-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blasko92
őstag
válasz
Fényhozó #11395 üzenetére
Hasonló problémám nekem is akadt már, egy korábbi alaplapommal. Ott, mint később kiderült, egy-két sata csatlakozó volt kontaktos. Nálam is volt olyan, hogy be akartam kapcsolni, se kép se hang, újraindulgatott, majd leállt, utána önmagától beindult.
Amúgy az alaplapban jó az elem? -
-
Calibra72
aktív tag
válasz
Fényhozó #11388 üzenetére
Az hogy kártyás a mérő,nem számít.Ha nincs kötési hiba,ami miatt ingadozhat a feszültség.
Ha egy fázis van a házban,és mondjuk ingadozik a feszültség,akkor azt látnod kellene pl. az izzókon apróbb villogások formájában.Az óránál a nulla és a föld össze van kötve,ott is előfordulhat lazulás, találkoztam már ilyennel.
A tápod nem egy rossz darab, főleg ha a cégnél normálisan működik nem tartom hibásnak.
Még mindig azt mondom mérni kellene. -
törölt tag
válasz
Fényhozó #11388 üzenetére
Nem tudom, mennyire lehet hatással a kártyás mérő (szerintem nem kéne befolyásolnia). A legjobb az lenne, ha kipróbálnád a géped egy másik tápegységgel. Lehet különbség a munkahelyi és az otthoni hálózatod között ( a munkahelyi erősebb, stabilabb) és elképzelhetőnek tartom, hogy a tápegységed az otthoni hálózaton emiatt nem működik rendesen. (vagy az alaplapod). Ki kéne próbálnod másik tápegységgel a géped.
F.B.I. A lapod leírása összesen egy helyen említi a memóriáidat. Meg kéne nézned a memória modulok számát, ha nem egyezik, akkor ki kell próbálnod az alaplapod másik memóriával. Ha azzal elindul a géped, akkor az alaplap nem "szereti" a memóriákat (nem kompatibilisek) Sajnos egyre gyakoribb ez a probléma. Ha ez a gond, akkor próbáld el-átcserélni.
BUÉK és jó bulit mindenkinek!! -
törölt tag
válasz
Fényhozó #11376 üzenetére
Kiegészíteném (#11378) Calibra72 fórumtárs
kérdéseit:
Másik tápegységgel ugyanez a jelenség? Azóta műveli ezt a géped, mióta nálad van, vagy csak egy ideje home x aktás ? Esetleges kérdés: a frissen szerzett táppal csinálja ezt a gép, vagy a régi (meghalt) darabbal is ugyanígy viselkedett? -
Calibra72
aktív tag
válasz
Fényhozó #11376 üzenetére
Az alaplapod Asus?
Mert némely Asus lapnál előfordul hogy áramtalanítás után valamiért elfelejti az RTC az időt.
Hiába cseréled az elemet újra.
A cégnél vagy otthon van szünetmentesed?Vagy mindkét helyen közvetlenül a hálózatra csatlakoztatod a gépet?
Földelés rendben van az otthoni hálózaton? Meg kellene mérned multiméterrel a feszültséget a fázis és a nulla között,és a fázis és a földelés között is.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Mac mini (2023 with M2)
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest