- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Berrik00
csendes tag
válasz
Berrik00 #49421 üzenetére
Lekapcsoltam a gépet nem kapcsolódott vissza, most itt ültem mellette random bekapcsolt de ég a CPU és a Ram lámpa de nem jut annál tovább.
Felveszem az Iponnal a kapcsolatot és kicseréltetem csak azt nem tudom hogy mit kellene cserélni Alaplap,Ram? Vagy mi lehet a hiba forrása? -
-
spleenszuru
őstag
válasz
Berrik00 #49416 üzenetére
Fuh, kemény dió.
Biosod is legfrissebb?Talán még amit ki lehetne próbálni, hogy biosban az ErP-t enabled-re állítod, nálam pl. Asus biosban ez "Enabled S5" szerepel, nem tudom Asrock biosa milyen.
Ill. azért egy ram teszt sem ártana szerintem, vagy Memtest USB-ről windowson kívül, vagy egy testmem5 anta777 extreme profillal.
Esetleg másik HDMI kábelt próbálni, ill. minden felesleges USB perifériát kihúzni, hogy úgy indul/leáll-e.
A monitor elsötétül, és pörögnek a ventik jelenség teljesen ugyanaz volt nálam is, csak legalább a ram jelző LED-em világított.
-
Berrik00
csendes tag
válasz
Berrik00 #49412 üzenetére
Amiket azóta próbáltam:
1 Rammal indítani, kipróbáltam mind2 ramot külön külön.
Kiszedtem az elemet és hagytam pár percig.
Csavarhúzóval se indul ha odaérintem a pinekhez.
Raktam bele gpu-t de azzal se volt változás.
Kiszedtem az ssd-t hátha a windows telepítés rossz de az nélkül se indul.
De viszont néha pedig elindul, például reggel is simán elindult gomb nyomásra be bootolt windowsba futtatam teszteteket néztem hőfokot cinebench alatt 93fokig ment fel max a proci 19733ponttal csinálta meg a multicore tesztet
Frissítettem a windowst drivereket telepítettem de mikor ujra akartam indítani a frissítések miatt akkor elmegy a kép a gépben mennek a ventik mintha menne a gép de nem történik semmi. -
spleenszuru
őstag
válasz
Berrik00 #49412 üzenetére
Szia!
Első kérdésem az lenne, a ramok A2-B2-ben vannak-e?
Másik, rajta vannak-e a ramok az alaplap QVL listáján? Cikkszáma alapján ki tudod keresni a lapod weboldalán.
Harmadik, írtad, hogy nem állítottál semmit, azaz a ram XMP profilját sem?
Negyedik, jobb felül világít-e valamelyik hibajelző LED, mikor nem áll le a gép?
(Manual 54. oldal)Én DDR4-es AMD-s vagyok, és bizony váltanom kellett ramot, hasonlóan nem állt le a gépem, bár tápot nem kellett offolnom emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest