtatva,hogy felvettek az iskolába,+hogy mennyit kell fizetnem+meddig van rá lehetőségem.
még 2 dolgott keleltt volna kifizetnem,egy ellenőrzőt,plusz sportköri támogatást,ekkor lépett be az igazgatónő.
lezajlott a párbeszéd...és mondta hogy adjam vissza a papírt mert ő így,hogy már lát is nem engedélyezni addig a felvételt amíg ki nem szedem
ekkor mondtam,hogy jó hazamegyek kiszedem.
erre ő:
-most menjen ki,szedje ki,jöjjön vissza és majd akkor folytatjuk.
erre én:
-nem tudom kézzel kicsavarni, mert amitóa bennt van azóta nem lett kivéve.
erre ő:
-akkor majd akkor jöjjön vissza,ha kivette.
és követelte,hogy adjam vissza a papírt.
visszadtam...ő elviharzott,a bennt ülök mosolyogva tanácsolták,hogy vegyem ki és holnap menjek vissza. -
m3tr0
őstag
nagyjából pont ugyanilyenem van...emellett semmi más...se másik ékszer,se tetoválás,se raszta,sesemmi..
csak a félreértések elkerülése végett
[link]
[Szerkesztve] -
m3tr0
őstag
de milyen első 5 percről beszélünk...náluk érettségiztem le..SŐT egy rendőrségi nyomozásban is segédkeztem amikor az iskolában volt balhé..és akkor is behívatott u.e. az igazgatónő...bár visszagoldolva...akkor is érdekes szavakkal illetett
tehát ..ez nekem nem egy új közeg. ismétlem az ülők, dolgozók ,tanárok is elfordított fejjel mosolyogtak amikor kifakadt az igazgatónő -
m3tr0
őstag
tudom.
csak az a baj, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozik ez a nő ahelyett,hogy megnézte volna a papírjaimat..
plusz úgy beszélt velem mint egy kutyával...és mivel függök tőle...alázkodjak meg...
és ez engem bánt,és pont azért amiket áléltem és bántottak,megaláztak...pont azért vagyok ilyen amilyen...és megyek az igazam után.
kompromisszumot kötök...1napig. -
m3tr0
őstag
nos..nem kéne megítélni..de nem véletlenül nemírtam róla többet..és ha hiszed ha nem..
aki oda jár-járt iskolába,ott DOLGOZIK...90%-uk hasonló véleménnyel vannak róla..
és valóban az itt leírt vélemények közel állhatnak a valósághoz.az igazgató nőnek ha jól tudom még gyereke sin...bár nem vagyok benne biztos.
pedig elég sokat jártam oda...de nem egy olyan ember akit meg lehetne ismerni,adna esélyt rá,pont azért ahogy videlkedik...mindenkivel
a savanyú helyzetekről meg annyit,hogy elég fiatalon tapasztaltam meg olyan dolgokat,amiket más ember egy életen keresztül.persze nem azt mondom,hogy ezzel egyedül vagyok,biztos sokan vannak még így az életben.
''Az iskola nem pelenkázó, lehetnek elvárásai.''
Ezt tudom---------------------, legyenek is-----------,ez nem elvárás...inkább parancs..vagy nem is tudom mit mondanék rá. -
m3tr0
őstag
nos szerintem he komolyan veszik magukat,akkor ezt lehetett volna egy egyszerű kéréssel is índítani,vagy hogy nem lehetne kivenni addig amíg ott vagyok stb.
nem pedig,hogy addig amíg bennt van addig oda se menjek
ismétlem,elvégeztem már más ilyen képzést is,ami egy műszaki informatikai képzés volt,ott nem szólt senki
attól,hogy van ékszered,attól igenis tud az ember felnőttként viselkedni.
a rasztádról meg annyit,hogy azért az sokban különbözik egy egészen apró piercingtől.
ebben szerintem egyetértünk -
m3tr0
őstag
válasz
#64791808 #24 üzenetére
érdekes amit írsz,főleg ahogy leírtad.
én mérges voltam,mégis kultúráltan beszéltem ott is..
és kultúráltan írtam a topikba is...
amiket leírtál,vagány vagyok meg ha van a szemöldökömben egy ''szar'' akkor mindeki bekaphatja...abszolút nincs erről szó. dolgoztam pár helyen,jártam több iskolába is,eddig sehol nem szóltak meg,pedig mitn már írtam volt olyan munkahely ahol tényleg szólhattak volna érte.de nem tették meg.egy kis segítség,hogy melyik cég is volt ez.(BAT) -
m3tr0
őstag
válasz
juliabrilke #13 üzenetére
idegenforgalmi szakmenedzser képzés...egy szakközépiskolában.
ez egy olyan iskola,vagy képzés,szerinted? -
m3tr0
őstag
sziasztok
Egy elég érdekes dolog történt velem a mai napon.
Szóval szerettem volna egy iskolába beiratkozni ma reggel...ment is minden mint a karikacsapás...aztán a regisztráció végén...a titkárság irodájába belépett az iskola igazgatónője..és meglátva engem.. hasonló szavakat intézte a velem foglalkozó hölgynek:
-A fiatal ember mit csinál itt.
Erre az ügyintéző hölgy:
-Most vettük fel a fiatal embert,éppen intézem.
Erre az igazgató nő:
-Nem nem vettük fel,szó sem lehet róla.
Mindenki nagyot nézett az irodában...mégis miért,aztán kimondta az igazgató nő: amíg ki nem veszi azt a micsodát a szemöldökéből,addig nem járhat ide!
tehát ma 2007.szept.19-én itt tartunk,hogy egy piercing miatt nem lehet beiratkozni egy OKJ-s tanfolyamra...mert az igazgató nőnek nem tetszik a testékszered.
Szóval ha valaki tud erről valamit...az írjon emailre,vagy ide.
Várom a véleményeket,linkeket,ötleteket!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest