- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
sutyesz96 #51252 üzenetére
Szia!
A chipset driver az alaplaphoz kell, szerintem azt ne akard az adrenalinon keresztül telepíteni, mert csak felmegy az adrenalinod. Ha mindenképp akarod, akkor próbáld meg adrenalin nélkül feltenni. Leszedhető a gyártó honlapjáról.
Így próbáld meg csak a VGA drivert telepíteni a programból. Ha nem akarja, akkor szerintem ott is sokkal jobban jársz, ha a gyártó honlapjáról szeded le a drivert és telepíted fel. Mástól azt hallottam, hogy nagyon kehés az adrenalin. Én már lassan két éve nem használom, de az első pillanatban megbántam, hogy 6800XT-t vettem. És ennek egyik fő oka a program volt. Szerencsére már másfél éve ismét nvidiam van.A 4.0 kártyának mennie kellene a 3.0 csatiban. Ahogy t.imi is írta, próbáld meg, hogy a bios-ban 3.0-ra állítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest