Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz milan07 #46077 üzenetére

Vannak gépek amik egyszerűen nem hajlandóak feltelepülni pendriveról. Pl nekem ilyen volt a Phenom 9500-as konfigom, sokkal régebbi és sokkal újabb gépek is simán települtek pendriveról az meg nem. Mindenféle misztikus hókuszpókuszt előadott, csak USB telepítőnek ne kelljen menni, DVDről meg fent volt hiba nélkül. (ugyanazzal a telepítővel is).
    Mivel a Windowst nem sűrűn telepíti újra az ember - rendes körülmények között - azt mondom, hogy olykor megéri az a plusz 10-20 perc még DVDről megy fel, mint órákat/napokat szenvedni mindenféle misztikus hibával.

• Submarine

senior tag

válasz milan07 #46074 üzenetére

Hali!
    1. A pixeles paca arra enged következtetni, hogy a grafikus kártya haldoklik.

2. Telepítéskor a telepítőre kell állítani a bootsorrend első helyét, aztán az első újrainduláskor le kell húzni a pen-t, vagy kivenni a lemezt, különben a telepítő indul újra, és megint a telepítést indítja. De még olyankor sem késő lehúzni-kivenni, és újraindítani a gépet.

Majd ha már winózka végzett, kézzel újra szoktam indítani, és ismét belépek a biosba, és akkor állítom vissza a hdd-t az első helyre.

Összekavarodtak nálad a dolgok, felteszem a telepítővel nem törölted a windowsnak szánt partíciót. Formázni NEM SZABAD, csak törölni kell.
    Ugyanis a windows létrehozza magának a szükséges egyéb partíciókat, és elvégez minden egyéb szükséges műveletet. Ha formázod is, már kérni fogja hogy adj meg neki csere partíciót és egyebeket is, de azzal csak bezavarsz neki. Windows feeling forever.

Ennyi leírásból erre tudtam következtetni.

Új hozzászólás Aktív témák