- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuszal
tag
válasz
Behindblue #3887 üzenetére
Szia!
Köszönöm ezt is. Mondjuk nekem nem indul újra, vagyis úgy értem, hogy ha elkezdi a bootolást akkor onnantól már sinen van a dolog. Csak úgy magától még sohasem indult újra. Csak néha nem akar elindulni, pont úgy ahogyan fentebb írtam.
Akkor ez még ezek után is táp gyanús, igaz?! De mit mondjak majd ha visszaviszem a házzal együtt (pont ahogyan vettem). Vagy ha elmesélem a sztorit akkor az elég kell legyen?
Az viszont biztos, hogy ha cserélni kell akkor 400W-os FPS lesz belőleMostanában mindenki azt ajánlja.
Üdv: Szabolcs -
qfm
őstag
válasz
Behindblue #3879 üzenetére
mennyi memoria van a gépben? ugy szokott lenni notiknál hogy megadnak egy értéket, de nem minden esetben kapod meg mindet. pl ha azt mondják hogy 128mb, de csak 256mb memod van a gépben [és a videokártya osztott memoriával dolgozik, tehát a rendszermemoriábol von el], akkor nem kap 128at belőle, hanem maximum 64 et.
[Szerkesztve] -
Oczu
senior tag
válasz
Behindblue #3874 üzenetére
Advanced->chipset settings->share memory, esetleg ez, más lapoknál ez bejön
-
Oczu
senior tag
válasz
Behindblue #3872 üzenetére
üdv, F2-t próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Mac mini M2 8GB Ram 256GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- ASZTALI GAMER PC MSI RTX 3090!
- Ryzen 7 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest