- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
kromatika #51389 üzenetére
Köszi
Általában 220km-re keletre (sokszor 1500km nyugatra, néha 1800km keletre) vagyok onnan, de néha szoktam arra járni ...
Igen, ez engem is meglepett mint fejlemény. Ilyen rejtélyes hibákkal általában 10-20 éves gépeknél szoktam találkozni
Én ezért nem vennék új alaplapot, - de az én vagyok - , viszont ha fejlesztesz, és bejött a Ryzen vonal akkor mindenképp már az AM5 + DDR5 vonalat célozd majd meg, amikor eljön az ideje. -
KROK640
nagyúr
válasz
kromatika #51387 üzenetére
És nekem meg nem hoztál
Én is szeretem
Viccet félre téve : Egy nagyon enyhe reményed lehet egy Bios frissítésben, hátha az OFFot komolyan veszi, de ha nem, akkor szerintem marad a gomb nyomkodás. Esetleg az új lap, bár én ennyiért, meg egy kivonuló platformhoz már nem biztos, hogy vennék új lapot.
Fura, sűrített levegőnél még nem találkoztam ilyennel. -
Vakegérke
félisten
válasz
kromatika #32755 üzenetére
Szia!
A BIOS-ban Power Management, ErP-t állítsd Enabled-re. Ezzel letiltod az ébresztő funkciókat.
38. oldal. -
Zsivaagoo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest