- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watto1991
senior tag
válasz
d@minator #50232 üzenetére
Szia!
Az adaplapomon lévőt váltotta, még nem írtam át, mert most vagyok a 14 napos visszaküldési időszakban.
4070 Panther és Seasonic Focus GX 650 Gold az maradt, igen.A fogyasztása a mostani rendszernek nem igazán több, mint az előzőnek, azzal nem szabadna, hogy baja legyen. Kábeleket megnézem, valamint indítok stressz-tesztet, köszi!
Escape from Tarkov játékkal játszottam 7-8 napot, nem volt semmi gond, ma a League of Lengends töltőképernyőjén kapcsolt le a gép. Kár, hogy nincs egyértelmű hibakód, hogy melyik komponenssel van a gond.. Kikapcsolás alaplap is lehet, táp is. Előző rendszernél egy ilyen lekapcsolás sem volt.
Játékok alatt amúgy max. 65-70 fok a CPU. -
Watto1991
senior tag
Sziasztok!
A mai napon random kikapcsolt a gép, sosem csinált ilyen korábban. Új hardwarek vannak benne (RAM [2x16 GB GSkill Flare X5]+CPU [7800x3d]+Alaplap [Gigabyte B650 Pro Ax]), 8 napja már tesztelem (játékokkal), most fordult elő először ilyen.Keresgéltem Google-ön, javasolták, hogy futassak le pár parancsot meg nézzek meg ezt-azt, de sokkal előrébb nem lettem.
Itt van pár kép, CMD/Powershelles logok, valamint az eseménynapló, hátha hasznos:
CMD: [kép]
PowerShell: [kép]
Event viewer: [kép] [kép]Érdekes, mert ezeket a hibákat korábbról is látom a logokban (Kernel-power 41(63), DCOM (10010)), de nem fordult még elő olyan, hogy ki is kapcsolt volna a gép.
Driverek naprakészek, BIOS a legutolsó stabil verzió.
Ismerős esetleg valakinek ez a probléma? Merre tudnék elindulni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest