- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
junior11 #39868 üzenetére
A standard memtest is elég. A wines kb semmi. Épp az a lényeg, hogy semmi egyéb ne fusson, ezért kell közvetlenül futtatni, nem pedig rendszer alól. A lényeg, hogy ne az uefi-s, vagy 64 bites verziót használj. Az hogy mindkét modul benne, nem gond, csak hitelesebb az eredmény ha egyesével, lehetőleg minden slotban tesztelve lefut. Így zárható ki a modul vagy a slot hibája.
-
junior11
veterán
válasz
junior11 #39865 üzenetére
Na most hirtelen elindult, felcseréltem a 2 memóriamodult. Van értelme szerintetek lefuttatni rajta egy Memtest-et? Nagyon régen csináltam ilyet, ha kiírom usb-re, aztán gondolom újra kell indítani a gépet és a pendrive-ról kell bootolni? Aztán elég kiválasztani a tesztet és azok maguktól fognak futni egymás után (mert gondolom többféle van, nem csak egy teszt) s ha hiba van azt pirossal jelzi, ha nincs és befejezte újból restart és kész. Ilyen régi HW-en kb. meddig fut le a teljes teszt?
-
Formaster
addikt
válasz
junior11 #34181 üzenetére
Szedd le a legújabb vga drivert és a régit töröld DDU-val. Ha ez sem segít, próbáld meg a rendszert újra rakni. Mikor a DDU-val törölsz kapcsold le a netről, nehogy levadásszon valami drivert.
Esetleg ha ez sem oldja meg szedd még le a LatencyMon-t és dobd be a képet, hogy mit mutat egy órás teszt után. Meglehet, hogy újratelepítés lesz belőle. Aktivált win vagy "próbaverziós"?
-
törölt tag
válasz
junior11 #30753 üzenetére
Teljesen jó bele az az alaplap. Az összes 775-ös procit támogatja, az újabbak közül. De úgy látom még 2.53ghz-es Celeron D-t is lehet bele rakni.
Nekem is múltkor vacakolt egy Asus lap, a biosával volt gond, már kezdtem megőrülni tőle.
Ha cserélgetés után is ezeket csinálta az Asus lap, lehet, az a hunyó.
Bár engem szívatott meg már memória, táp, proci, vga, kábelek, retkes érintkezők, zárlatos alkatrészek, stb...
Valamelyik nap is vettem ócsón egy gépet, a tápban a 12cm-es venti nem tudott már megfordulni a portól.
Akyga táp...
Ép kondi nem is volt benne. És akkor az ilyen tápok által hajtott alkatrészeket árulgatják használtan. -
törölt tag
válasz
junior11 #29306 üzenetére
Tápegység, ramok cseréje ok, akkor marad a vga, cpu, alaplap. Szerezz további csere darabokat. A cpu-t is csekkold le, vedd ki, tedd vissza. Egy BIOS reset is mehet, tuning ne legyen sehol. Biosban, ha van, kapcsold ki a Spread Spectrumot, tudbó boost és hasonló funkciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged