- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prabhu
senior tag
válasz
tupacamaru #39920 üzenetére
Nézz bele a tápba vagy ha tudsz kérj kölcsön egyet tesztelni! Amúgy ennyi idő után már meg szoktak érni egy cserére.
asynur: az adatlapján egy Xeon X5670 szerepel.
-
asynur
tag
válasz
Egy ilyen GPU mellé, ami amúgy jelentősen többet eszik, mint az előző kártyád amúgy is javasolt egy új táp főleg ha már kilenc éves, a tápon spórolni drága mulatság tud lenni.
A 1080 jobban is fűt érdemes lehet ezt is figyelembe venni, hogy elegendő-e a ház hűtése.Lehet, hogy az ottthoni elektromos hálozat sem tökéletes amúgy ha így lecsapja a routert is a dolog, persze a router is lehet a hibás de nem túl valószínű. (nekem a tv-n megy el a kép ha csengetnek
)
Kiváncsiságból milyen cpu-t használsz ami 9 éves alaplapban elmegy és ki tud hajtani egy 1080- at?
@krupitomi: Éljen örülök, hogy sikerült
-
batman.
senior tag
válasz
Gyanús a táp, de mivel egy 9 éves lapról beszélünk, nem kizárható szinte semmi, simán driver probléma is lehet. Eseménynaplóban nincs segítség?
(#39921) MadBlade Üdv nép! Ebből ki lehet gyógyulni? Mert akkor jobbulást! Az alaplap és az ssd pontos típusa? M.2 ssd nélkül indul és biosba be lehet lépni?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
tupacamaru #4855 üzenetére
Igen!
sata winchester? -
Sparx81
csendes tag
válasz
tupacamaru #2852 üzenetére
még akkor lekaptam róla és azután sem jött be semmi!
De mi a FA**ÉRT nem sípol az alaplap ha nincs benne se mem se videókártya???
Most a tápom döglödik vagy az alaplapom
De ha a táp akkor miért ad még mindig szuflát?
Beindul a vinyó is meg a proci is.
Lehet hogy alaplap gond mégis? -
vlaci79
senior tag
válasz
tupacamaru #2767 üzenetére
Szia!
400W-os chieftec táp ami a rendszert ellátja. 1db rendszervinyó mellett is csinálja, már kipróbáltam. Terheléses teszt alatt nincs semmi gond a géppel. Proci, VGA, 3HDD terhelve folyamatosan.
Azon gondolkodom nem öregedhetett el valami az alaplapon.
Pakolásztam a vinyókon és feltünt, hogy a másolás mennyire megviseli a gépet 200GB lett oda-vissza megmozgatva. Proci terheltség a plafonon, a proci hőmérséklet is magasra kúszott fel másolás során.
Eszembe jutott, hogy az alaplapomon a chipset és az AGP feszültségét úgyanaz az táp áramkör állítja elő, ezért az AGP feszt 1.5ről 1.6ra emeltem. A másolási gondok megoldodtak, a rendszerinditás még mindig csak reset után van rendben.
Aszem kerítek egy másik alaplapot.
Vlaci
ui.:
Azt még kiderítem, hogy mi van az új alaplapi elemmel, nem-e merítette már le a lapom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest