- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ultram3jor
senior tag
Jut eszembe Norbo03 hsz-áról, egy kicsit mozgasdd meg a vezetékeket, mert ha nem uj a táp akkor lehet hogy abenne lévö kábelek egy kicsit töredezettek. (Egy haveromnak volt hogy nem idult a gépe, mondtam h tisztítsa ki, és mozgassa egy kicsit a vezetékeket.) És ami végképp nem árt, a cuccokat, ha vanj lehetöséged, mindenképpen próbáldd ki egy másik gépben!
-
Ultram3jor
senior tag
Simán, de ha uj a tápod, ne parázz!
Jazz : Szedd ki az alaplapot, és meglátod hogy a jumperböl 2db ér megy az aelem felé. A harmadik pinhez semmi nem ér hozzá. (lehet h nem látod, mert lehet hogy nem éppen a legkülsöbb rétegen van a nyágon az az ér.) De mindegy, aki akarja szedje ki az elemet. -
Norbo03
őstag
Nem tom h náélad lehet-e ez de én olvastam fórumot egyszer egy olyat h bekapcsolták a gépet és csak rántott egyet a ventiken ugyanugy mint és nem csinált semmi mást. Ott az volt a baj h a ház és az alaplap közé beszurult egy csavar és zárlatot okozott a táp egyik ágába.
-
qtrica
aktív tag
-
mcmike
őstag
Hali!
Azt figyelted egyébként hogy a gép (bekötött speaker esetén) ''csippan''-e, ill. ha igen akkor mennyit és milyet? Mert azt mindenképpen kellene neki (Ideális eset ha egy rövidet, mert akkor mindent rendben talált elvileg...). Ha nem csippan a speaker, akkor az azt is jelentheti, hogy a procidat vmilyen oknál fogva (mondjuk nem megfelelő verziójú BIOS) nem tudja ''meghajtani''/felismerni. Melegszik a procihűtő borda egyáltalán ha bekapcsolod a gépet? Mert ha egyáltalán nem, akkor akár proci probléma is lehet. Szerintem a tápodnak azért elégnek kellene lenni, legalább abban az esetben ha csak az alap dolgok vannak bekötve. A duál magos procik elég újak ahhoz, hogy olyan lapot fogj ki aminek a BIOS-a éppen nem ismeri.
De ez persze csak tipp... -
qtrica
aktív tag
Minden igaz,ez egy beszélgetős alaplap.Csatlakozz az alaplapra tápegységgel, illetve a ház vezetékeit gondosan dugdfel.Tedd bele a procit, s próbáld elinditani.El kell hogy mondja mi hiányzik a működéshez.Azután szép sorba dugdoss be mindent az alaplapra.Mindig kikapcsolt géppel, lehúzott tápcsatival kezdjél neki.
-
Albireo
csendes tag
Korabban irtam egy problemarol, h a kovetkezo konfig nem indult sehogysem: ASUS A8N-VM alaplap AMD X2 +3800 proci, plussz 2x512 Kingston ram, Thermaltake 430W tap, asus 6800GT videokaresz, WD 250 Sata-2 vinyo, Samsung 930b monitor. Na azota kiderult, h az alaplap volt rossz es vettem egy ujat, ezuttal ASUS A8N Premium nforce 4-est. Csak sajnos az a gond, h most mar odaig sem jutok el, hogy barmi is elinduljon, mert beinditas utan felporognek a ventik egyetlen masodpercre es minden azonnal leall. En tapra gyanakszom, hogy gyenge, de kihuztam dvd-t, vinyot, de ugyanaz tortenik. Szerintetek a 430W-os tap keves ehhez a konfighoz? Illetve ez az egy masodperces venti porges, majd nem indulas a kis tap miatt lehet? Mert nem nagyon akarok ujra alaplapot cserelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged