- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbo03
őstag
Én még a zárlat hibát se zárnám ki. Mert ha a bekapcsolod a gépet aztán ki és utána már csak úgy indul h lehúzod a 230V-ról akkor az zárlat lehet. Mert a táp zárlat esetén nem enged ki feszültséget az ágain csak akkor ha teljesen áramtalanitod. Vagyis a rövidzár védelem az egy állapot a tápnál és ezt az állapotot csak a hálózati áram megszüntetésévl tudod megszüntetni. A zárlat sok mindentől lehet Pl: Lehet attól is hogy akár egy csavar beszorult a lap és aház közé volt már akinek ez okozott zárlatot, attól is lehet h esetleg a lapod hozzá ér a ház oldalához tehát fémmel érintkezik, vagy olvastam már itt olyat aph-n h a rosszul felhelyezett proci hütő okozott zárlatot. Erre ugy tudsz rájönnni h zárlat van-e vlhol a gépbe h kiszedsz mindent a gépből és asztalon rakod össze mertha ott indul akkor szinte tuti h zárlat van. De persze sok minden baja akár egy bekapcsoló gomb is stb.... De én a helyedbe ellenőrizném az alaplapon a kondikat is a proci körül h nem-e púposak vagy nincs-e alttuk baran folyadék. Mert ha a kondi kiszárad akkor veszt a kapacitásából tehát nem tud elég áramot előáatni a teketrcsek és fetek segítségével a procinak. De az is lehet h a tápegységedben haldoklanak a kondik mert ha ott haldoklanak akkkor gond van. Mert ha a táp-ban kiszáradnak a kondik akkkor megnő az ESR szintjük és ezért a táp a megnőtt ESR szint miatt túlfeszt vagy túláramot ézékelhet ezért inkább kikapcsol vagyis bekapcsolja a védelmét.
Mod:gyzsoltee Hát sztem attól h az Xp be bootolása közbe elment az áram attól még nem kellet volna h kársodjon is valami a gépben hacsak nem hirtelebn egy kicsit megindult az áram és így a video kari egy kicsit több fesz kapott a kelleténél nem sokkal csak egy kicsivel csak annyit h egy kicsit károsodott. De itt a fagyás bekövetkezhet a memória hibájából is mert lehet annál is efgy kicsit meg indult a fesz. Ezt ugy tudod leellenőrizni h lefutattsz egy Memtest-et. De a játékban való fagyás az lehet attól is h a kari túlmelegszik dde ezt nem hisze h az lenne a gondja. Én mindenképpen megnéznék egy memtest-et egy két Benmarch progit a vidokarin. Meg kicserélném a ramot meg a videokarit egy próba erejég. csinálnék egy CMOSA cleart meg kipucolnám a házat. DE h miért nem megy fel rá a windows azt nem tom. De a vinyóddal se lehet baj ha a boltban felment rá az XP. Leht hogy az alaplappal van vlmi gubanc.
Hogy én már megint lemradtam a témáról!!!! Hiába nem vok éjjeli bagoly!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest