Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
..:Ateee:..
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy általában játék után elkezd szaggatni a hang, az egér, elszíneződik a képernyő és lefagy az egész gép. Néha sima böngészésnél is csinálja, de általában akkor jön elő amikor kilépek egy játékból. Én videokártyára gyanakszok. Viszont játékok alatt semmi ilyen probléma nincs. Megy szépen minden. Win 10 64 bitet használok. Tippeket előre is köszönöm. -
..:Ateee:..
csendes tag
Sziasztok. Nekem olyan problémám van, hogy miután kilépek egy játékból elkezd szaggatni az egér, eltorzul a hang és pár másodperc után lefagy az egész gép, de olyan is van, hogy elfeketedik vagy mint ahogy ma elkékült a monitor és úgy fagyott le a gép. Játék közben kétszer volt fagyás, de ahogy kilépek utána szinte biztos hogy lefagy a gép még akkor is amikor nem csinálok semmit. Én ram-ra tippelek de mondták pár a procit meg alaplapot is. Sajna nekem nincs ötletem mi lehet a baj. Win 10 pro-t használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest