- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Egy linuxos HDSentinel-lel nézted már a hdd állapotát, hogy mivel lehet gond?
-
zolee0307
őstag
Szerintem is rakd újra a win 7-et. Sztem ez a legegyszerűbb.
A partició törlés szerintem nem hülyeség, csak elég azt törölni, amin a win volt, én mostanában szenvedtem vele, mindig csak formáztam a c-t (azon volt a win 7) és mikor újraraktam a wint lassabb volt, meg egyszerűen fiurcsán viselkeddett a win. Mikor töröltem a particiót és újracsináltam a rendszer particiót azóta jól működik a win 7. Mondjuk az is lehet, hogy bebészelem magamnak az egészet
.
-
törölt tag
Szia!
A windows indító partíciója sérülést szenvedett. Ennek oka elég sok minden lehet. A leggyorsabb probléma megoldás az újratelepítés. Lehet próbálkozni. Esetleg próbáld meg az F8 billentyűt nyomogatva visszaállítani a rendszer egy korábbi időpontra. Ha azzal sem megy akkor készíts pendrive-ra egy rendszerhelyreállító kötetet.
Üdv
Nem kell partíciót törölnöd! Viszont újratelepítésnél ne frissítsd a meglévő rendszert hanem formázd meg és úgy telepítsd.
Még ezt próbáld meg lépésről lépésre:
1.Berakod a telepítő lemezt és be bootolsz róla.
2.Majd beállítod a nyelvet az időt és a billentyű régiót aztán tovább.
3.Kiválasztod a javítást.
4.Következő lépésben ,hogy melyik operációs rendszert szeretnéd javítani(ha több van).
5.Meg is jött a helyre állító menü és megkeresed a parancssort és klikk rá.
6.Ha bejött akkor egy nagyon egyszerű parancsot meg adsz neki: Bootrec.exe /FixMbr és enter. Ha megkaptad az üzenetet, hogy siker akkor kész is vagy!
7.Újraindítás és már bootol is gyönyörű szépen.Legalábbis remélem
-
commanDOS
senior tag
-
bnss
veterán
Korai volt az öröm, mert most megint nem indul, próbáltam másik memoriával, azzal sem megy. Nem értem, hogy eddig miért ment... Ráadsul a szutyok win98 kapásból hibával idult, hogy a himem.sys és az emm386.exe sérült vagy hiányzik, innen jött a memória csere ötlet, de a másikkal még idáig sem jutok el.
Valakinek van ötlete? (Holnap kellett volna munkábaállítanom a gépet, de ez nem fog menni...)
-
szipak
tag
akartam is írni, hogy neked is jó lehet, de mire eszembe jutott, már nem volt szerk lehetőség.
szerk: asszem lassú vagyok kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 7
- Revolut
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged