- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
-
asynur
tag
Ha még nem tetted megpróbálhatod kiszedni a CPU-t átnézni a foglalatot majd vissza és megnézni mit csinál. Nem ismerem ezt az alaplapot, de vannak olyanok ahol pl. le kell húzni minden usb eszközt amikor a memóriát babráljuk mert különben nem hajlandó bootolni majd ha az első sikeres volt akkor lehet visszadugdosni mindent.
RolandYT :
Szia!
Ez így elég sok minden lehet, régi gépnél kezdetnek szinte mindig a táp a gyanús, ennek a típusát korát leírhatnád hátha közelebb visz a megoldáshoz. -
Whist
aktív tag
Nos elvittem a gépet a pécés emberhez, letesztelte és szerinte a RAM stickek hibásak. Én is erre gyanakodtam. Viszont véletlen bent hagyta az egyik saját 8GB 2133MHz modulját (amit persze visszaadok neki) és gondoltam kipróbálom. Csak CMOS reset után indult el és COD elindítása után azonnal el is sötétült a képernyő, billentyűzet világítás szintén off. A lapon világít a RAM hibaled.
Jövőhéten tudok csak vadiúj stickeket betenni, ha az se jó akkor tuti, hogy alaplap,nem?
-
quailstorm
félisten
Az csak annyit jelent, hogy a magas címtartományban van baja. De ha 1 modullal is csinálja, az ultragáz.
Van lehetőséged RAM-ot cserélni ismerőssel teszt céljából? Vagy bevinni PC boltba?
Mindenesetre a képed az egy konzisztens bithiba a 14-ik biten a képen látható hibánál 11,8-11,9GB-nál. (remapping offsetet bele kellene kalkulálni azért)
Lehet éppen tönkrement RAM is, de hogy egyszerre a kettő...
Azért alaplapot se zárnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest