- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
kipróbáltam a becsúsztatható keretről leszedni és asztalon össszedugni, de így sem indult...
a lap alján nem látok egy görbült tüskét sem... mostmár egyre jobban kezd idegesíteni a dolog.
írtam a srácnak, ha visszaír akkor ok, ha nem akkor ezentúl énis óvatosabb leszek az újoncokkal..
...remélem azér a procc müxik benne.. -
föccer
nagyúr
Nekem ilyet egy BG K8n-s lap csinált egy 400w-os coolink táppal.
Külön-külön tökéletes volt mind a kettő,de együtt 10-ből egyszer <se> indult.
Azóta sem tudom, hogy mi volt a baja. Egyszerüen nem szerették egymást.
Azóta a táp is, és a lap is új gazdájánál üzemel
mod: off
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
Hali!
Általában ilyen h csak megnyekken akkor szokott lenni amikor zárlat van. Nézd meg h a háznak az oldlához nem-e ér hozzá az alaplap vlmelyik része. Vagy nincsenek-e nagyon meghuzva a csavarok. Figyelj arra h vlmelyik tüske az alaplap hátulján nincs-e meg görbülve Ha teljesen akarod tudni h zárlt-e rakd össze az asztalon a gépet és ugy nézd meg h indul-e.
[Szerkesztve] -
wolffy
aktív tag
Az alaplap és a proci tökéletesen összillik. Én a tápra szavaztam volna, hogy amiatt nem indul el a cucc. Ha nem 24 tűs a tápcsati attól még mennie kellene a 20 tűssel is, csak én úgy tudom olyan tápegység kell hozzá, ami a minimum 350W-ot tisztán képes leadni. Azt nem írtad, de gondolom a négytűs plusz tápcsatit rádugtad az alaplapra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Mac mini (2023 with M2)
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest